Een ongelooflijk frustrerende ervaring
Een ongelooflijk frustrerende ervaring. Afspraken en communicatie lijken bij dit bedrijf volledig optioneel te zijn.
Voor de start van de werken aan ons terras hadden we een afspraak op maandag. Ik ben die ochtend thuisgebleven van mijn werk om de werken te laten starten. Niemand kwam opdagen. Geen telefoontje, geen mail, niets.
Toen ik zelf naar kantoor belde, kreeg ik te horen dat de werken op een andere werf de dag voordien niet waren afgerond en ze daarom niet konden komen. Dat kan natuurlijk gebeuren — daar heb ik alle begrip voor. Maar laat uw klant dan tenminste iets weten.
Er werd beloofd dat ze de volgende dag zouden komen.
De volgende dag: opnieuw niemand.
Weer zelf gebeld. Opnieuw hetzelfde verhaal: andere werf niet klaar, excuses, morgen komen we zeker.
De dag daarna: opnieuw exact hetzelfde.
Drie dagen na elkaar ben ik 's morgens thuisgebleven van mijn werk omdat zij aangaven dat ze zouden komen, en drie dagen na elkaar kwamen ze gewoon niet opdagen zonder ons vooraf iets te laten weten. Pas op de vierde dag zijn de werken uiteindelijk gestart.
Helaas hield het daar niet op.
Tijdens de werken hebben ze, zonder dit vooraf te vragen of met ons te overleggen, zeilen vastgeniet in onze houten balken. Bij het verwijderen zijn de zeilen vervolgens losgetrokken en zijn de nietjes gewoon in het hout achtergebleven.
Daarnaast werd een ladder zonder enige bescherming tegen de afwerklatten van ons pas aangelegde platte dak geplaatst, waardoor daar krassen in zijn gemaakt.
De uitvoering verliep sowieso allesbehalve soepel en inmiddels is er bovendien een rode aanslag/verkleuring aan de binnenkant van de geplaatste platen ontstaan. Dit moet uiteraard nog worden opgelost.
Daarvoor werd opnieuw een afspraak gemaakt.
En jawel: gisteren zouden ze langskomen voor de herstelling.
Niemand gekomen.
Geen telefoontje.
Geen mail.
Geen bericht.
Helemaal niets.
Ook deze keer dus opnieuw geen enkele communicatie vanuit het bedrijf over het feit dat de afspraak niet zou worden nagekomen.
Een werf die uitloopt kan gebeuren. Planning kan veranderen. Problemen kunnen ontstaan. Maar vier keer op een afgesproken dag simpelweg niet komen opdagen en de klant daar zelfs niet over informeren, is voor mij compleet onaanvaardbaar.
Tel daar de schade, slordige afwerking en het huidige probleem met de platen bij op en ik kan dit bedrijf op basis van onze ervaring absoluut niet aanbevelen.
De factuur zal wat mij betreft ook niet als afgehandeld worden beschouwd zolang de gemelde problemen niet correct zijn opgelost.
Zeer teleurstellend en bijzonder onprofessioneel.