Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selv en søndag aften får jeg prompte svar på min mail! Og det er ikke første gang jeg oplever Rosarios venlige og hurtige service. Jeg har valgt den klassiske olie og er meget glad for den.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i mange år købt skøn olivenolie af høj kvalitet i Nyons i Provenceområdet. Jeg troede jeg havde fundet min favorit. Jeg må sige, at Rosario med sine velsmagende, og karakterfyldte olier har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rosario har flere meget lækre olier fra Spanien. De smager lækkert i mange forskellige retter. Vi bruger faktisk ikke andet længere. Servicen er i top, der er hurtig levering og altid tid til en sna... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

28 de septiembre de 2025

Bedste olivenolie

Bedste olivenolie, og exellent betjening.

9 de abril de 2025
Logotipo de Rosario

Respuesta de Rosario

Kære Lone
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os, og vores olie. Det sætter vi virkelig pris på.
Sven og Annette/Rosario

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fornøjelse fra start til slut

Jeg har netop haft fornøjelsen af at prøve begge varianter af Rosario olivenolie, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut! Olierne har en smuk farve, og en dejlig frisk duft af oliven. Smagen er utroligt balanceret, der giver en fornemmelse af ægte kvalitet.

Men ud over den fremragende olivenolie må jeg også fremhæve servicen. Sven er simpelthen en af de flinkeste og mest hjælpsomme mennesker, man kan møde. Han tager sig tid til at forklare forskellen på olierne, giver gode råd om anvendelse og sikrer, at man får præcis det, man leder efter. Hans passion for olivenolie smitter af, og man går derfra både klogere og gladere!

Hvis du leder efter en virkelig lækker olivenolie og en service i topklasse, så kan jeg varmt anbefale Rosario – og en snak med Sven gør oplevelsen endnu bedre!

10 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk olie, fantastisk service.

Jeg må sige, at Rosario med sine velsmagende, og karakterfyldte olier har overtaget førstepladsen, de har lige præcis den kant jeg har manglet.
Der ydes en beundringsværdig service.

5 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Olivenolien der topper alle de andre!

Vi har prøvet mange forskellige økologiske olivenolier, men smagen af Rosarios olie topper dem alle. Der følger desuden fine små kort med lækre nemme opskriver med, når man får sin olie leveret. Kan kun anbefales!!!

27 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rosario har nogle fantastiske produkter

Rosario har nogle fantastiske produkter generelt. Derudover har de også et utrolig sødt personale, som altid er venlige og klar til at hjælpe.
Det var en lærerig oplevelse, da vi på Mommark havde en olivenoliesmagning, hvor de gik i dybden med hele historien og produktionen bagved deres olivenolie. Tak for det.

11 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rosario var den olie jeg ledte efter

Rosario var den olie jeg ledte efter, da jeg ønskede en ren lækker olivenolie. Og afhængig af hvor meget man vil betale for den, kan man vælge mellem 5-6 olier, som stadig en ren lækker olivenolie fra Spanien.
Jeg spiser en spks. olie hver morgen og bruger dem hele vejen rundt i min mad.
Servicen er i TOP, venlige og søde og hurtig levering. Og så ved de så meget om deres olie, kan altid spørge.

14 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre olier - tip top service

Servicen er i top, der er hurtig levering og altid tid til en snak om olier.
Deres oliesmagning er en oplevelse i sig selv, og det er muligt, på hjemmesiden, at finde lækre opskrifter, hvor olien kommer til sin ret ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 de septiembre de 2022

De skønneste olier

De skønneste olier, uanset hvilken udgave man vælger. Dejlige arrangementer med oliesmagning, hvor man bliver klogere på de forskellige oliven og høsttidspunkter.
Fantastisk service og altid en fornøjelse at handle med Annette og Svend.

28 de diciembre de 2022

Særdeles lækker spansk olivenolie

Meget lækker spansk olivenolie, som varmt kan anbefales.
På Rosario’s hjemmeside, er der rigtig gode opskrifter til inspiration.
Vi nyder godt af at bo i importørernes lokalområde, når der tilbydes levering ved døren af “Olie-Expressen”.

21 de diciembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.