Røde Kors Genbrug Webshop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fede ting, hurtig levering (jeg ville såmænd gerne have ventet). Fantastisk, at man kan købe i webshop, selvom jeg også holder meget af Røde Kors-butikkerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem at ordre Hurtig tilbagemelding at varen var klar God kvalitet Billig pris Hjælpsomhed Godt at deres varer kommer op når der ledes efter produkter på eks Den Blå Avis og lign.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skønne imødekommende personale. Kunne godt have lidt mere styr på de varer de sælger. Kørte fra Midtjylland til Sønderjylland for at hente nogle glas, som var beskrevet som hvidvinsglas, da jeg modto... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er rigtig godt med en webshop, så man kan få større udvalg end den lokale RK-butik. Men man skal kende mærkerne for at vide, hvordan størrelserne er, for en large er ikke altid en large, og det... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caridad

Escrito por la empresa

På rødekorsgenbrug.dk kan du gøre fede og unikke genbrugsfund til både din garderobe og dit hjem. Her er tøj til damer, herrer og børn. Og masser af møbler og boligtilbehør, der kan være med til at gøre din bolig til noget helt særligt. I webshoppen handler du fra de lokale Røde Kors butikker i hele landet. Tøj sender vi til nærmeste GLS pakkeshop. Møbler og boligtilbehør bestiller du som click & collect med afhentning i den butik, der står anført ved varen. Du kan finde nye varer i shoppen hver dag. Ud over at få en helt unik og personlig stil, så bidrager dit køb til Røde Kors' arbejde med udsatte og muliggør den nødvendige støtte og omsorg for dem der trænger allermest - både lokalt, nationalt og internationalt. Og samtidig er du klimavenlig, for genbrug er godt for kloden, da der så skal produceres færre nye varer. Rødekorsgenbrug.dk drives af engagerede frivillige, der alle er topmotiverede for at give dig en god købsoplevelse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

78 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God og hurtig service

God og hurtig service. De var så søde at sende min pakke selvom der stod den skulle afhentes. Stor anbefaling herfra 😍

30 de agosto de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fine butikker rundt om i landet, men...

Fine butikker rundt om i landet. Priserne i de butikker jeg har besøgt er rimelige og tøjet er i pæn stand. Jeg kan dog undre mig over at tøjmærket "shein" sælges dyrer i røde kors butikkerne end varen selv på deres egen app/hjemmeside?
Derudover er det en undring, at i sælger deres produkter da det vist sig ved test, at noget af shein tøjet er fyldt med kemikalier som ikke overholder de eu-regler som er vedtaget. Jeg håber i vil overveje og være mere opmærksom på, om de produkter i sælger i fremtiden er sikre og bæredygtigt produceret samt at miljøet er medtænkt før i hænger tøjet ud på bøjlerne.

6 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Priserne på tøj ef helt hen i hegnet

Priserne på tøj ef helt hen i hegnet. I bilder jer ind det er hotte mærkevarer i sælger, det er det ikke.

14 de agosto de 2024

Hej Vivian,
Jeg er ærgerlig over, at du giver os 1 stjerne på baggrund af vores priser, da vi gør et stort arbejde i et prissætte vores tøj korrekt.

Formålet med vores butikker er at tjene penge til hjælpearbejdet herhjemme og i udlandet. Vores næsten 11.000 frivillige driver butikkerne ud fra en ambition om at gøre en forskel for andre mennesker. Derfor prissættes tøjet og genstande med baggrund i vores vejledende prislister, ud fra ønsket om, at der kan skabes størst mulig indtægt til hjælpearbejdet for derved at kunne hjælpe flest muligt.

Sidste år tjente vores butikker 107 mio. kr. som går direkte til hjælpearbejdet for udsatte og sårbare mennesker herhjemme og i udlandet. Det kan for eksempel være støtte til fattige familier, voldsramte kvinder, hjemløse eller mennesker på flugt fra krig.

Vores donorer giver til os ud fra et ønske om at bidrage til vores hjælpearbejde. Derfor føler vi en forpligtelse til at prissætte donationerne, så de indbringer mest muligt.

Priserne sættes ikke højere end, at varerne bliver solgt. Men der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor det er svært at ramme den rigtige pris, da alt arbejdet i butikkerne udføres af frivillige.

I tilgift til vores butikkers salg af tøj uddeler vi også tøj (og gavekort til vores butikker) til udsatte mennesker herhjemme. Således blev der sidste år uddelt i op mod 1 ton tøj om ugen herhjemme til udsatte mennesker.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pænt og rent genbrugstøj til overkommelige priser

Jeg har købt en del genbrugstøj her og har altid været tilfreds med mine køb.
Der er en god og fin beskrivelse samt mange billeder af hvert enkelt stykke på hjemmesiden. Tøjet er velholdt og i fin kvalitet.

Mine to sidste køb har dog været en blandet fornøjelse pga. kraftig parfumelugt i tøjet.
Tøjet har været vasket med parfumeret vaskepulver, og det dufter desværre alt for kraftigt.
Jeg har derfor vasket tøjet uden parfume i vaskemidlet, og ladet tøjet hænge til tørre i blæsten, men lugten af parfume er ikke til at fjerne fra tøjet.

Jeg kunne ønske, at der er en oplysning til hvert stykke tøj om tøjet lugter eller ikke lugter af parfume.

Så mine to sidste køb kommer jeg desværre ikke til at gå med, for lugten af parfume i tøjet er for gennemtrængende. Og det er ærgerligt, for tøjet er af god kvalitet.
Så nu kommer det til genbrug.
Måske de nye ejere af tøjet kan holde parfumeret tøj ud bedre end jeg.

1 de agosto de 2024

Dårlig oplevelse med webshop

Jeg købte en vare inkl. fragt, jeg blev så kontaktet dagen efter at de ikke kunne sende men at varen skulle hentes i en butik 50 km. Væk. Da jeg så var på vej for at hente, blev jeg ringet op igen at varen var solgt til en anden kunde i mellemtiden.
Virkelig dårlig styring af jeres webshop😡

1 de agosto de 2024

Hej Jesper,

Du har talt med både vores kundeservice og med mig på mail. Som jeg og min kollega har fortalt dig, kan både menneskelige og tekniske fejl desværre kan ske, da vores webshop er drevet af frivillige, ligesom vores butikker.

Jeg beklager endnu engang, og håber, du har lyst til at give os en chance igen en anden gang.

Alt for høje priser

Alt for høje priser! Jeres prissætning er ofte helt hen i vejret. Desværre ønsker I ikke at forholde jer til kritikken. Ærgerligt..!!

3 de agosto de 2024

Hej Lene,
Jeg vil rigtig gerne tage kritikken til mig, og derfor får du lige et lidt langt svar her :).

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.