Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God Chevre Chaud salat. God betjening, kort sagt helt som forventet, MEN dette sted er ikke egnet til handicappede personer! Toilettet ligger på første sal og der er intet gelænder. Bør som minimum... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold ALDRIG selskab her, eller større komsammen! Uværdig oplevelse, ganske enkelt. 10 dage før blev en 80 års fødselsdag af restauranten flyttet til opvarmet telt udenfor. Opvarmet??? Der var kun 2 sm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kalvemørbad med trøffelpasta er bare så lækker og smager himmelsk. Vi nød først Vedbæks bedste kaffe med de dejligste kager og derefter dejlig aftensmad på græsset med udsigt over Øresund og Sve... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Der er faktisk lidt for flot med to stjerner. Vi fik begge to helstegt rødspætte med traditionel udstyr. Kolde kartofler,kold smørsauce,og en meget lille overpaneret fisk,der ovenikøbet var ove... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos Café…

Fantastisk oplevelse hos Café Rosenhuset – en perle ved Vedbæk Strand!

Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse hos Café Rosenhuset. Beliggenheden er helt perfekt – lige ved vandet og med en afslappet atmosfære, der gør det til et oplagt sted at tage en pause og nyde omgivelserne.

Maden var frisk, velsmagende og lavet med kærlighed. Jeg fik smørrebrød og kaffe, og begge dele var lige i øjet. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og i at give gæsterne en god oplevelse.

Personalet var smilende, imødekommende og meget hjælpsomme – det gør virkelig en forskel!
Med en travl hverdag sætter jeg pris på steder, hvor man føler sig velkommen og kan koble helt fra – og det kan man her. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og glæder mig allerede til næste besøg.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

23 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker mad og god service

Har netop besøgt Rosenhuset og vi fik dejlig mad, en fantastisk smørstegt rødspætte og lækker hjemmelavet burger 🍔 det hele var super lækkert og betjeningen var god og hurtig så kun positive anmeldelser herfra 👌🤩

23 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig betjening helt fra vi kom

Dårlig betjening helt fra vi kom. Så synd at sætte en ny medarbejder ud til kunderne som end ikke kunne åbne en flaske vin.
Det kunne være rart at få drikkevarerne før maden.

19 de mayo de 2025

Maden, stedet og betjeningen

Kalvemørbad med trøffelpasta er bare så lækker og smager himmelsk.
Vi nød først Vedbæks bedste kaffe med de dejligste kager og derefter dejlig aftensmad på græsset med udsigt over Øresund og Sverige.
Kan kun anbefales hvis man vil forkæle sig selv.
Sød og positiv betjening. Og rimelige priser.
Alt i alt en super oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen.

16 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyrt og super dårlig mad!!!

Maden er virkelig dyr i forhold til kvaliteten! Maden var en kæmpe, stor skuffelse. Pose, prefabrikeret og færdig lavet mad, af lav kvalitet.
Selvom kyllingen på vores nachos var rigtig kylling, var det skåret ud i store uappetittelige, stykker med fedt og brusk.

Prisen står slet ikke i mål med kvalitet.

Service og beliggenhed er fantastisk.

11 de mayo de 2025

Sløv betjening

Vi får et bord ovenpå selvom der er mange ledige borde neden under. Der er få gæster. Her får vi så lov at vente - et ungt par kommer ind og får straks betjening. Vi meddeler at vi ikke er blevet betjent men servitricen går bare ned igen. Hun skynder sig ikke op for at betjene os så vi må selv gå ned og bestille. Kom nu - det kan I gøre bedre.

5 de mayo de 2025

Dårlig planlægning.

Var på Rosenhuset torsdag kl. 16.00, trådte ind af døren. Og fik med det samme at vide at køkkenet var lukket. Og om jeg havde bestilt bord for at købe en fadøl. Jeg ventede mindst 10 minutter inde i caféen og spurgte hvor den fadøl blev af, spurgte mig igen om jeg havde bestilt bord.........
Så kan jeg godt forstå med alle deres 1 stjerner på ordet kundeservice.

1 de mayo de 2025

Utrolig langsomt køkken.

Vi kom til frokost på en dejlig forårsdag. Fik straks anvist et bord udenfor som vi ønskede. Tjeneren var hurtigt ved vores bord og vi fik afgivet vores bestilling på "fisk n chips" til os begge samt 2 softdrinks. I mellemtiden blev bordene omkring os besat. Vi havde endnu ikke fået vores drikkevarer. Til gengæld blev der bragt både drikkevarer og mad til gæsterne ved de andre borde. Vi spurgte derfor, med undren, tjeneren hvorfor vi ikke fik vores mad og drikke, og blev lovet at det var på vej. Efter yderligere to henvendelser og 1 times ventetid kom drikkevarerne endeligt og ca 10-15 minutter senere også maden. Vi kommer aldrig igen.

17 de abril de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hvorfor Rosenhuset ikke får roser.

HVORFOR ROSENHUSET IKKE FÅR ROSER

Min kone og jeg har over tid haft vores gang der, kaffe og nogle gange frokost. Forstår ikke helt de andre anmeldelser om dårlig og sølle mad. Køkkenet gemmer helt sikkert på en eller flere rigtige kokke. Men det hænder også at man "gemmer på" serveringen.

Hvad vil det sige? Jeg mener bare at man bør sætte sig tæt på køkkenet. Så bliver man set samme sted. Men sidder man der, kan man med fordel medbringe en passende form for tunghørhed. For støjen er kraftigere der, end i andre "rosenhuse".

Men sidder man på 1. sal, får man en dejlig udsigt over sundet, havn og dyr og mennesker. Fint! Men desværre er det ikke sikkert at alle tjenerne ved, at huset rummer en 1. sal. Derfor kan det godt trække ud med betjeningen. Man kan så til gengæld glæde sig over de private samtaler hos andre gæster. Meget underholdende! Om end der kun var to andre gæster lige i dag.

For i dag meldte vi os ved disken, og satte os netop der op på 1. sal. Mig og min kone. På nogle solide træstole. Smukt vejr! Og efter en passende vente tid - kom der ingen tjener. Vi fordoblede så den passende ventetid, dog uden held.

Derefter fortrød vi, at vi ikke havde nogle spændende bøger med. F.eks. Jolie Fille Banquetoire: "J'attends mon amour".

Til sidst gik vi hjem for at hente bogen, men glemte så at gå tilbage. Vi kan nok ikke huske adressen på "Café Rosenhuset" mere.

Venlig hilsen
Ulla og Ivar Danielsen

7 de abril de 2025

Dårlig og kedelig brunch

Skønt sted med fantastisk udsigt over havet - det kunne have været så godt, hvis også bare maden var god. Fik en utrolig ringe brunch 2 bittesmå anretninger, som var ok, men nok jordens kedeligste, tørre og iskolde stykker brød til den nette sum af 159,-.
Absolut ikke et sted jeg kommer igen😬

15 de febrero de 2025

SKUFFENDE OPLEVELSE

Ekstrem dårlig service med sure og negative medarbejdere. Alt for langsomt tempo. Medarbejderne rører sig konstant i håret hvorefter de betjener maden.
Maden er virkelig under middel. Croissant var kold og tør. Brødet til avokadomaden var vådt og holdt. En virkelig kedelig oplevelse til en dyr pris. Brunch kan ikke anbefales!

25 de enero de 2025

Beskidt

Der var godt snusket inden I cafen. Gulvet ude ved opvaske flød med madrester og gulvet møgbeskidt.
Få gæster, men tjenerne havde hellere ikke ting til gæsterne pga privat snak.
Dejligt at se den ene unge fyr gik ud og hjalp med at stille i opvaskeren.

14 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et sted jeg aldrig vil komme igen og…

Et sted jeg aldrig vil komme og spise igen . Laaang ventetid på at bestille og laaang ventetid på maden. Havde bestilt 1 stk .: "Mere avocado
Grillet surdejsbrød med smashed avocado,
syltede tomat samt spejlæg" med glutenfri brød som jeg betalte 30 ekstra for :( Brødet /bollen var en masse produceret købe boller og som var så tørre som tvebakker , tror de bare lige havde fået 3 min. på brødristeren og ikke grillet - de syltede tomater var ikke syltede men bare 3 stk. små cherry tomater . Fik dog dog en nye ret med 3 små syltede tomater. Men hele retten var kedelig , smagt ikke af noget og visuelt også kedelig . Bestemt en ret som kokken ikke havde brugt mange minutter på . Find et andet sted og spise ...

5 de septiembre de 2024

Ned i standard😞

Utrolig kedelig mad ( platte ) de er godt nok gået ned i standard jeg er vant til at komme der ,,,men har aldrig fået så kedelig æg og rejer jeg har glædet mig så meget til den og så var den bare kedelig anrettet og rejerne lå i deres egen vand ,,,
Vi var 4 piger der havde samme mening med jeres mad ,,,, det er rigtig øv for jer ☹️☹️
Vh MN

13 de agosto de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

I forhold til prisen på 5 ting at kunne…

I forhold til prisen på at kunne vælge 5 ting til brunch til en pris på over 200 kr. så var det ikke pengene værd.
Under al kritik at der kun er 1 toilet til både damer og mænd og gæsterne stod i kø blandt spisende gæster i på 1. sal i meget lang tid. Det lader til der er plads til over 120 gæster inde/ude. Kan ikke anbefales. Den unge pige som serverede var service minded og har helt sikkert hørt på lidt af hvert.

30 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan du ikke se hvor travlt jeg har?

Sjældent har jeg oplevet så dårlig service og hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det.
Uvenlig og ubehøvlet betjening som aldrig skulle have haft et job i servicebranchen. Vi ventede tæt på en halv time på to stykker kage og noget at drikke og da jeg efter 20 min gik op for at spørge om kagene (som stod færdig i disken) kom så fik jeg vide at det kom snart og 'kan du ikke se hvor travlt jeg har? Andre gæster som spurgte efter drikkevarer, bestik osv fik det samme svar.
Personalet mangler helt tydelig oplæring og har ingen ide om hvad kundeservice er. En gennemgang af processer have nok været nyttigt for der var ikke styr på noget. 3 unge mennesker rendte rundt i cafeen og lavede en stresset stemning.
Jeg kommer ALDRIG til at besøge Cafe Rosenhuset igen.

5 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.