Vi har netop solgt vores hus i Strøby Egde. Vores hussalg via Robinhus i Strøby har været en helt gennem fantastisk positiv og tryg oplevelse gennem HELE forløbet. Selv har vi fremvist vores hus... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi solgte vores andelslejliglighed gennem Robinhus. Det var billigt og nemt med selv-salg. Allerede samme dag som jeg bestilte pakken ringede en medarbejder mig op og vi fik lavet aftale om hvornår fo... Ver más
Konceptet med at man kan vælge mellem flere muligheder i forbindelse med salget af sin bolig en rigtig god ide. Du får professionel hjælp med foto plus plantegning, og du kan selv vælge hvilke billed... Ver más
Min hustru og jeg satte vores andelsbolig i Stenlille til salg i sommeren 2016. Efter fotografen havde taget nogle rigtig flotte billeder både uden for og inden for og sendt dem ud på nettet, hav... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
RobinHus blev stiftet i 1999 og består i dag af selvstændige, erfarne og engagerede ejendomsmæglere fordelt over hele landet. Hos RobinHus tilbyder vi et moderne koncept med lave omkostninger, høj kvalitet i mæglerarbejdet og tryghed i hele salgsforløbet. Før internettets indtog fandt køberne deres nye bolig ved at besøge lokale ejendomsmæglerforretninger og læse boligtillægget i lokalavisen, Berlingske Tidende osv. for at se, hvad der var til salg. I dag finder omkring 98% af alle købere boligen på Boligsiden, Boliga, Facebook og andre online medier. RobinHus har en af branchens mest besøgte hjemmesider og benytter sig af effektiv online markedsføring af de boliger, der er til salg. På den måde når mægler og sælger den fælles målsætning: at få solgt boligen hurtigst muligt til den bedst mulige pris. Velkommen hos RobinHus !
Información de contacto
Gammel Kongevej 178, 1 tv, 1850, Frederiksberg C, Dinamarca
- kundeservice@robinhus.dk
- robinhus.dk/selvsalg
Professionel tilgang
Professionel tilgang - også, da der viste sig flere udfordringer end vanligt ved et salg.
Glade og venlige medarbejdere.
Ingen sure miner trods massevis af fremvisninger.
God oplevelse
Robinhus.... More like the Robber!
We hired Robinhus to sell our house and Penelope came round to discuss with us. After her intital meeting we felt very confindent she would do a good job. Cut to 12 weeks later, not a single viewing and we were very worried, we contacted her muiltole times and even wrote all the issues we had noted (poor photos, incorrect information about the home report and electric report) she simply. Suggested we lower the price. We decided to switch to HOME (Mogens in Amaager) he has us 8 viewings in 1 week and we sold for more than we asked for!
When I tried to ask to pay less to Robinhus Penelope refused and we had to pay her more than 10,000dkk.
Avoid Robinhus and give Mogens a call!
100 % tilfredshed :-)
Selv har vi fremvist vores hus for interesserede.
Mægleren har taget sig af ALT resten.
Tusind tak til vores dygtige, super-energiske dedikerede og søde mægler.
"Det bliver et stort JA herfra!"
Denne mæglerkæde har ikke Solgt eller Gratis
Til orientering om den som måske ikke får læst linie for linie i Formidlingsaftalen inden underskrift.
Vil du blive opkrævet et beløb på Kr. 6.995,- som jeg
for Foto, Udlæg, Markedsføring.
Føler jo mange penge, når en selv og så også især mægler mener, at ens bolig er unik og ikke kommer til at ligge længe for salg.
Dårlig kommunikation og forringet produkt
Har i november 2019 oprettet en selvsalgsannonce (pro annonce) med et halvt års løbetid og med tilknyttet mulighed for for at løbende tilkøbe kampagner som ugens bolig og målrettet Facebook markedsføring. Den 11.februar bliver min adgang til annoncen lukket uden nogen forudgående advisering og ved opringning til Robinhus får jeg nu oplyst at konceptet pro annoncer dags dato er lukket ned, så jeg kan ikke længere kan tilgå min annonce og heller ikke tilkøbe kampagner til at booste den med ! 👎😤
Sommerhus helt solgt!
Fungerer super fint. Du skal selvf, selv have styr på pris osv, men så virker det perfekt!
Fremragende service
Fremragende service - kan kun anbefale Robinhus Selvsalg
Sælge sit eget hus selv er spændende
Sælge sit eget hus selv er spændende, hvem kan ikke fortæller mest om ens hus. Det kan ejeren selv. Dog kan der selvfølgelig også være nogle følelser med i spild, som skal være lidt svær at "håndtere". Men ellers en god oplevelse. Deres forografer er også meget dygtige de tager rigtige gode billeder.
Havde sat min Andelsbolig til salg og…
Havde sat min Andelsbolig til salg og fik den solgt hurtigt efter. Det var nemt at stå for salget selv og billederne blev super fine. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i, og gør det nemmere for sælger, da potentielle købere kan finde meget information derinde.
Brug Robinhus næste gang du skal sælge dit hus.
Man får det man skal bruge til at sælge selv, og dermed sparer man en del penge.
Alt var som foreskrevet og lovet
Har oplevet Robinhus selvsalg som nemt…
Har oplevet Robinhus selvsalg som nemt og effektivt ved salg af en andelslejlighed.
Fin portal og velfungerende.
Fin portal og velfungerende.
Fotografen kom dagen efter vi oprettede annoncen og billeder kom to dage efter annoncen var oprettet.
Med eget marketing og stillingsopslag fik vi solgt vores hus på 2 mdr.
Supporten reager hurtigt når der var noget.
Overordnet er vi tilfredse med servicen og prisen.
Godt produkt
God og hjælpsom vejledning. Gode billeder fra imødekommende og venlig fotograf. God præsentation på nettet.
Alt sammen til en god pris, når man kan gøre arbejdet selv.
Robinhus selvsalg leverer det de lover
Robinhus selvsalg leverer det de lover. Vi har været yderst tilfredse med forløbet i forbindelse med salg af sommerhus. Lige fra første kontakt til slut har Robinhus været meget professionelle og hjælpsomme. Kan varmt anbefales.
Professionel fotograf
Professionel fotograf, så bolig blev præsenteret på bedst mulig måde, samt god opdateringsmails.
Fint setup ingenexponering
Fint setup, pæn side. Men jeg må bare konkludere at jeg ikke fik den exponering der skal til.
Jeg fik 0 henvendelser, men masser af statistik der fortalt at der var masser der kiggede.
Den eneste henvendelse jeg fik var fra en Robinhus mægler som ville sælge min lejlighed. LOL omg.
hvilket er lidt vildt, når det handler om en 2½ værelses i Valby???
Derudover, kunne jeg heller ikke beholde de billdeer jeg havde købt, medmindre jeg betalte 1400 kr ekstra.. "det stod jo med småt"
Var på i 3 måneder.

Respuesta de RobinHus Selvsalg
Anne Mette Safft fra Bornholm er en…
Anne Mette Safft fra Bornholm er en meget overfladisk person, som ikke følger op på de små og få pligter der hører med med. Selvsalg er ikke ensbetydende med at man selv skal gøre ejendomsmæglerens arbejde.
Indberetninger af forbrug i forbindelse med refusionsopgørelse var forkert, og det kontonummer restbeløbet skulle indbetales til var forkert.
Det er jo sådan noget kunden betaler for bliver gjort rigtigt.

Respuesta de RobinHus Selvsalg
Jeg anvendte Robinhus ifm salg af min…
Jeg anvendte Robinhus ifm salg af min lejlighed. Jeg annoncerede selv via Facebook og allierede mig med en advokat. Jeg har vel sparet i omegnen af 40-50.000 kr
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.