Vi var til pensionsmøde og Bo forklarede ud fra min kones pensionsrapport. Det er jo et kompliceret emne, men vi følte at Bo forklarede det, så vi forstod det. Og han gav os anbefalinger til mange æn... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kan kun anbefale Ringkjøbing Landbobank og jeg er rigtig glad for at jeg en gang i sin tid, valgte at skifte. Banken kunne og giver mig stadig, plads og mulighed for mine ønsker.
Line er en kompetent og serviceminded person, der opfylder ønsker og krav fra min side. Hun er venlig og meget løsningsorienteret. Endvidere har hun hurtig opfølgning på next steps. Jeg ser frem til... Ver más
Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at skifte bank – og en stor del af det skyldes min bankrådgiver, Oliver. Fra første kontakt har jeg følt mig utrolig godt taget imod som ny kunde. Oliver... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ringkjøbing Landbobank er en mellemstor bank med kunder i hele landet og filialnet i Vest-, Midt- og Nordjylland samt i København og Holte. Banken er Danmarks 4. største pengeinstitut målt på børsværdi. Vi er både en bank for privatkunder, erhvervskunder, private banking kunder samt nicheområder som fx lån til vedvarende energi, finansiering af læge- og tandlægepraksis, erhvervsleasing m.m. På rlb.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97321166 eller på post@rlb.dk.
Información de contacto
Torvet 1, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
- post@rlb.dk
- rlb.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Søren er utrolig god til at rådgive
Søren er utrolig god til at rådgive. Desuden er han utrolig kundevenlig
En super god og helt igennem reel bank…
En super god og helt igennem reel bank og i særdeleshed vores bankrådgiver Søren Hougaard, som yder en fænomenal service og altid er klar til at rådgive og vejlede
Vi forstår hinanden nemt og der bliver…
Vi forstår hinanden nemt og der bliver fulgt op på aftaler
Velforberedte og konstruktive.
Velforberedte og konstruktive.
Hyggelig og god rådgivning
Professionel hjælp
Professionel hjælp - lydhør og empatisk rådgiver som fortjener roser
Vi er virkelig glade for Frans
Vi er virkelig glade for Frans. Han er ærlig og altid hjælpsom. Han sætter sig ind i tingene og kender os godt, kan sætte sig i vores sted.
Bedste bank jeg har oplevet i 37 år.
Rasmus er altid meget tålmodig og forstående og mit indtryk er at han altid vil prøve at hjælpe mig bedst muligt og rådgiver mig på en forståelig måde.
Tak for fantastisk hjælp i fredags før…
Tak for fantastisk hjælp i fredags før lukketid.
En af vores ansatte havde ikke fået løn.
Vores sekretær Ringede til Frederik Munk Vallentin, der greb bolden, løste problemet og sørgede for vi alle fik en bedre weekend.
Fantastisk service.
Medarbejderen var forberedt og kompetent
Stor indsigt i min økonomi
Stor indsigt i min økonomi, velforberedt og hjælpsom.
Behagelig og kompetent rådgivning
Vi er meget glade for Ringkjøbing Landbobank og ikke mindst vores rådgiver, Benny Schultz, som er et meget kompetent, grundigt og ikke mindst behageligt menneske. Ham føler vi os meget trygge ved at have som vores kontakt, og vi vil til en hver tid anbefale ham - og har da også allerede gjort det :-)
Lytter til mine ønsker
Meget god. Fik svar på mine spørgsmål. Rart at sidde ansigt til ansigt. Gode informationer. Han havde lavet et godt forarbejde.
Skiftet fra Sydbank efter 15 år
Jeg er lige skiftet fra Sydbank afd. Lyngby, efter ca. 15 år, til Ringkjøbing Landbobank afd. Frederiksborggade 1
kbh.
Jeg har til dato aldrig fået en så god rådgivning som jeg har fået af Jannik Madsen fra Ringkjøbing Landbobank.
Kan på det varmeste anbefale Jannik Madsen og denne afd.
Super tilfreds!
Vi har været kunder hos landbobanken i Viborg afdelingen 8 år ca og har intet at sætte en finger på, rigtig god rådgivning og de er også gode til at forklare vores muligheder når vi har behov for det
Rikke er altid godt og vel forberedt og…
Rikke er altid godt og vel forberedt og hun bruger tid på det som er nødvendig
De har hjulpet mig med hus køb
De har hjulpet mig med hus køb. Og lyttet til mine ønsker, super god service og venlig betjening
Har Amer Tica som rådgiver som er…
Har Amer Tica som rådgiver som er utrolig sød, kompetent og serviceminded. Mine bedste anbefalinger.
Imødekommende og åben dialog med god…
Imødekommende og åben dialog med god tid og plads til at komme rundt om de emner, som er vigtige for os
Lige en bank efter mit temperament
Jeg fik virkelig god faglig sober og ikke mindst personlig rådgivning om mulighederne i min privatøkonomi. Sammen med rådgiveren, som jeg har haft de sidste godt 20 år, fandt min hustru og jeg flere gode løsninger på omlægning af lån, investeringer og pension. Vi kiggede på flere muligheder og talte fordele og ulemper igennem. En rigtig god oplevelse med økonomisk afkast.
La experiencia Trustpilot