Ristal Opiniones 324

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Familie-trærne jeg kjøpte var så fine som det fremstod i «reklamen». Hyggelig hilsen til min far med hans egne barn og barnebarn på hjertene. Og et tre til meg selv med meg, mine barn og barneba... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Varen er som beskrevet, fin pris. Jeg må gi litt fratrekk for dårlig emballering, da den ene esken var veldig ødelagt (egentlig et mirakel at innholdet ikke tok skade). Emballasjen var kun en tynn bob... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er en julegave, så vet ikke helt hvordan hele treet ser ut før personen åpner pakken. Det eneste jeg kan sette spørsmålstegn på så langt, er at det er levert fra Kina og det ble levert som en pakk... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 18% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vakkert lys

Enkelt å bestille, rask levering, og veldig fornøyd med de dråpe formete lyktene jeg kjøpte , plasserte de i mitt bed på stang med krok , lyser vakkert ! Vurderer kjøpe fler 😁

17 de abril de 2026

Ud over al forventning

Ud over al forventning.
Vi har måttet tørre øjne de gange vi har hørt de 2 sange vi bestilte.
Kan varmt anbefales.

15 de abril de 2026

Hanging Ornaments with Solar Panels

I ordered 2 outside hanging ornaments with solar panels, so they light up at night. The ornaments are lovely - exactly as shown as website. Very helpful customer service with questions I had.

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode sangere og fantastisk sat sammen.

Har bestilt 2 sange, en til mit barnebarn der skal konfirmeres her i maj, som vil blive afspillet i stedet for en tale samt en sang til mine 3 fantastiske unger, og begge sange har været fænomenale… Dog er der lidt med udtalen af “mad” i begge sange, men det betyder mindre. Er yderst tilfreds og glad for mine sange.

14 de abril de 2026

Pent og tydelig

Numrene var som lovet og vi har fått flere positive kommentarer fra naboene. Papirmalen for montering manglet imidlertid i vår pakke og det er årsaken til bare 4 stjerner.

11 de abril de 2026

Kjempefornøyd!

Jeg er kjempefornøyd med sangen min! Var spent på uttalen av navn på steder og person, men den var perfekt. Fin sangstemme, fin melodi og det ble en fin tekst. Anbefales!

4 de abril de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.