ROMAN MassageTerapi Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde haft ondt i hoften et par måneder. 2x Massage reducerede problemet betydeligt. Massagen var målrettet mit behov, som var hofte, men også ben/knæ, som var kilde til problemer. Fik god vejledning... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Massagen virker efter hensigten! Hver gang en positiv oplevelse!!.Behagelig atmosfære og en meget dygtig massør, samt meget venlig !!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Roman er en af de dygtigste massører i danmark - ingen tvivl om det. Altid højt humør og høj kvalitet. Roman har en dyb indsigt i hvordan krop og muskler fungerer, og han anvender en kombination... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter en weekend i smerter og helve, så var Constantin min redningsmand i dag! Jeg var fyldt op med spændinger i ryg, skulder og nakke, og det lindrede Constantin med massage og vejledning på mit nu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Masajista deportivo
  2. Spa de día

Escrito por la empresa

Kære besøgende - "Hos ROMAN MassageTerapi får du en gavnlig, afslappende og autentisk behandling. Jeg har mange års erfaring med behandling af fysiske og psykiske gener i alle dens former. Jeg elsker mit arbejde, fordi det glæder mig at glæde andre." - Constantin Roman, indehaver

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig dygtig og meget behagelig

Constantin er utrolig dygtig og har en fantastisk måde at behandle dig som kunde på.

4 de enero de 2023

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Allan. Jeg er lidt stolt over at have selveste Tårnbys borgmester, klient i over 6 år. 🙂

Bh Constantin Roman

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A totally relaxing experience in warm…

A totally relaxing experience in warm calm surrounding. Everyone should try. Cant wait for my next appointment

11 de diciembre de 2022

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Thanks for sharing your experience Patricia. I highly appreciate it. I am glad to know that you enjoyed my treatment at the clinic. I look forward to seeing you next time.

Best regards, Constantin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Constantin er en meget behagelig person…

Constantin er en meget behagelig person og en dygtig massør. Han er god til dybdegående massage og er ikke bange for a trykke til, hvis det er nødvendigt.

14 de noviembre de 2022

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Emil fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg sætter stor pris på det.
Det glæder mig at vide, at du nyder mine behandlinger hos AERA.
Jeg ser frem til at se dig næste onsdag.

Bh Constantin Roman

Skader? - Constantin fixer det

Jeg er kommet hos Constantin i mere end 10 år - uanset hvilken besværlig skulder skade eller stiv nakke jeg er mødt op med er problemet løst efter en behandling (eller 3) - altid godt humør

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Per. 10 år fløj afsted.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg sætter stor pris på det.
Det glæder mig at vide, at du nyder mine behandlinger.

Rigtig dygtig massør

Rigtig dygtig massør. Lytter til behov og arbejder i dybden.

10 de noviembre de 2022

Kære Hanne,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent massør med holistisk fokus på…

Kompetent massør med holistisk fokus på behandling.
Den bedste massage jeg nogensinde har fået.

16 de noviembre de 2022

Kære Celine,

Det glæder mig at vide, at du nyder mine behandlinger på din arbejdsplads.
Jeg ser frem til at se dig næste gang til massage.

Det sidste nye..

Constantin er altid opdateret på det nyeste inden for massage - derfor ar alle hos Holm & Halby så glade for Constantin

14 de noviembre de 2022

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Morten. Jeg er glad for, at jeg kunne være behjælpelig i processen.

Det glæder mig at vide, at du nyder mine behandlinger og jeg ser frem til at se dig næste gang.

Du får altid den bedste service

Du får altid den bedste service
og Constantin er altid yderst
professionel og han ved hvad der skal til hvis man har nogle kompilationer som man gerne ville have væk.
Kan kun anbefales 😊
\Søren

4 de noviembre de 2022

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Søren. Effekten af ​​terapierne er altid en konsekvens af et samarbejde mellem terapeuten og klienterne. Så jeg må også dele æren med dig. Du har altid været orienteret mod at gøre det, der afhænger af dig.

Olympisk

Behandling i særklasse!

Mange tak Christian,

👍 massage

Har igennem flere år fået massage af Konstantin.
Altid godt humør, nærværende og selvfølgelig dygtig massør

13 de noviembre de 2022

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Søren. Det var pænt af dig.

Meget professionel

Meget professionel, behagelig og rolig. Altid i godt humør.

Kære Hanne,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne besked for at dele din oplevelse. Jeg sætter stor pris på det.

11 års vevære

Jeg har gennem de sidste 11 år blevet behandlet af Constantin og jeg kan kun anbefale et besøg. Han er en utrolig dygtig og vidtspændende massør med et bredt kendskab til mange forskellige behandlingsformer.
Om man ønsker behandling af noget specifikt eller blot velvære er Roman MassageTerapi et besøg værd.

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Tak søde Julie. Du er altid smilende og det smitter.

Det glæder mig at vide, at du nyder mine behandlinger på klinikken elle på din arbejdsplads.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It was an amazing experience and Roman…

It was an amazing experience and Roman really is an empathetic person that knows how to feel the people he is massaging! 10 Stars!

31 de octubre de 2022

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Thanks for the feedback Hendrik. It is highly appreciated. I am glad that your visit to ROMAN MassageTerapi was a pleasant experience for you. See you again soon.

Best regards, Constantin

Altid god massage

31 de octubre de 2022

Kære Helle,

Sportsskade og nu velvære

Jeg startede ved hos Roman Massageterapi i forbindelse med en løbeskade. Allerede efter et par behandlinger, var jeg i klar bedring.
En del af behnadlingen var også råd og vejledning til løbetræning, strækøvelser mm. Jeg er ikke i tvivl om at det også hjalp på min helingsprocess.

I dag besøger jeg stadig klinikken, efter en behandling, har man en fantastisk følelse i kroppen ugerne efter :)

14 de octubre de 2022

Respuesta de ROMAN MassageTerapi

Tak, Jeppe, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg sætter stor pris på det.
Jeg kan kun glæde mig på dine vegne, at du accepterede det samarbejde, som jeg havde foreslået som behandler, og du tog dig seriøst af din del af ansvaret i restitutionsprocessen. En vigtig del af denne proces er, at du kan blive mere bevidst om de biologiske processer i din egen krop, og de fordele, som massageterapi tilbyder i forhold til dem.
Jeg er sikker på, at din oplevelse vil være en inspiration for mange andre, som vil få brug for hjælp og vejledning i lignende situationer. Og dem er der ikke få af.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan give Constantin mine bedste…

Jeg kan give Constantin mine bedste anbefalinger. En meget dygtig massør, der er meget fokuseret på at levere en tip-top professionel behandling.

13 de septiembre de 2022

Kære Anni,

Tusind tak for de pæne ordog tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg sætter stor pris på det.
Det glæder mig at vide, at du nyder mine behandlinger på klinikken. Jeg er glad for at kunne hjælpe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste massage jeg nogensinde har fået

Bedste massage jeg nogensinde har fået. Havde ømme led og muskler, Krop og Velvære hjalp mig med problemmet. Kan klart anbefales.

20 de septiembre de 2022

Hej Mevlut,

Mange tak for de fine ordog tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg sætter stor pris på det.
Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig. Massagebehandling med jævne tidsintervaller forebygge mange gener i bevægeapparat.

Krop & Velvære Danmarksmester

Varmt anbefale Constantin Roman Krop & Velvære🥇🥇🥇5 Stjerne herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Meget tilfreds Alin Dan Nicola👍👍👍

15 de septiembre de 2022

Hej Alin,

Mange tak for de fine ord og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg sætter stor pris på det.
Det glæder mig, at jeg også kunne hjælpe dig. Vi skal altid huske, at massagebehandling med jævne tidsintervaller kan forebygge mange gener i bevægeapparat.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.