3,2

Medio

This SMN panel is fake

This SMM panel is fake, so this payment method is fake, they are just eating people's money, so they have also looted me 150 rupees, when I told them to add, they said that we do not add color payment, while earlier I sent 150 rupees, they are saying that 10 rupees are also added, 20 rupees are also added, when I sent 150 rupees, after that they are telling me that the minimum payment will be 500 rupees, so no one should trust them, this is a fake platform, this is a fake panel.

3 de enero de 2026

My experience with their SMM services…

My experience with their SMM services was very poor.
I purchased views/followers expecting fast and stable delivery, but results were slow, inconsistent, and not as promised.
Support was almost non-responsive, and mujhe bar-bar follow-up karna para.
Views drop ho gaye aur koi proper solution bhi provide nahi kiya.
Overall, I do not recommend their SMM services — definitely not worth the money.

26 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?