Fede ting, hurtig levering (jeg ville såmænd gerne have ventet). Fantastisk, at man kan købe i webshop, selvom jeg også holder meget af Røde Kors-butikkerne.
Consulta las opiniones de los clientes
Nem at ordre Hurtig tilbagemelding at varen var klar God kvalitet Billig pris Hjælpsomhed Godt at deres varer kommer op når der ledes efter produkter på eks Den Blå Avis og lign.
Skønne imødekommende personale. Kunne godt have lidt mere styr på de varer de sælger. Kørte fra Midtjylland til Sønderjylland for at hente nogle glas, som var beskrevet som hvidvinsglas, da jeg modto... Ver más
Det er rigtig godt med en webshop, så man kan få større udvalg end den lokale RK-butik. Men man skal kende mærkerne for at vide, hvordan størrelserne er, for en large er ikke altid en large, og det... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
På rødekorsgenbrug.dk kan du gøre fede og unikke genbrugsfund til både din garderobe og dit hjem. Her er tøj til damer, herrer og børn. Og masser af møbler og boligtilbehør, der kan være med til at gøre din bolig til noget helt særligt. I webshoppen handler du fra de lokale Røde Kors butikker i hele landet. Tøj sender vi til nærmeste GLS pakkeshop. Møbler og boligtilbehør bestiller du som click & collect med afhentning i den butik, der står anført ved varen. Du kan finde nye varer i shoppen hver dag. Ud over at få en helt unik og personlig stil, så bidrager dit køb til Røde Kors' arbejde med udsatte og muliggør den nødvendige støtte og omsorg for dem der trænger allermest - både lokalt, nationalt og internationalt. Og samtidig er du klimavenlig, for genbrug er godt for kloden, da der så skal produceres færre nye varer. Rødekorsgenbrug.dk drives af engagerede frivillige, der alle er topmotiverede for at give dig en god købsoplevelse.
Información de contacto
Blegdamsvej 27, 2100, København Ø, Dinamarca
- 35 25 92 00
- kundeservice@rodekorsgenbrug.dk
- rodekorsgenbrug.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Pæne varer og hurtig forsendelse
Det fungerede som det skulle.
Fint og hurtigt 😀
Stol som forsvandt på trods af online reervation
Jeg havde reserveret på online platformen en læderstol. Jeg fik mandag mail om at den var klar til at blive afhentet. Jeg var forbi i dag - lørdag for at hente stolen. De kunne ikke finde den.
Den var sandsynligvis blevet solgt i mellemtiden.
1 stjerne for det meget søde og venlige personale som forsøgte at finde stolen som var reserveret til mig.
Desværre ikke flere stjerner.

Respuesta de Røde Kors Genbrug Webshop
Det er rart at støtte og samtidigt købe…
Det er rart at støtte og samtidigt købe noget tøj, der er personligt. Kunne dog godt ønske mig herrebælter og længdeangivelse på cowboybukser.
Ikke oplyst skår
Ærgeligt at man ikke oplyser på webshoppen, når varen har skår!
Dårlig stil Horsens Røde Kors!

Respuesta de Røde Kors Genbrug Webshop
Hurtig levering og god information om processen
God information i forhold til processen. Hurtig levering. Varen var i perfekt stand.
Hurtig og smidig handel.
God kvalitet/godt formål
Dejligt, at penge går til et godt formål.
Tøjet er sorteret og er generelt i god stand.
Fransk smørskål af glas
Det var godt nok en skuffende oplevelse.
Jeg bestilte en smørskål af glas i webshoppen.
Den skulle hentes i Horsens. Da jeg kom for at hente den kunne jeg konstatere at der var brækket en stor flig af lågets indvendige kant.
Trist at I synes at en vare med sådan fejl kan sælges uden at gøre opmærksom på dens skade.

Respuesta de Røde Kors Genbrug Webshop
Hurtig levering og fint rent produkt
Jeg synes simpelthen det er så fantastisk at jeg kunne købe en genbrugskjole over nettet på Røde Kors genbrug. Den blev sendt med det samme så jeg havde den indenfor 48 timer og gjorde at jeg kunne have den på til min datters konfirmation. Kjolen var i perfekt stand og var fuldstændig som den var beskrevet.
Jeg bestilte min lækre uld sweater og…
Jeg bestilte min lækre uld sweater og modtog den kort efter. Super service og kvalitets vare der næsten synes ubrugt. Jeg er forelsket <3
Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering. Standen lever fuldt ud op til beskrivelsen og mine forventninger.
La experiencia Trustpilot