Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fornøyd med robotutstyr, men ikke med post nord. Bor på Lena men fikk beskjed at pakka var klar for henting på Hanstad. Det er 89 km unna!!!!!! Fenomenal geografi kunnskap på det firmaet. Har ikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altså, for en service! :) Min pakke med såpe til Robotstøvsugeren ble skadet under frakt og det ringer en fra dere for å informere om dette og sender ny pakke umiddelbart. Pakken har allerede kommet,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de repuestos de electrodomésticos
  2. Tienda de electrodomésticos
  3. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  4. Taller de reparación de aspiradoras
  5. Tienda de aspiradoras

Escrito por la empresa

Robotutstyr.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på reservedeler og tilbehør til robotstøvsugere. Vi har et bredt utvalg av børster, filtre, mopper, støvposer og annet utstyr til populære merker som Roborock, Dreame, Xiaomi og Ecovacs. Med norsk lager og rask levering slipper du både unødvendig ventetid og høye fraktkostnader fra utlandet. Bestiller du før kl. 14, sender vi samme dag – ofte med levering allerede neste virkedag. Hos oss er trygghet og enkelhet i fokus. Vi bruker sikre betalingsløsninger, tilbyr enkel retur og følger alltid norsk kjøpslov. Mange av våre kunder handler igjen og igjen, noe vi ser på som et bevis på både tillit og fornøyde opplevelser. Vi legger stor vekt på å tilby god kvalitet til fornuftige priser. Sortimentet oppdateres jevnlig med deler til nye modeller, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr til din robotstøvsuger dersom du er usikker. Målet vårt er å gjøre vedlikehold enkelt, rimelig og problemfritt. Med tusenvis av fornøyde kunder er vi stolte av å være en trygg leverandør i det norske markedet – og vi ser frem til å hjelpe deg neste gang du trenger deler til robotstøvsugeren din.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Elendig kundeservice

Bestilte deler til støvsugerrobot. Oppdaga rett etter bestilling at eg har bestilt feil deler. Sendte mail til dei med en gang. Klokka 09.16 svarte dei meg. Dei sa, at dei ikkje skjønner kva eg meiner. I mailen min stod det "trenger å kansellere ordren min, fordi eg har bestilt til feil robot". Klokka 09.18 (altso 2 minutter etter han svarte meg!) fekk eg melding om at den er ferdig pakka, og 09.30 var den levert inn å sendt! SAMTIDIG, imens dei har en dialog med meg, so velger dei å prøve å ta en verdensrekord på å sende avgårde en pakke.
So no må eg vente på pakken. So må eg betale for frakten, sånn at verdensmesteren kan få den tilbake. Hadde tenkt å legge inn ny bestilling på riktig type deler. Men eg fekk dei so langt opp i halsen, at eg kjem aldri til å handle der igjen!

16 de abril de 2026

Tåpp service

Tåpp service

26 de marzo de 2026

Respuesta de Robotutstyr

Hei Elin, takk for hyggelig tilbakemelding.

Hyggelig kundeservice

Hyggelig kundeservice. Og rask levering.
Svarer raskt og følger opp I etterkant.
Kan anbefales 😄

26 de marzo de 2026

Respuesta de Robotutstyr

Hei Nina, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, kjekt å høre at du er fornøyd med både levering og oppfølging.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var greitt

Det var greitt å bestilla og veldig kjapp levert i posten

Respuesta de Robotutstyr

Hei Karin, takk for tilbakemeldingen, hyggelig å høre at det gikk raskt. Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva vi kunne gjort enda bedre for å få 5 stjerner 😁

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rask respons og sending

Rask respons og sending. Det vqr feil nesehjul. Ellers ok.

Respuesta de Robotutstyr

Hei Morgan, takk for tilbakemeldingen. Ta kontakt med meg på Christian@Robotutstyr.no Så skal vi finne riktig til deg :)

Kom fort.

Kom fort og var det jeg trengte.

Hei Mette, takk for tilbakemeldingen,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ðet var en del for lite med da…

Ðet var en del for lite med da døråpningene mine er på mellom 85-90 cm,så derfor bestilte jeg 2 pk til så nå har jeg iallefall nok.😁

Respuesta de Robotutstyr

Hei Erik, takk for tilbakemeldingen. Bra du fant en løsning som fungerte for deg.

Rask leveranse

Rask leveranse, delene passet perfekt.

23 de febrero de 2026

Hei Øyvind,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så bra å høre at delene passet perfekt og at leveringen gikk raskt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk varer jeg ikke hadde bestilt

Fikk varer jeg ikke hadde bestilt. Umulig å nå på mail og telefon. Styr unna dette firmaet

25 de febrero de 2026

Hei Nina,

Dette vil vi gjerne rydde opp i.

Jeg finner dessverre ingen e-post fra deg hos oss, så det kan hende den ikke har kommet frem. Når det gjelder bestillingen ser jeg at det har ligget et abonnement på rengjøringsmiddel med 6 måneders intervall. Slike abonnement opprettes kun når kunden selv velger det i bestillingen, og de kan når som helst avsluttes enten via Klarna eller i Klarna-appen.

Uansett har jeg nå selvfølgelig avsluttet abonnementet for deg, så det vil ikke bli sendt flere leveranser.

Ta gjerne kontakt direkte med oss på support@robotutstyr.no
hvis du ønsker at vi skal se nærmere på saken eller finne en løsning for deg. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og ønsker alltid å rydde opp når noe oppleves feil.

Imøtekommende og god kundeservice

Børsten jeg hadde bestilt var knust. Til min overraskelse hadde Robotutstyr et telefonnummer, som jeg ringte til og fikk svar med en gang. Han jeg snakket med var profesjonell og hyggelig, og sendte en ny børste med en gang. Den kom kjapt frem og alt var i orden.

Det er fantastisk at det både er enkelt å komme i kontakt med dem, og at det er så god kundeservice. Her har andre nettbutikker noe å lære.

Kan varmt anbefale robotutstyr 👍

17 de febrero de 2026

Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding, Hannah 😊

Det var veldig kjekt å få hjelpe deg, og godt å høre at du er fornøyd. Vi prøver alltid å være tilgjengelige og løse ting raskt når noe ikke fungerer som det skal.

Setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive dette.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er et spam firma!!!!

Dette er et spam firma!!!!! STYR VIRKELIG UNNA!!!
Bare du er inne på siden og ser deg rundt, blir du "spamet ned"... Nytter ikke og sende de mail.. De svarer overhode ikke.... STYR UNNA!!!!!!!!!!!!!

16 de febrero de 2026

Hei Kjetil,

Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor.

Jeg ser i systemet vårt at vi faktisk har hatt dialog på e-post tidligere, så meldinger fra deg har blitt mottatt og besvart. Når det gjelder nyhetsbrev kan man bli lagt til hvis man har registrert e-post i forbindelse med bestilling eller påmelding, men man kan når som helst melde seg av via lenken nederst i e-posten.

Jeg har uansett nå sørget for at e-postadressen din er fjernet fra nyhetsbrevlisten vår.

Beklager opplevelsen, og takk for at du sa ifra.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varen står ikke til forventningene

Det er andre gang vi har bestilt samme vare fra dere. Trodde det var noe feil første gang, og bestilte derfor ny. Opplever de samme utfordringene. Vanntanken slipper ut alt for mye vann og sprekker etter kun få ganger i bruk.

Hei Maria,

Takk for at du gir oss tilbakemelding.

Det var leit å lese at varen ikke svarte til forventningene. Vi ser ikke at vi har hatt dialog om dette i forkant, ellers hadde vi selvfølgelig forsøkt å løse det med en gang.

Jeg tar kontakt med deg direkte, så ser vi på saken sammen og finner en god løsning. :D

Fikk feil varer

Fikk feil varer. De svarte aldri på klagene mine.

De kan ikke være seriøse.

6 de diciembre de 2025

Hei,

Det var leit å lese, og det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at noen skal oppleve oss.

Vi finner dessverre ingen henvendelse eller ordre hos oss som matcher denne omtalen, og uten ordrenummer eller kontaktinformasjon har vi ikke hatt mulighet til å følge opp saken.

Ta gjerne direkte kontakt med oss på e post, og legg ved ordrenummer eller annen relevant info, så ser vi på dette og forsøker å finne en løsning.

Fornøyd med robotutstyr

Det er 89 km unna!!!!!! Fenomenal geografi kunnskap på det firmaet. Har ikke mottatt pakka enda.
Robotutstyr tok tak i det og pakken er nå på rett vei!

Hei Ole Jakop,
Takk for at du tok kontakt. Dette skyldtes dessverre en feil hos PostNord, ikke leveringsadressen eller bestillingen. Vi har vært i dialog og sendingen blir nå sendt riktig vei. Fint at vi fikk avklart dette raskt på telefon.
Hilsen Christian, Robotutstyr.no

Helt grei

Helt grei, bestilling og levering fungerte bra.

Respuesta de Robotutstyr

Takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig fint å høre at både bestilling og levering fungerte som det skulle.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SVINDEL! Manglende tilbakebetaling for returnerte varer

Jeg lagt inn og betalt for 2 bestillinger. Men pga. dårlig passformen måtte jeg returnere 2 varer fra 2 bestillinger. 17.12.2025 butikken mottatt min retur (ei pakke med 2 varer) iht.PostNord. Det gikk 1 måned nå, og jeg fortsatt ikke fått enten tilbakebetaling eller tilbakemelding. Skrev 2 forespørsel om krav om tilbakebetaling, men fortsatt uten svar. Skal melde videre til Forbrukertilsynet! Styr unna! I tillegg alle varene er MADE IN CHINA. Man kan like godt kjøpe samme produkter direkte fra kinesiske butikker og 90% billigere! Anbefaler ikke på det sterkeste!!!

17 de diciembre de 2025

Hei Inna,

Dette stemmer dessverre ikke slik det fremstilles her, og vi ønsker å oppklare saken.

Returpakken ble ikke sendt til returadressen vår, men levert til en butikk i et kjøpesenter. For å unngå at pakken gikk i automatisk retur til deg, hentet vi den manuelt der. Dette førte til forsinkelse, da returer normalt håndteres via lageret vårt og må registreres der før kreditering kan gjennomføres.

Begge returene er nå mottatt og behandlet, og refusjon er gjennomført.

Når det gjelder opprinnelse på produktene, er Roborock et kinesisk merke og både robotene og tilbehøret produseres i Kina. «Made in China» er derfor helt normalt og sier ingenting om kvaliteten. Det samme gjelder for majoriteten av robotstøvsugere og tilbehør på det europeiske markedet.

Vi beklager forsinkelsen i denne saken, men avviser påstander om svindel. Saken er løst.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.