Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niestety ocenić nie mogę bo czekam…

Niestety ocenić nie mogę bo czekam miesiąc na kosmetyki,jakas maskra ! Pisze emaile i zero odp.Na początku tylko odp ze Moj email jest w drodze i niebawem go odczytają.
Wstyd !!!
Oddali by chociaz pieniądze .
Niewiem co dalej robic

11 de diciembre de 2021

Kasiu,

bardzo przepraszamy za opóźnienia. Zespół Rosental Support jest w ciągłym kontakcie z Tobą. Cieszę się, że Twoje zamówienie jest już u Ciebie i zapraszamy do skorzystania z naszej małej rekompensaty w naszym sklepie.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jedyne zastrzeżenie

Jedyne zastrzeżenie, ze to czas wysyłki. Zrobilam 3 zamówienia 3 grudnia z czego jeden doszedł po12 dniach, drugi po 13 a trzeciego zamiwienia nie ma nadal, a minęło już przeszło dwa tygodnie

11 de diciembre de 2021

Kasia,

Przepraszamy za opóźnienia, cały czas pracujemy nad udoskonaleniem naszych dostaw. Rosental Support skontaktował się z Tobą w sprawie Twoich zamówień i wszystko się wyjaśniło.

super!

Produkty przyszły szybko i ładnie zapakowane. Wszystko w dobrym stanie i jakość bardzo dobra.

Kinga,

cieszymy się, że tak piszesz, dziękujemy!

Super

Super produkty. Polecam

Edyto,

dziękujemy za miłe słowa.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ogólnie ok

4 gwiazdki bo zamówienie szło 3tyg :/ ale napisałam maila w języku niemieckim i dostałam szybka odpowiedz i później ruszyła moja przesyłka w drogę :) jesli chodzi o produkty to za krótko je mam by ocenić

Sonia,

dziękujemy za Twoją opinię i cierpliwość. Cały czas pracujemy nad udoskonaleniem naszych dostaw.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niestety zaczął się 4 tydzień…

Niestety zaczął się 4 tydzień oczekiwania na przesyłkę. Nikt nie odpisuje na emaile. Chciałabym otrzymać chociaż zwrot środków skoro przesyłka nie może dotrzeć ;(. Dodam ,że wcześniej zamawiałam za pobraniem i przesyłka była w kilka dni teraz zapłaciłam on line i nie może dotrzeć.

7 de diciembre de 2021

Justyno,

bardzo przepraszamy, Rosental Support skontaktował się z Tobą i otrzymałaś zwrot środków. Cały czas pracujemy nad udoskonaleniem naszych dostaw.

kalendarz adwentowy

jak mam ocenić to co zamówiłam? od 27.11 do 07.12 nie dostałam jeszcze przesyłki wysłanej DHL. Biorąc pod uwagę, że jest to kalendarz adwentowy na prezent - to słabo, bardzo słabo.

7 de diciembre de 2021

Iwono,

bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje. Cały czas pracujemy nad udoskonaleniem naszych dostaw.

Jest okej

Wszystko w porządku

6 de diciembre de 2021

Lauro,

dziękujemy za Twoją opinię.

świetne kosmetyki

świetne kosmetyki, bardzo dobra cena i jakość. polecam.

30 de noviembre de 2021

Kasiu,

bardzo nam miło, że tak polubiłaś nasze produkty :)

Dziękuje

Dziękuje , przesyłka doręczona sprawnie. Estetycznie zapakowana, prawie prezent. Co do produktów na razie nic nie mogę powiedzieć

26 de noviembre de 2021

Beato,

dziękujemy za miłe słowa;) Zapraszamy ponownie!

Zakupiłam kalendarz świąteczny

Zakupiłam kalendarz świąteczny. Samo opakowanie już sprawia, że zawartość będzie zadowalająca. Polecam

15 de noviembre de 2021

Iwona,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam miło, że nasze produkty sprawiły Ci radość.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produkty super

Produkty super, strasznie wolna przesyłka- dwa i pół tygodnia!

15 de octubre de 2021

Weroniko,

bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam miło, że nasze produkty sprawiły Ci radość. Przykro nam, że musiałaś tak długo czekać na dostawę. Każda opinia jest dla nas ważna, aby wciąż się udoskonalać.

Pozdrawiam z Mannheim,

Serum Hyaluron Supreme

Polecam Serum Hyaluron Supreme! Produkt idealny dla mojej skóry? Nawilża, wygładza, uelastycznia skórę, a do tego ma przepiękny zapach.
Moja skóra znacznie się poprawiła od kiedy włączyłam Serum do swojej codziennej pielęgnacji.
Szczerze Polecam! :)
Szybka wysyłka!

13 de septiembre de 2021

Karolina,

my też kochamy serum Hyaluron Supreme! Dziękujemy za Twoją opinię!

Super kosmetyki

Super kosmetyki, naprawdę serdecznie polecam, mam narazie dwa produkty ale będę zamawiać kolejne! Obsługa również bardzo miła :))

13 de septiembre de 2021

Martyno,

dziękujemy za miłe słowa;) Zapraszamy!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genialne produkty i najlepsza obsługa klienta!

Produkty Rosental to moje odkrycie! Kosmetyki mają świetne składy, dzięki którym widzę znaczną różnicę w wyglądzie skóry. Bardzo szybko otrzymałam zamówienie.
Bardzo polecam!

10 de septiembre de 2021

Emilio,

bardzo nam miło! Zapraszamy na kolejne odwiedziny do rosental.pl

Niesamowite kosmetyki!

Marka Rosental przyciągnęła moja uwagę poprzez śliczne i interesujące opakowania, a zaraz za tym naturalny skład. Używam maski Avo Clay, która swietnie oczyszcza moja skórę i równie dobrze ją nawilża. Dobrze sprawdza się dla mojej skóry wrażliwej i z niedoskonałościami. Obsługa bardzo profesjonalna, zna się na tym co robi. A dostawa szybka i bez komplikacji. Napewno będę korzystać z innych kosmetyków tej marki. Polecam 10/10!

10 de septiembre de 2021

Weroniko,

dziękujemy za Twoją, tak miłą opinię!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.