Fantastisk service. Sauna og vildmarksbad var som aftalt og leveret som aftalt. Vi ser frem til en sommer sæson med en øget lejeindtægt på vores sommerhus. Tak for hjælpen Martin
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god service! Jeg blev guided mod det helt rigtige produkt - Jeg kunne ikke have bedt om mere fra Martin 🙏
Hej Royaltubs / Martin Tusinde tak for super service fra første snak til leveringen. Du har formodet at vejlede og svare på alle vores spørgsmål, og kunne finde ind til vores behov. I har lever... Ver más
God service af royaltub, glad person der fil guidet os igennem bestillingen, så vi fik det gjort det rigtige valg. MEN leverancen var under al kritik, der ankommer en mand der kun taler engelsk, m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Salg af luksus vildmarksbade og udesauna’er til hele det danske land. Vi specialisere os indenfor specialløsninger af vildmarksbade og udesauna’er sammensat efter kundernes ønsker.
Información de contacto
Ribe, 6760, Syrenvej 11C, Dinamarca
- Info@royaltubs.dk
- royaltubs.dk
Vi er fuldt ud tilfredse med den sauna …
Vi er fuldt ud tilfredse med den sauna vi har fået leveret. Vi bruger den flittigt. Wifi løsningen var klart prisen værd.
TAK MARTIN
Bedste service og vejledning inverdenen
Fantastisk service. Sauna og vildmarksbad var som aftalt og leveret som aftalt.
Vi ser frem til en sommer sæson med en øget lejeindtægt på vores sommerhus.
Tak for hjælpen Martin
Virkelig god service
Super service og lækker kvalitet
Vi har købt en Cube XL sauna med special ønsker samt et koldvandskar. Fra bestilling til levering har vi mødt hjælp og vejledning og de småting vi havde, dee ikke var 100% tilfredsstillende ift de specielle ændringer vi havde, blev mødt med velvilje til at få det fikset. Nu spiller alt og vi er mere end tilfreds med vores lille wellness sted. Martin og Royaltubs får vores varmeste anbefaling
Super oplevelse fra ende til anden!
Super oplevelse fra første telefonsamtale, og til produkterne stod på terrassen!
Min kone og jeg søgte efter et vildmarksbad, koldtvandskar, og en sauna til vores sommerhus.
Vi havde talt med to andre leverandører end Royaltubs, men efter samtalen med Martin fra Royaltubs, var vi ikke længere i tvivl om hvor vi skulle købe fra.
Vi blev hjulpet, rådet og vejledt, så vi kunne træffe de helt rigtige valg for os, samt få noget hvor der på ingen måder er gået på kompromis med kvaliteten.
Fra vi bestilte hos Martin, og til produkterne blev leveret, blev jeg løbende holdt ajur, og opdateret, så alt var timet og tilrettelagt til det hele skulle leveres, så leverancen også foregik nemt og gnidningsfrit og var en god oplevelse.
Nu er alle pordukterne placeret på terrassen, og pakket ud og sat op, og jeg må bare sige, sikken en kvalitet, det slår langt mange af de andre vildmarksbade jeg har set i min tid.
Så skal du have suverænt det fedeste vildmarksbad, i den bedste kvalitet, med sans for de lækre detaljer skal du handle ved Martin fra Royaltubs.
Hej Royaltubs / Tak Martin
Hej Royaltubs / Martin
I har leveret det fedeste Vildmarksbad til sommerhuset på Bornholm, som vi lige er blevet færdige med at integrerer i terrassen.
Tak Martin for din positive tilgang og til færdig resultat, vi er glade for løsningen.
Mvh Marianne og Thomas
Jeg har netop fået min sauna via Royal…
Jeg har netop fået min sauna via Royal Tubs.
Martin har været rigtig flink og hjælpsom hele vejen igennem med at få det hele på plads.
Stor anbefaling her fra.
En “konge oplevelse” fra start til slut.
I min søgen efter det rigtige vildmarksbad, dukkede der mange muligheder op. Men når jeg kombinerede, kvalitet, pris, anmeldelser og udseende, så landede valget på Royaltubs. Det har jeg ikke fortrudt!
Kontakten og vejledningen inden købet var god, og Martin var meget behjælpelig med, at sikre jeg havde valgt det rette vildmarksbad i forhold til behov og ønsker.
Det blev leveret som aftalt og med hjælp fra 4 stærke venner, fik vi flyttet det ned i haven, hvor det skulle stå. Det krævede lidt opfindsomhed, da det skulle rundt om sommerhuset og ca. 50 m. ned i haven, Vi satte vildmarksbadet (stadig fastmonteret på leverings-pallen) på en stor plade, som vi trak som en slæde, ned i haven. Her lagde vi det forsigtigt ned, så det ikke blev beskadiget.
Nu er vildmarksbad placeret og taget i brug, og vi elsker det! Det lever 100% op til forventningerne og er både hurtigt varmt, holder på varmen længe og ser godt ud 😉
Kan varmt anbefale Royaltubs - jo før du køber det, jo før kan du nyde det.
Jeg har nu haft mit vildmarksbad i 1…
Jeg har nu haft mit vildmarksbad i 1 år.
Da jeg er ny i denne verden, er der selvsagt opstået en del spørgsmål løbende gennem året.
Ud over mange spørgsmål har jeg også haft brug for løbende kompetent vejledning.
Hos Martin har jeg fået alt dette og meget mere til…..
Helt ud over det sædvanlige og langt mere end hvad man med rette kan forvente, har Martin utrætteligt hjulpet mig.
Med hensyn til vildmarksbadet, så er vi vilde med det. Det er helt i top…
Mit bedste råd til alle, der overvejer at købe vildmarksbad: køb det hos royal tubs…
Service top og hurtigt levering
Jeg har købt et vildmarksbad, ved royaltubs, vil til en hver tid, anbefale dem, Service er i top og han er god til at vejlede
Sauna - Royal Tube Black Edition
Jeg har fået leveret sauna fra Royaltube, Black Edition rund. Super flot produkt, nem tilslutning, flotte detaljer. Design og kvalitet holder hele vejen - Kan virkelig anbefales. Professionelt firma, der svarer på alle spørgsmål, god service! Levering efter en snor, chauffør hjælpsom.
👍 Top sauna og Top service
Vi købte en THE CUBE af Royaltubs - og er meget glade for sauna og forløbet med Royaltubs.
Vi havde en mindre fejl på bagsiden, som blev løst professionelt af deres samarbejdspartner i udlandet - som kom forbi.
En mega fed sauna med led-lys, udendørs lamper og kæmpe glasrude i mørkt glas. En god oplevelse og en varm anbefaling herfra til nye kunder.
Hilsen Jesper
The company delivered the wrong sauna
The company delivered the wrong sauna. We had to wait 2 months for the correct sauna to be delivered.
They then have refused to adhere to the 12 warranty on the heater and also the digital controller.
On top of this point if contact Robin is extremely rude.
We have had to escalate to the ombudsman.

Respuesta de Royaltubs
Køb af Ø200 vildmarksbad sommerhus…
Køb af Ø200 vildmarksbad sommerhus edition. 5 velfortjente stjerner. God og imødekommende telefonsupport ved køb. En lille misforståelse omkring levering blev løst til vores fulde tilfredshed. Vildmarksbadet er i super kvalitet som lever 100% optil billederne på hjemmesiden. Tak for god service Martin
Jeg købte et vildmarksbad med…
Jeg købte et vildmarksbad med tilhørende varmepumpe og filteranlæg med henblik på at lave et anlæg nedsunket i terræn med en termokappe for at mindske varmetab. Gennem hele forløbet, som strakte sig over 5-6 måneder, har jeg fået alt den hjælp jeg behøvede og har fået leveret ekstra ting uden beregning. En helt usædvanlig god service. Det er i øvrigt kvalitetsprodukter som de leverer!
En fantastisk oplevelse på alle…
En fantastisk oplevelse på alle parametre
Nemme at tale med og god vejledning
Fyrene fra Royaltubs har guidet mig til succes med mit vildmarksbad, som jeg ikke engang havde købt hos dem. Vandkvaliteten var svær at få styr på, og de var beredvillige over telefonen. Thumbs up herfra 👍👍
Rigtig god oplevelse...!
Rigtig god oplevelse...!
Martin har været god hele vejen igennem processen til at få udarbejdet en skræddersyet løsning på vores behov, og lever fuldt op til det jeg betragter som fortræffelig kundeservice.
Produktet i sig selv lever fuldt op til det beskrevne på hjemmesiden samt telefon. Stor fornøjelse af vildmarksbadet allerede. Og til førstegangskøberne der læser med her, så vælg indvendig ovn! Der er hurtigt sparet op til flere timer i opvarmningstid.
Rigtig god vejledning og service
Rigtig god vejledning og service. Aftalte tider blev overholdt.
Produktet lever helt op til vores forventninger.
Super.
God service af royaltub MEN
MEN leverancen var under al kritik, der ankommer en mand der kun taler engelsk, med vare vildmarksbad på en auto trailer, og intet til at læsse den af med, i følge ejeren af royaltub var det ikke aftalen, vi har heldigvis nogle fantastiske naboer der kom os til hjælp og fik læsset det af.
Royaltub blev ringet op mens alt dette stod på, jeg har sendt billeder via mms til ham, han skrev at vi kunne blive kompenseret for vores besvær, men jeg fastholde at det ikke ville ændre på min ikke så positive anmeldelse herpå.
OPDATERING 3/4
Det lyder godt for fremtidige kunder, håber du har fundet et rigtig godt fragt firma 😊

Respuesta de Royaltubs
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.