Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para correr

Escrito por la empresa

RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv levering

2 de noviembre de 2018

Hej Louise

Tusind tak for din fornemme anmeldelse og de 4 stjerner. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Fantastisk service🥇

2 de noviembre de 2018

Hej Bouchra

Tusind tak for din gode anmeldelse, samt de 5 stjerner. Dem er vi rigtig glade for

Rigtig god fornøjelse med produktet.

Update Ifm tidligere anmeldelse

Update Ifm tidligere anmeldelse. Jeg har haft et forløb omkring en mindre defekt på køb. Run4all har været yderst behjælpelige og taget ansvar for det. I har en fan mere i Århus. Vi ses næste gang jeg skal købe løbegrej.

1 de noviembre de 2018

Hej Brian

Tusind tak for update af anmeldelse ifht. forløbet omkring fejl på dit produkt.

Det manglede da bare.

Super oplevelse.

Det var lidt af en tur at køre til Køge fra Kastrup for et par løbesko og lidt beklædning, men det var hele turen værd. Venlig og hjælpsom betjening, og derudover super service med tilfredshedsgaranti.

23 de octubre de 2018

Hej Per

Tusind tak for din rigtig gode anmeldelse, samt de 5 stjerner. Dem er vi utrolig glade for.

Samtidig også en stor tak fordi du køre den tur fra Kastrup og hertil.....det sætter kun en stor streg under hvor dejligt det er at modtage din feedback.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og minder dig om at du kan handle via vores Webshop ifht. de produkter du føler dig sikker i dit valg på og med fragtfri Levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse at handle hos…

Rigtig god oplevelse at handle hos RUN4ALL. Jeg handler helt bestem her igen. Venlig hilsen Thomas.

16 de octubre de 2018

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi rigtig glade for.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med produkterne og glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og fin service på webshop

Hurtig og fin service på webshop, og fin service i butikken.

11 de octubre de 2018

Hej Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med produkterne og god løbetur i det flotte efterårsvejr.

Lars/RUN4ALL

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God pris, god service og hurtig levering

God pris, god service og hurtig levering. Eneste minus er opsætning af hjemmeside og at eneste betalingsmetode er med paypal. Ser man bort fra det var oplevelsen helt i top og bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

4 de octubre de 2018

Hej ****

Tusind tak for din gode anmeldelse, samt de 4 stjerner, som vi er rigtig glade for.

Samtidig også tak for din vurdering ifht. optimering, som vi naturligvis har fuldt fokus på, men som vores Webside udbyder, desværre ikke har tilknyttet. Vi holder os løbene orienteret ifht. dette.

Vi er rigtig glade for, at du trods alt har en oplevelse af, at det vigtigste i vores verden er til stede ved køb i RUN4ALL Webshoppen, nemlig service, hurtig levering og gode priser.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og dejlig nemt at købe på…

Super service og dejlig nemt at købe på nettet
Og så altid lidt lækkerier med i pakken
Kan kun anbefale run4 all

3 de octubre de 2018

Hej Kristoffer

Tusind tak for din fine anmeldelse på Trustpilot og de 5 flotte stjerner. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med produktet her i efterårs-månederne, hvor du nok skal få stor glæde af dem.

God dag og løbetur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon service og lynhurtig weekend hver…

Kanon service og lynhurtig levering - virker hver eneste gang! Egentlig ikke så meget andet at sige.

19 de septiembre de 2018

Hej CRJ

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner, Dem er vi rigtig glade for.

Rigtig god fornøjelse med udstyret på løbeturen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og en dejlig lille…

Hurtig levering og en dejlig lille hilsen i pakken.

5 de septiembre de 2018

Hej Dennis

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner til følge. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Du ønskes en rigtig dejlig dag, samt god fornøjelse med udstyret på løbeturen.

Bedste løbebutik

5 de septiembre de 2018

Hej Bolette

Tusind tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner, som vi er rigtig glade for.

Du ønskes en rigtig god dag og løbelyst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl den absolut bedste service…

Uden tvivl den absolut bedste service jeg har oplevet!

27 de agosto de 2018

Hej Kim

Tusind tak for din gode anmeldelse og de flotte ord, samt de 5 stjerner, som vi sætter rigtigt stor pris på.

Du ønskes en rigtig god dag og fornøjelse med produkterne på løbeturen.

RUN4All - yndlings løbeshop

RUN4All er klart blevet min nye yndlings shop, når jeg skal have nyt løbetøj.
Fedt udvalg, rigtig gode priser og kanon hurtig levering! Så fedt.
Elsker at der er vedlagt lidt lækkert i pakken.

26 de agosto de 2018

Hej Louise

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner. Det sætter vi ekstrem stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen i Webshoppen med et lækkert udvalg og gode priser.

Super godt!

Super hurtig ekspedition, lækre varer og ikke mindst fantastiske priser!!
Jeg er glad og handler helt sikkert der igen!

24 de agosto de 2018

Hej Dorte

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner. Det sætter vi ekstrem stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, og super hurtig levering!! :) dejligt!

24 de agosto de 2018

Hej Hanne

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en rigtig god dag og løbelyst med produkterne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt to gange med kort mellemrum…

Har bestilt to gange med kort mellemrum hos RUN4ALL - begge ordre har været håndteret professionelt og uden problemer.
Man fornemmer at det er en webshop der vil sine kunder det bedste - absolut fantastisk service :)
Jeg handler meget gerne hos RUN4ALL igen.

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner, som vi sætter rigtig stor pris på.

Vi glæder os samtidig over, at du oplever en "personlig" betjening til trods for at du har bestilt igennem vores Webshop.

Du er naturligvis også altid Velkommen forbi vores fysiske butik i Køge

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan helt sikkert anbefales!

Super produkter, hurtig levering og fair priser. - og så er det altid hyggeligt at få det tilsendt da der tit er lidt ekstra i pakken :-)
Kan klart anbefales!

Hej Linette

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og de 5 stjerner. Det sætter vi ekstrem stor pris på.

Vi er glade for du sætter pris på vores små overraskelser og glæder os til at kunne byde dig Velkommen i Webshoppen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering

Hej NS

Tusind tak for din gode anmeldelse, samt de 5 stjerner. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Handler her gerne igen!

Hej Daniel

Tusind tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner vi sætter stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Super pris samt service

Super pris samt service. Handler her helt sikkert igen.

16 de agosto de 2018

Hej Torben

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner du har givet. Det er vi meget taknemmelig for.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig god fornøjelse med produktet.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.