Zending was vertraagd maar kwam…
Zending was vertraagd maar kwam uiteindelijk wel. Was mogelijk via email contact op te nemen met bedrijf over vertraging. Bedrijf was behulpzaam.
Retourbewijs verstuurd naar klantenservice en kreeg mijn aankoopbedrag al teruggestort terwijl de retour nog niet ontvangen is door Rixoline, super service!
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop van de 4TB externe, installatie hoeft niet aangezien het plug and play is. Levering was ook snel en de volgende dag. Bedankt
Na eigenlijk te lang wachten heb ik de bestelde Externe SSD van 4TB ontvangen.
Hoewel er op de site informatie wordt gegeven dat het om een USB 3.0 (USB C) aansluiting gaat, gaat de datatransfer rate niet hoger dan 7,52MB/sec. (ter vergelijk: De maximale, aanhoudende datatransfer van een moderne, conventionele harde schijf (HDD) ligt doorgaans tussen de 100 MB/s en 250 MB/s
Een SSD (Solid State Drive) is over het algemeen 4 tot wel 10 keer sneller in het dagelijks gebruik dan een traditionele harde schijf (HDD)
De geleverde SSD mag v.w.b. de snelheid nog niet eens USB 2.0 worden genoemd.
Een feitelijke data transfer rate van 7,5MB/sec betekent 100GB in ca 3 uur en 45 minuten.
Om de geleverde SSD volledig te beschrijven ben je dus 6 á 7 dagen bezig.
Dit is een slak in de kleding van een jachtluipaard.
Tot overmaat van ramp besloot de SSD er, nadat er ca 30GB op was geplaatst, volledig mee op te houden.
Tot zover het product. MAAR, de service van Rixoline was echt perfect. Na melding van deze klacht op verzoek het product retour gezonden en binnen 2 dagen zowel de verzendkosten als de aankoopkosten retour.
Mijn advies voor Rixoline, doe jullie zelf niet te kort en test eerst de producten die je in de webshop aanbiedt. Maar chapeaux voor jullie service.
Product - 0 sterren
Rixoline - 5 sterren
In tegenstelling tot mijn eerdere berichtgeving is het bestelde artikel bij Rixoline.nl na bijna twee maanden toch nog geleverd.
De belofte de andere dag te leveren blijkt dus een farce.
Als iet te goed is om waar te zijn dan is het ook vaak zo. HD 4 TB gekocht voor 49,- dacht een mooie deal te sluiten maar product wordt niet geleverd met allerlei smoesjes. Ik had wel contact en heb mijn geld inmiddels teruggekregen na een ingebrekestelling. Niet kopen daar dus !!!
Ik had een vraag over een artikel en dat is perfect opgelost.
Alles is slecht. Geen communicatie!! Geen antwoord op emails!! Telefonisch niet bereikbaar. Na aangifte gedaan bij de politie, kon ik de betaalverplichting naar Klarna ongedaan maken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.