Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Roskilde municipality is a municipality in Region Sjælland, 30 km west of Copenhagen on the island of Zealand in east Denmark.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt system

Jeg oplever, at det er meget svært at få den hjælp, man har brug for. Når jeg kontakter kommunen, bliver jeg ofte henvist fra én person til en anden, og til sidst ender jeg med nogen, der ikke kan hjælpe mig. Det gør systemet meget besværligt og kompliceret at navigere i.

Jeg savner, at der er bedre overblik, klarere vejledning og mere ansvar hos de medarbejdere, man taler med. Som borger i en sårbar situation har man brug for tydelig hjælp og sammenhæng i processen.

24 de marzo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

En kommune og psykiatri der har ødelagt…

En kommune og psykiatri der har ødelagt mit liv har været overfaldet og haft konflikter I boligselskabet på grund af misbruger/rockertyper har brev på konflikt og mit overfald ligger hos politiet og en søskende konflikt og søger man på internettet skriver psykiatrien bør ændres radikalt Danmark ska l have tvangsfrie hospitaler læst det, på grund af en medarbejder på kommune som har stillet diagnose på mig sendt op i min journal har fået smadder min ryg ben og arm tænder og nu en praktiserende læge og psykiater der ikke har lytte står jeg med yderligere en sag om forkert diagnose at Roskilde Kommune kan være sådan mod syge mennesker der har været overfaldet og haft konflikter i boligselskabet Sjælland og går videre med min historie så der er en historie at fortælle hvordan kommunen behandler syge mennesker håber Roskilde Kommune får sin straf en dag at gud giver dem deres straf jeg har fået ødelagt min tænder på grund af Roskilde Kommune og meget mere ude de har ville betale mig en krone og ikke nok med det ville de tvinge mig på farlig piller jeg kan dø af i regionen Sjælland har der været flere sager om læger der gør hvad der passer dem og en kvinde har skrevet hun ikke har tillid til region Sjælland mere det har jeg heller ikke mere da en pratikserende læge overhovedet lytter incl psykiater og når man ikke lytter til folks historie så sker der fejl som skrive på internettet er lægerne til for patienterne eller sygesikringskortet læst den og på internettet psykiatrien bør ændres radikalt Danmark skal have tvangsfrie hospitaler læst den på internettet

4 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.