1. Sitio de opiniones online
  2. Compañía de software

Roofing Software Guide is the only independent review site built exclusively for roofing contractors evaluating software. Founded by Matt Richardson after 12 years running a roofing company in the Midwest, RSG was created to solve a problem every contractor faces: there's no trustworthy, unbiased place to compare roofing CRMs, measurement apps, estimating tools, and field documentation software. Every product on Roofing Software Guide is scored using our proprietary RSG Score — a 10-point rating system that evaluates five weighted categories: ease of use, features, pricing value, support quality, and roofing-specific capabilities. Products scoring 9.0 or above earn RSG Gold, 8.0–8.9 earn RSG Silver, and 7.0–7.9 earn RSG Bronze. No vendor can pay for a higher score or favorable placement. We currently cover 15+ roofing software products including AccuLynx, JobNimbus, Roofr, CompanyCam, EagleView, RoofSnap, Jobber, ServiceTitan, and more. Every review includes real pricing breakdowns (not just the sticker price), verified user feedback from G2 and Capterra, at least three genuine cons even for products we recommend, and a clear verdict on who should buy it and who should look elsewhere. Beyond reviews, we offer free tools for contractors including a True Margin Calculator, a Software Matcher Quiz, and a side-by-side Comparison Builder. We also publish buyer's guides, head-to-head comparisons, and pricing analyses to help roofing companies make informed software decisions without sitting through endless sales demos. Our scores are reviewed on a 90-day cycle and updated when pricing, features, or user sentiment changes. We publish our full methodology at roofingsoftwareguide.com/how-we-score so readers can see exactly how every rating is calculated.

Ninguna opinión

Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.