Et af de ultimativt bedste steder jeg nogensinde har fået massage. Han er ubeskriveligt dygtig, tager sig tid og sætter sig ind i udfordringerne. Tilpasser behandlingen efter udfordringerne og anbef... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kom hertil for første gang, helt øm og fuld af knuder i ryggen og op i nakken. Jeg havde næsten givet op, da jeg samtidig havde lidt af kronisk hovedpine i 6 uger. Mine blodprøver viste helt nor... Ver más
En enormt behagelig oplevelse. Følte mig i gode hænder. Cem var både lyttende ift. min problemstillinger med gener fra skulder nakke og front, han var dygtig og utrolig professionel. Den bedste massag... Ver más
Netop hjemkommet efter min 3. Behandling hos Rødovre massageklinik. Det er uden sammenligning den bedste massage jeg nogensinde har fået! Cem er vanvittig dygtig og ved præcis hvad der skal til for at... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Rødovre Centrum 1K, 1. 191, 2610, Rødovre, Dinamarca
- +4531383822
- kontakt@rmklinik.dk
- rmklinik.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er triatlet og træner svømning
Jeg er triatlet og træner svømning, cykling og løb 6 dage om ugen ialt 10-15 timer. Min krop har brug for hurtig restitution af muskler og jeg har fokus på at passe på min krop så jeg jeg være klar til min næste træning. Jeg var idag til massage hos Cem og jeg følte at jeg nærmest kunne "svæve" derfra. Det er noget af den bedste massage jeg har fået. Cem er en virkelig dygtig massør og kan "skræddersy" en massage der passer til netop dig. Jeg kan på det varmeste anbefale Cem og dette gælder hvad enten du har ømme muskler/krop eller bare ønsker velvære. Jeg vil fremover fast komme til massage hos Cem 2-3 gange om måneden.

Professionel og dygtig massør
Jeg har i længere tid døjet med smerter i min skulder, og konsulteret forskellige dygtige fysioterapeuter med henblik på smertelindring, uden held.
Efter bare én massage hos Cem gik jeg derfra som et nyt menneske, med en fuldt ud funktionsdygtig skulder uden nævneværdige smerter. Tak Cem!
Cem er en professionel, dygtig, grundig og alsidig massør og kan kun varmt anbefale, at andre benytter sig af Rødovre massageklinik. Jeg er ihvertfald fast kunde fremover.

Respuesta de Rødovre Massageklinik
Fik en super lækker og afslappende…
Fik en super lækker og afslappende fodmassage hos Cem, mine fødder gik på skyer resten af dagen og mine ellers konstante fodsmerter er forsvundet - bestemt ikke sidste gang jeg besøger klinikken 👍

God massør
Jeg var der i går aftes.
Super flink og god massør
Og prisen var helt udemærket
Selve massagen var den bedste massage jeg nogensinde har oplevet

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.