Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We wanted a specific product in another wood type, not normally offered. However, swift reply let us know that he would be willing to do it at no extra charge. So now we have a very pretty Rune-Jako... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en knivholder og det er et fantastisk flot produkt. Jeg oplevede en noget lang levering og kontaktede kundeservice. Her var der meget kort svartid ved alle henvendelser både skriftligt på ma... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet
  2. Ebanista
  3. Mayorista de artesanías
  4. Tienda de suministros de cocina
  5. Comercio

Escrito por la empresa

Vi indsamler ikke automatisk anmeldelser, men vi bliver altid glade når en kunde på eget initiativ gør sig den ulejlighed at skrive en mail med feedback eller anmelde os på Trustpilot. 'Rune-Jakobsen Design' er et dansk brand, der siden 2016 har designet og fremstillet eksklusiv håndlavet boligudstyr og køkkengrej til danske og internationale kunder. Virksomheden har derudover Nordisk agentur på boligtekstilerne fra italienske Tessitura Toscana Telerie og de håndlavede krydderikværne fra Alexander Handcrafted Mills samt forhandling af en række produkter fra andre producenter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter at have læst flere positive…

Efter at have læst flere positive anmeldelser herinde bestilte jeg rimelig fortrøstningsfuld en knivskinne på deres hjemmeside hvor budskabet er "DESIGNET OG HÅNDLAVET AF OS — MED FOKUS PÅ FUNKTION, FINISH, ÆSTETIK OG HOLDBARHED."

Jeg modtager varen og har nok en relativ høj forventning. Men det læder som knivskinnen er beklædt med har en stor ridse ned over hele skinne, relativ meget synlig. Logoet som er brændt i skinnen vender på hovedet når skinnen er hængt i de beslag som er bygget ind i skinnen.

Tænker nå ja fejl sker hos alle. Så skriver til dem med en forventning om at det naturligvis løses hurtigt. Skriver første gang 10.05.2026. Hører intet.

Skriver igen 13.05.2026 da jeg tænker det kunne være nemmest for alle at få det løst hurtigt. Hører intet.

Skriver igen 21.05.2026 - hører intet.

Laver en returnering den 26.05.2026. Pakken er modtaget hos GLS Depot den 02.06.2026 og klar til udlevering. Pakken den 07.06.2026 fortsat til udlevering og således fortsat intet hørt.

Så min erfaring er desværre ikke helt så positivt som andre.

7 de junio de 2026

Hej,
Tak for din henvendelse.
Jeg har undersøgt sagen nærmere, da det undrede mig, at du ikke havde modtaget svar fra os.

Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser meget hurtigt, men jeg har desværre kunnet konstatere, at din mail fejlagtigt var blevet filtreret og arkiveret i min spam-mappe. Derfor har du ikke hørt fra os, og det beklager jeg naturligvis.

Jeg beklager ligeledes, at der har været en fejl på knivskinnen. Vi håndlaver hvert produkt, og selvfølgelig kan der af og til opstå fejl vi ikke fanger i kvalitetskontrollen.

I sådanne situationer bestræber vi os altid på at håndtere sagen hurtigt og til vores kunders tilfredsstillelse, hvilket desværre ikke er lykkedes i dit tilfælde.

Da returpakken er sendt til en pakkeshop og ikke direkte til os, vil der som regel gå et par dage, før vi får den afhentet, så for ikke at forsinke sagen yderligere har vi nu refunderet det fulde købsbeløb til dig og beklager, at kommunikationen svigtede undervejs, og at sagen ikke blev løst tidligere.

Torben

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en knivholder og det er et…

Har købt en knivholder og det er et fantastisk flot produkt.
Jeg oplevede en noget lang levering og kontaktede kundeservice. Her var der meget kort svartid ved alle henvendelser både skriftligt på mail og ved telefonopkald.

13 de abril de 2026

Tak 🙏

Rune-Jakobsen Design leverede

Rune-Jakobsen Design leverede i den uge de lovede. Produktet oversteg mine forventninger. Det er utroligt hvor glad man kan blive for et magnetisk bræt på køkkenvæggen. Men det har en flot finish, gode magneter (slut med at de dyre knive skøjter rundt på skinnen og glider ned) og simpelt design. Varmeste anbefalinger herfra.

7 de diciembre de 2025

Respuesta de Rune-Jakobsen Design

Tak Kasper. Dejligt du blev glad for mit arbejde :-)

Super kvalitet og håndværk

God hjemmeside med uddybning af produkternes opbygning og kvalitet. Købt en knivmagnet i egetræ som er et super flot håndarbejde og af høj kvalitet. Fleksibilitet i forhold til ændringer i det bestilte produkt. Jeg kan anbefale købet hos Rune Jakobsen

7 de febrero de 2025

Tusind tak Johnny!

Super flot håndværk

Bestilte et skærebræt i Valnød, jeg var lidt skeptisk om det ville være ligeså flot som fotos på hjemmesiden. Men må sige det blev rigtig flot.
Der vil jeg godt bestille noget en anden gang!

18 de marzo de 2024

Tak Martin :-)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snabb på att svara varorna kom snabbt. Min vara var lite defekt och dem skicka en ny direkt. Trevlig kundtjänst. Super snälla rekommenderar starkt.

1 de febrero de 2024

Tusind tak for din anmeldelse Elvira 😊

Beautiful

Beautiful, solid item. It is very hard to find quality made items these days, and I’m very happy that I searched the internet enough and found this website. I will purchase more in the future. The time from order to delivery was shorter than I expected as I live in the USA.

25 de agosto de 2023

Quality Product

Once ordered the communication was excellent. I was kept up to date with progress and tracking details. I am so happy with my magnetic tower block.

31 de agosto de 2023

So glad to hear Geoff 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.