Beste Rock art Heb eigenlijk alleen maar goeie ervaringen met jullie Had al wel eens eerder wat bij jullie besteld en zelfs in het museum geweest voor de rest snelle levering de webshop is overzich... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Een prachtig zogezegd intiem museum, daardoor helaas te klein om meer tentoon te stellen. Gerund door enthousiaste vrijwilligers met een zeezender hart. Hoop dat ze een mooi maar vooral grotere loka... Ver más
Twee bestellingen achter elkaar. Eerst een Stones t-shirt. Het bestelde niet aanwezig. Daarover werd ik teruggebeld. Heel meedenkend. Ander shirt was er binnen de kortste keren. Daarna boek Fifty Up... Ver más
Net iets exclusiever zijn de muziek items in deze online shop van Museum RockArt. Ze hebben een heel uitgebreide webshop, met een normale prijs voor gave music items. Tevens is de levering snel en g... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden, van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock ‘n Roll, in de vorm van popmemorabilia, beeld, geluid en info.
Información de contacto
Zekkenstraat 42, 3151XP, Hoek van Holland, Holanda
- 0174-384103
- info@rockart.nl
- rockart.nl
Rockart straalt enthousiasme uit
Rockart straalt enthousiasme en liefde uit voor hun produkten, en dat is bij de verkoop merkbaar. Persoonlijk contact na een bestelling liep super soepel en toonbare betrokkenheid
Prettige mensen
Prettige mensen, geweldige sfeer en natuurlijk prachtig materiaal!
Dikke pluim!
duidelijk, snel en leuk artikel, goed verpakt en prijs/ kwaliteit, dikke pluim!
RockArt forever!!!
Altijd correcte afhandeling van jouw product. Zeer snelle verzending en uitstekend verpakt. RockArt is honderd procent betrouwbaar!!! En je vindt er items die ik nergens anders vind.
Boeken kwamen keurig op tijd en waren…
Boeken kwamen keurig op tijd en waren in goede vorm!
Great store
Great site, Great Rock, Chrome started the translation change to 5 stars
Het is sowieso een top museum met een…
Het is sowieso een top museum met een hele fijne sfeer. Maar ook de bestelling uit de webshop liep op rolletjes.
Topservice
Topservice! Ik had een vraag over de maat en kreeg direct antwoord!
Superfijn!
Supersnel geleverd voor een scherpe prijs.
Bestelling goed verpakt, supersnel geleverd en voor een scherpe prijs.
Snelle levering en goed verpakt TOP
Heel goed verpakt
Keurig, stevig, stoot en kras bestendig verpakt en van elke stap, van aankoop en verzending kreeg ik bericht en werd op afgesproken dag bezorgd.
Snelle verzending goed verpakt en een…
Snelle verzending goed verpakt en een eerlijke prijs
Ik had een bestelling geplaatst
Ik had een bestelling geplaatst. Die werd heel snel verwerkt en verzonden ..ik ben dik tevreden over de service.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Goede prijs en snelle service. Vrijdag besteld en zaterdag ontvangen.
Prima levering
Prima levering. Snelle nette reacties via de mail. Behulpzaam.
Zou zo weer bestellen
Más información sobre otros tipos de reseñas.