Wat ik zeer waardeer is dat Tiba super eerlijk is. Ik ging naar Riverside om een rimpel bij mijn mond te laten vullen. Zij zei, zeker kan ik dat voor je doen, maar laten we het wel natuurlijk houden.... Ver más
Ik kom al jaren bij dr.Tiba voor lipfillers. Jukbeenderen en ik verwijs ook mijn netwerk door. Oog voor detail, vakkundig en lekker humoristisch sta je binnen een paar minuten voor de deur. Dr. Tiba... Ver más
Ik ben super blij met Riverside (Tiba is geweldig )ze kijkt naar je wensen en altijd eerlijk,en ze is nog heel gezellig ook.
Ik ga altijd naar deze kliniek voor mijn slapen en dat doet Tiba heel erg goed... Ze weet waar ze het over heeft...Is eerlijk en heel vakkundig en de prijzen zijn betaalbaar, echt een aanrader!!! Ik g... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Riverside Clinique zijn wij gespecialiseerd om samen met jou te kijken hoe wij het beste in jou naar boven kunnen halen. Wat onze kliniek onderscheidt van andere klinieken is dat wij ook zonder afspraak werken. Kom gerust langs als je last-minute hebt besloten om behandeld te worden. Er is altijd plek voor de deur en wij maken tijd voor jou! Verder werken wij uitsluitend met ervaren en deskundige artsen, A-producten, en dat alles tegen eerlijke prijzen. Schoonheid moet voor iedereen bereikbaar zijn!
Rijnstraat 192H, 1079HS, Amsterdam, Holanda
- 0625234744
- info@riversideclinique.com
- riversideclinique.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Tiba has it all!
Tiba heeft oog voor detail, heeft enorme skills in hetgeen wat ze doet en is ook nog eens heel eerlijk.
Ik kom inmiddels al een aantal jaar bij Tiba en bij haar voel ik mij altijd op m’n gemak, ben ik altijd blij met het resultaat en ze is ook nog eens hartstikke lief en gezellig.
Tiba houdt de behandeling het liefst zo minimaal mogelijk voor het juiste en vooral het meest natuurlijke resultaat!
Kortom; ik zou een ieder aanraden om bij Tiba je behandeling te laten doen!
Tiba is the only one die mijn gezicht…
Tiba is the only one die mijn gezicht mag behandelen. Ze weet wat ze doet en ze doet het goed. En is altijd bereikbaar voor vragen mocht je die naderhand nog hebben. Top wijffie, met kennis en oog voor detail. Ga never nooit meer ergens anders heen! 🙌🏼🤍
Uitstekende behandeling
Ik ben inmiddels al 3x geholpen door dr. Tossijn met o.a. botox en fillers. Ze begeleid je op een goede manier door het proces en geeft goede adviezen over wat te doen, maar ook wanneer iets beter niet gedaan kan worden. Ook nadien levert ze uitstekende nazorg. Ik voel me heel fijn bij haar en zou nergens anders heen willen.
Top Clinique behandeling is goed top…
Top Clinique behandeling is goed top kwaliteit heel aardig
Aanrader
Een aantal keer bij Tiba geweest.
Ze is eerlijk en zal zeker aangeven als een behandeling niet nodig is of ze geeft advies wat beter bij je huid past.
Tiba is heel aardig en stelt je op je gemak.
Heel veel succes met de clinique.
Ik kom zeker terug
Al vaker bij Tiba geweest en elke keer super tevreden. Tiba is professioneel en geeft eerlijk advies voor het beste resultaat. Natuurlijk is het ook altijd weer gezellig!
Top arts!
Sinds juni kom
ik bij Tiba voor mijn behandelingen. Tiba is een zeer professionele arts. Haar vermogen om alles duidelijk toe te lichten voordat ze begint met de behandeling, geeft mij een geruststellend gevoel. Haar goede kennis is duidelijk merkbaar. Bedankt voor je eerlijk advies en de mooie resultaten.
Altijd top!!
Zelfs al voor Riverside opende kwam ik afgelopen 8 jaar met veel plezier bij Tiba.
Ze is lief, zeer kundig, realistisch en bovenal eerlijk. Ze zal het altijd zeggen als je iets niet nodig hebt, wat ik enorm kan waarderen!
Mijn hele omgeving is inmiddels door Tiba behandeld afgelopen jaren en stuk voor stuk is iedereen altijd meer dan tevreden!
En dan wordt je ook nog is geholpen in zo'n prachtige kliniek, ook niet vervelend ;-).
Topper!
Ik kom al jaren bij Tiba, en dat is niet voor niets. Ze is eerlijk kundig en is eindelijk voor haar zelf begonnen. Ik raad haar voor alles aan!
Tiba heeft mij super geholpen
Tiba heeft mij super geholpen! Ze behandeld snel en ben blij met het resultaat!
Hele professionele
Hele professionele, goede arts. Tiba is al jaren werkzaam en weet precies wat ze doet. Ze adviseert mij altijd heel eerlijk, heel erg blij!!!
Top kliniek
Uitstekende ervaring bij Tiba,
Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling die ik hier heb ontvangen. Tiba is niet alleen zeer deskundig, maar ook ontzettend precies. Ze neemt de tijd om goed te luisteren naar je wensen en geeft eerlijk advies over wat mogelijk is.
De kliniek straalt professionaliteit uit, en ik voelde me meteen op mijn gemak door de warme en vriendelijke sfeer. De resultaten zijn subtiel en natuurlijk, precies wat ik wilde! Het is duidelijk dat ze hier werken met de hoogste kwaliteit producten en veel oog hebben voor detail.
Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en ervaren specialist.
Ik ben perfect geholpen ook heel…
Ik ben perfect geholpen ook heel geduldig en dr tiba tossijn neemt alle tijd voor je vragen echt een aanrader!