Alles is prachtig wat jullie verkopen en ook goed ingepakt met een bedankkaartje. Ik ben erg blij metijn bestelling
Consulta las opiniones de los clientes
Zojuist mijn bestelling geopend, een volledig cadeau op zich. !! Alles prachtig verpakt met een gift sticker erop en met noppen folie ingepakt. De spullen die ik besteld had zijn heeeel mooi ,... Ver más
Super snelle service. In 1 dag was mijn bestelling bezorgd naat Antwerpen. Het was heel netjes en heeel leukt verpakt in cadeaupapier en leuke notities :) Omdat ik een grote bestelling had gepla... Ver más
Snel geleverd, prachtige producten! Tevens ook heel mooi verpakt. En daarbij opl nog is geweldige service! Tijdens mijn bestelling was een vaas gebroken geleverd, ze hebben dezelfde dag nog gerea... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop Living & Lifestyle
Información de contacto
Polanerbaan 13 J (unit 6), 3447 GN, WOERDEN, Holanda
- 0621684392
- info@rumahkecil.nl
- rumahkecil.nl
Alles is prachtig wat jullie verkopen…
Je wordt er heel leuk ontvangen altijd…
Je wordt er heel leuk ontvangen altijd een praatje en een hele leuke winkel
Ich bin vollkommen begeistert von…
Ich bin vollkommen begeistert von meiner Bestellung. Alles kam liebevoll und sehr gut verpackt bei mir an 🥰
Mooie artikelen ontvangen
Zojuist mijn bestelling geopend, een volledig cadeau op zich. !!
Alles prachtig verpakt met een gift sticker erop en met noppen folie ingepakt.
De spullen die ik besteld had zijn heeeel mooi , wat een aanrader deze webshop
Echt super ,
ik ga vaker bestellen!!
Mooie en moderne aankleding voor in je huis.
Prachtige vaas
Prachtige vaas! Snel geleverd! Super goed en als een kado ingepakt!
Alles mooi verpakt als een kadootje
Snelle levering.Goede service!!
Snelle levering.
Helaas was het toch niet wat ik zocht retour was perfect geregeld.
Ik zou hierzeker nog eens iets kopen.
Netjes en snel
De bestelling was snel geleverd en mooi verpakt. Ik ben erg tevreden.
Prachtig
Prachtige lange hoge vazen.
Snelle levering, goed verpakt.
Staat prachtig. Blij mee!
Mooie producten
Mooie producten. Redelijke prijs voor . Zeer goed ingepakt verzonden.
Prachtige winkel
Prachtige winkel, mooie website.
Snelle levering en netjes verpakt. Top! Echte aanrader.
Super snelle verzending
Super snelle verzending, goed verpakt en hele mooie kwaliteit producten.
Ben echt fan van deze winkel.
Ga zo door!
Ornamenten op voet zijn prachtig
Ornamenten op voet zijn prachtig en snel geleverd, ook netjes verpakt!
Blij mee!
Uiterst snelle verzending en er is veel…
Uiterst snelle verzending en er is veel zorg besteed aan het inpakken. Het kado was ook nog eens mooi ingepakt met een vroendelijk kaartje erbij. Een dikke 10 wat mij betreft!
De site is duidelijk,met prachtige…
De site is duidelijk,met prachtige accessoires.
Het pakket was keurig verpakt, zodat het niet stuk kon.
En het object is geweldig
Perfect!
Een hele aardige eigenaresse die geweldig advies geeft. Mooie spullen en altijd een gezellig praatje erbij. Echt een aanrader!
Bedankt voor jullie mooie producten.
Net als de vorige keer. Is ook deze bestelling weer heel netjes gegaan. Ook heel netjes verpakt met een lief berichtje erbij. Dankjewel daarvoor.
Een aandachtspunt is dat het verstuurd werd in een best grote doos in verhouding tot de bestelling.
Ook zat de doos voor de helft vol met karton om de ruimte op te vullen. Wat natuurlijk is om het produkt mooi te houden. Maar onze bestelling had wel een brievenbus pakketje kunnen zijn. Scheelt jullie weer in verpakkingsmateriaal en misschien wel verzendkosten ☺️ Verder super tevreden hoor. Tot een volgende bestelling maar weer 🙋🏽♀️
Más información sobre otros tipos de reseñas.