RTVSTORE

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daje maksa mimo długiego terminu dostawy za świetne ceny i pomoc na czacie w pytaniach o produkt.

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zostałam oszukana, jak wiele osób w tym samym czasie. Zakup telefonu, niestety opłacony z góry (gdzie się podział mój rozsądek😩) Dostałam 2 maile z automatu z informacją, że moje zamówienie jest... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica
  2. Tienda de celulares
  3. Mayorista de aparatos electrodomésticos

Escrito por la empresa

Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedażą drobnego sprzętu AGD oraz sprzętu RTV. Znaleźliśmy swoje miejsce na rynku i chcemy pozyskać zaufanie klientów. Nasza firma posiada doświadczenie, wiedzę oraz kontakty biznesowe, pomimo że istnieje krótko na rynku. Posiadamy te wszystkie cechy, ponieważ wcześniej istniała spółka z o.o. kilku właścicieli, która zajmowała się dokładnie tym samym biznesem. Oprócz zamówień detalicznych realizujemy także zamówienia hurtowe.

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Podręcznikowe oszustwo

Podręcznikowe oszustwo. Domena zarejestrowana tuż przed długim weekendem. Atrakcyjne ceny. Brak opinii w Internecie i płatność przez mało popularny serwis płatności. Po kilku wysłanych z automatu mailach o przyjęciu zamówienia i realizacji wysyłki. Potem info z Inpost o nadaniu paczki w paczkomacie i koniec. Kilka dni później "Anulowano etykietę" Jako nadawca "Biznes Days Maciej Parczewski". Na szczęście mój Bank stanął na wysokości zadania i w kilka godzin rozpatrzył reklamację w ramach "charge back".

12 de agosto de 2024

Zostałam oszukana

Zostałam oszukana, jak wiele osób w tym samym czasie.
Zakup telefonu, niestety opłacony z góry (gdzie się podział mój rozsądek😩)
Dostałam 2 maile z automatu z informacją, że moje zamówienie jest w trakcie realizacji.
Od środy próby kontaktu telefonicznego kończą się automatycznym rozłączeniem, a strona internetowa już się nie wyświetla.
Zgłaszam na Policję.

23 de agosto de 2024

Oszust - sklep: rtvsore.com.pl

szkoda, że dopiero teraz niektóre komentarze pojawiły się tutaj , bo ja dokonałem zakupu 16.08. (Telefon). Niestety zrobiłem płatność on-line i widzę że przepadło. Dzisiaj strona sklepu wyłączona , telefony też nie działają. Mam nadzieję, że organy ścigania coś z tym faktem zrobią. Dzisiaj idę zgłosić na policję.

23 de agosto de 2024

Firmy nie ma ?

Towar zamówiony, zapłacony, byłem informowany o postępie w przygotowaniu przesyłki, nadaniu jej w paczkomacie - po tym jak czekałem ponad 24h transfer miedzy paczkomatami podjąłem próbę kontaktu- a od wczoraj żadne telefony nie działają, strona nie działa, mail nie działa - firmy NIE MA - ewaporacja anihilacja

22 de agosto de 2024

Oszustwo

Zamawiałam z tej strony 2 razy, za pierwszym wszystko było ok mimo długiego czasu oczekiwania. Natomiast teraz nic zero kontaktu, nie odpisują na maile, telefon automatycznie rozłącza.
Osobiście niczego nie straciłam ponieważ wybrałam płatności za pobraniem, i polecam każdemu używać tej opcji w przypadku takich stron

22 de agosto de 2024

OSZUSTWO

OSZUSTWO, dzisiaj zgłaszam na policję w zeszłym tygodniu jeszcze odbierał telefony nawet sam oddzwonił teraz jest głucho. W inPoscie powiedzieli że w paczkomacie nie było paczki, a mimo to w ich aplikacji wisi "Nadana przez paczkomat" od trzech dni.

16 de agosto de 2024

OSZUŚCI!!!

OSZUŚCI!!!
Brak kontaktu i towar nie dotarł. Sprawę zgłaszam na policję. Nie działa strona internetowa i adres email. Zapłaciłem przez Paypo... Inpost poinformował że przesyłka nie została odebrana. Nie było jej w paczkomacie pomimo nadania...Oszuści!!!

21 de agosto de 2024

OSZYSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSZYSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZĘ BYĆ OSTROŻNYMI Z TTM SKLEPEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDĘ NA POLICJĘ, PONIEWAŻ NI TOWARU ANI PIENIĄNDZ, ANI JAKIEJS REAKCJI!!!!!!!!!!!!!!!!

13 de agosto de 2024

Uwaga oszuści!

Jak ktoś będzie zakładał pozew zbiorowy proszę o kontakt: pow2pow"małpa"op.pl

Uwaga oszuści! Zakupiliśmy odkurzacz za 4300 zł, nie wysłali nam produktu cały czas grając na czas, gdy powiedzieliśmy, że zgłaszamy sprawę na Policje, powiedzieli, że zrobią nam przelew zwrotny i że będziemy mieć pieniądze na następny dzień bo bramki tak działają. Dzisiaj, okazało się, że przelew nie może być zrealizowany bo przelew zrobiono z konta na którym nie ma środków.

19 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Całkiem w porzadku

Całkiem w porzadku. Brakuje rat 0%, raty sa ale bardzo drogie. Poza tym polecam. Szeroki wybor towarow, dobre ceny, mila obsluga. Gdyby nie raty albo chociaz zeby PayPo bylo co teraz jest norma w sklepach dalabym 5.

2 de agosto de 2024

Respuesta de RTVSTORE

Dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję że za niedługo wprowadzimy raty 5x0% oraz PayPo. Pozdrawiamy.

Kupiony nowy Fold6

Kupiony nowy Fold6. Wszystko zgodnie z opisem. Telefon nowy z fakturą. Dobra cena. Polecam.

4 de agosto de 2024

Respuesta de RTVSTORE

Dziękujemy za opinię. Polecamy się na przyszłość :)

Mega tanio.

1 de agosto de 2024

Respuesta de RTVSTORE

Dziękujemy i polecamy się na kolejne zakupy!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.