Vi har lige fået vores nye Xpeng behandlet med professionel keramisk coating hos RL Car Care, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Bilen har fået en utrolig flot glans, og det e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super behagelig og dygtig person! Jeg er rigtig tilfreds med den finish jeg har fået på min nye xpeng g9. Rengøring, polering og coating. Den står snorlige!
La empresa ha respondido
RL Car Care / RL Drive, har poleret og coatet min Tesla Model S, nu står står den knivskarpt, og er supernem at vaske og vedligeholde. Rabih har i samme ombæring indkøbt og monteret 4 nye Pirelli... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Professionel bilpleje RL Car Care udfører vi poleringer på et højt kvalitets niveau. Her bliver der altid kræset om detaljerne, og ord som personlig behandling, tilfredshed, respekt og perfektionisme er noget som altid vægter højt. RL Car Care eksklusiv bilpleje RL Car Care er certificeret Carpro Cquartz professional! og KRYTEX!
Información de contacto
Baldersbækvej 15, 2635, Ishøj, Dinamarca
- Info@rl-carcare.dk
- rl-carcare.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Verdensklasse oplevelse
Verdensklasse oplevelse, fik en pakkeløsning til min Model Y med polering og coatning. Bilen har fået Krytex som tilkøb og Coating af læder og fælge og kaliber og Krytex mega glass Coating, derudover
PPF stenslagsfolie på den bagerste del af døre og Læssekant. Rabih brænder for sit job, det er tydeligt at mærke og ikke mindst se på bilen. Hvis man kunne give 6 stjerner her på trustpilot så var det gjort! Kan klart anbefales.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Super service og kvalitets arbejde udført. Kan klart anbefales.

Respuesta de RL Car Care - Bilpleje
Jeg har flere gange benyttet mig af…
Jeg har flere gange benyttet mig af deres salgsklargøring. Det spiller hver gang! Kæmpe ros til Rabih for hans grundighed

Super god service
Super god service. Fik klargjort og poleret min A6. Jeg er super tilfreds og fik en super god pris.

Respuesta de RL Car Care - Bilpleje
Passionen og viden om bilpleje er…
Passionen og viden om bilpleje er tydelig, så det var nemt at beslutte sig om valg af løsning og produkter.
En meget positiv proces med påsætning diverse stenslagsfolier og keramisk coating af min nye bil.
Resultatet blev virkeligt flot, og service og kommunikation var super.
Fortjente 5 stjerner herfra.

Respuesta de RL Car Care - Bilpleje
Fantastisk service og professionelt…
Fantastisk service og professionelt resultat! - Jeg kan på det kraftigste anbefale RL Car Care.

Meget passioneret ejer!
Meget passioneret ejer!
Virkelig god oplevelse, fik en pakkeløsning til min tesla m3 med polering og coatning. Det hele blev klaret over en weekend og den står virkelig flot nu.
Man kan mærke at ejeren virkelig brænder for sit fag!
Klart 5 stjerner

Respuesta de RL Car Care - Bilpleje
Super professionelt resultat og…
Top professionelt resultat og kundeservice gennem hele forløbet. RL Car Care fik min bil til at stå langt pænere end hvad fabrikken formår, samt en perfekt vejledning ift. Valg af keramisk coating. Hvis du går op i din bils udseende, skal du helt klart vælge ham her. Samme resultat får du ikke hos andre, taler af erfaring efterhånden. Har været hos en del klargøringsfirmaer, men kommer altid igen her.

La experiencia Trustpilot