Friendly helpful service
Friendly helpful service, great for gifts for the new mothers in your life.
Rumi and Sol is an Australian owned, Brisbane based maternity clothing brand with a variety of options all designed by breastfeeding mums for mums. We specialise in size-inclusive breastfeeding friendly clothing made to empower women with style, comfort and convenience. Our goal is to make sure there is something for every body at every part of their journey through motherhood. We do this by creating stunning collections that remove the mental burden of having to choose between style, comfort and convenience. You have enough to worry about as a busy breastfeeding mum, feel at ease knowing you will always have something that makes you feel beautiful with our wide range of dresses, tees and jumpers.
Friendly helpful service, great for gifts for the new mothers in your life.