Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mittlerweile habe ich es aufgeben, täglich nachzufragen, wo meine Bestellung bleibt. Die angegebenen 4 Werktage sind längst vorbei. Die Firma reagiert auf keine meiner Anfragen, was in diesem Preiss... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte en Hot Spot Solar-lampa som enligt uppgift skulle innehålla ljussensor så att den tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust, så kallat solar mode. Det går att tända lampan och slä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, fin vara. Jag hittade ett fint födelsedagståg på denna hemsida, men kände mig osugen på att beställa pga alla negativa kommentarer om bolaget. Bestämde mig tillslut att prova, och allt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var skeptisk i starten. Men alt i alt super god service. Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Jeg købte en sangfugl derinde (forudbestilte den faktisk) og da varen k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Contratista de instalaciones interiores
  3. Fabricante de artículos de cerámica

Sobre Rosendahl.com

Escrito por la empresa

Ikoner, klassikere & koryfæer. Samlet under ét tag.

Flere hundrede års dansk designhistorie- og arv side om side med moderne klassikere i et af landets største designhuse. Berømte navne og brands, som alle har sat et solidt aftryk på den særlige designtradition, der har bragt Danmark på verdenskortet. Det er ikonisk design, der tåler at blive brugt og betragtet – igen og igen.

Rosendahl-familien har gennem to generationer genopdaget, udviklet og bevaret dansk design og ikoniske brands i det familieejede designhus.

Vores formål er klart. Vi bevarer og udvikler danske designikoner, så både samtid og fremtid kan tage del i de brands, der har været med til at skabe dansk designkultur.

Vi gør det muligt for alle at indrette deres hjem med designprodukter af høj kvalitet. Både med tidløse klassikere og nye moderne designs.

Vi er

1 estrella

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg får en FORMA skål i gave som efter…

Jeg får en FORMA skål i gave som efter en tur i opvaskemaskinen knækker midt over... Kundeservice vil ikke hjælpe mig med en reklamation, men giver opgaven videre til der hvor denne er købt. Og jeg skal også medbringe kvitt. På en gave??? Øv en dårlig oplevelse.

24 de mayo de 2023

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse, om end vi er kede af det kun blev til en enkelt stjerne.

Reklamationsretten for køb af varer hos forhandler er, at man skal henvende sig til forhandleren, evt med kvittering eller kontoudtog. Vi i Rosendahl kan ikke behandle reklamationer for køb der ikke er lavet direkte hos os, men feks Imerco eller en af vores andre forhandlere.
Vi opfordre derfor til at kontakte gavegiver og hører om de kan hjælpe, så du selvfølgelig kan få en skål der ikke er i stykker.

Vi har i kundeservice haft en korrespondance med dig hvor vi bekræftet og understreger, at vi tager sagen alvorligt, og vil informere vores produktafdeling, så vi kan forhindre skader som disse, i at ske igen!
Selve reklamationen (penge retur eller ny) skal foretages i butikken, da vi ingen information har på dette køb, og derfor heller ikke har noget at kunne behandle.

Du ønskes en rigtig god dag,

Vh Rosendahl

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en kværnknop til…

Jeg bestilte en kværnknop til hammershøj salt og peber da jeg modtog den var den alt for stor fik at vide de havde ændret den fra 2018 og sættet er købt i 2017 jeg kunne gå i forretning og se hvad de havde det er kundeservice der vil noget når man tænker på et sæt koster over 1200 kr de kunne have givet mig den anden ub så havde jeg været tilfreds men nej kommer ikke til at købe noget derfra mere

26 de mayo de 2023

Hej Kjeld

Mange tak fordi at du har taget dig tiden til at bedømme os her på Trustpilot. Vi værdsætter din feedback, da denne hjælper os til at blive bedre.
Vi beklager den ærgerlige sag med din kværnknop. Vi har i kundeservice tilbudt, at du kan sende den retur, for at bestille en ny - da vi selvfølgelig godt forstår at man ønsker to ens kværnknoppe!
Der kan være deviation ved disse produkter, og vi anbefaler derfor at tage din gamle kværnknop med ned til en af vores forhandlere, for at få to forholdsvis ens!

Du må have en rigtig god dag :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fik mindre penge retur end lovet

Jeg kom til at bestille to af den samme varer og ringede inden de havde sendt dem ud om de kunne annullere den ene så vi begge slap for besværet. Det kunne det ikke, fair nok. Jeg fik afvide i telefonen, og det står på deres side, at man får fragten retur når man returnere, men det har jeg ikke fået. Dårlig oplevelse

8 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb af julegave på nettet

Jeg købte en julegave på nettet den 23/11,og fik denne helt planmæssigt leveret den 30/11.
Vi nåede jul som alle jo ved først falder den 24/12, og desværre viste gaven sig at være alt for stor og skulle byttes.
Jeg opdager til min skræk at der KUN er 30 dages returret, og skriver derfor pænt en mail den 3 januar 2023, om vi kan finde en løsning med vi ombytter, køber en anden vare eller får et tilgodebevis- MEN nej det er desværre ikke muligt, de 30 dage er overskredet og der er intet at gøre.
DET ER SKU DÅRLIG KUNDESERVICE, og vi står nu med et par natbukser vi ikke kan bruge ØV.

3 de enero de 2023

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse, selvom det kun blev til en enkelt stjerne.

Vi skal beklage mange gange, men det tyder på en misforståelse. I forbindelse med julen kan gaver byttes frem til d. 23 januar, så natbukserne kan stadig returneres - uanset hvad du har modtaget på din mail.

Vi er kede af, at vi skrev forkert!

Mvh Rosendahl

Designsquare NEJ TAK

Godt nok et trist indhold i boksen for oktober, det burde I kunne gøre langt bedre. Det var sidste gang her til adressen, skuffelsen er stor.

6 de octubre de 2022

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse, selvom det kun blev til en enkelt stjerne i denne omgang.

Vi sammensætter boksene ud fra tema og udvælger nøje hvilke produkter, vi synes er i tråd med temaet og passer til sæsonen. Men derfor er det selvfølgelig stadigvæk yderst ærgerligt, at du er skuffet over boksens indhold.

Du er velkommen til at kontakte os på kundeservice@rdg.dk, hvis du skulle have spørgsmål.

Mvh Rosendahl

Dårlig dårlig stil

Ordre PO2791459

I har STADIG IKKE sørget for at trække denne vare hjem. DÅRLIG STIL. I svarer ikke på min anmeldelse om netop dette.

2 de agosto de 2022

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse, om end vi er kede af det kun er blevet til en enkelt stjerne.

Når vi så slår din profil op hos, så kan vi se at vi den 4/7 har været i dialog med dig via email, hvor vi også besvaret din sidste mail til os. Hvis vi har overset en email, eller du ikke har modtaget vores sidste svar, beklager vi. Er det tilfældet, vil vi bede dig kontakte vores kundeservice, så vi kan få givet dig de svar du måtte mangle fra os.

Vh Rosendahl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer væk fra Designsquare boksen!

Jeg har modtaget Designsquare boksen én gang og jeg afmeldte abonnementet med det samme. Hold op en gang bras, den var både kedelig og de fleste produkter var tydeligvis 2. Sortering.

5 de febrero de 2022

Respuesta de Rosendahl.com

Hej Emma. Tusind tak for din feedback.

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse, og at boksen ikke har vækket glæde hos dig.

Vi prøver så vidt muligt at vælge produkter der vil gøre alle vores abonnenter glade, da vi sammensætter boksene ud fra tema og udvælger nøje hvilke produkter, vi synes er i tråd med temaet og passer til sæsonen. Men derfor er det selvfølgelig stadigvæk meget ærgerligt, at boksen ikke har levet op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en fortsat god dag :)

Vh Cecilie / Designsquare

Urealistiske "Besparelser" på lagerrester

Fine produkter men urealistiske "Besparelser"

Har nu fået deres Designsquare boks et par gange, og må bare indrømmet jeg er skuffet.
Virker mest som en måde at tømme lageret på, for alle de ting de ikke kan sælge.

Dertil er "besparelser" urealistiske
En hurtig søgning på google viser man køber priserne til højere priser end deres egne "tilbudspriser"

4 de octubre de 2021

Dårlig forsølvning på produkterne

Laver nogle flotte "mors dags hjerter", men holdbarheden i forsølvningen holder ikke mere end 3-4 år og så har man, efter Rosendahls udsagn, ikke længere garanti, da der kun ydes 2 års garanti. Hold jer fra deres sølvlegerede produkter, de holder simpelthen ikke.

26 de mayo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.