Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Treg og dårlig kundeservice. Tar flere uker å få svar, og det må purres flere ganger. Dårlig kvalitet. Velger du dress i annen farge enn grå, må du forvente at den slipper farge, og snørene blir mi... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

La en beställning, men insåg direkt efter att inte byxorna ingick (trodde det var en hel dress). Maila direkt att dom skulle avbryta ordern så lägger jag en ny med både överdel och underdel för att s... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kläderna fanns inte i lager när jag beställde men ingen info om det på sidan. Beställde som julklappar en månad före jul men den lär inte dyka upp. Inget telefonnummer man kan ringa och inget svar... Ver más

2,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bra jobba!

Jeg syns den var veldig bra. Kjøpte én genser og én bukse! Det kom frem på cirka 4 dager, og veldig bra kvalitet! Anbefaler den!

14 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Treg og dårlig kundeservice, dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Velger du dress i annen farge enn grå, må du forvente at den slipper farge, og snørene blir misfarget. Unngå for all del limited edition kolleksjoner med trykk- trykk kan de ikke, så her får man dårlig trykk som både sprekker, slipper i kantene og er delvis gjennomsiktig i enkelte områder.
Absolutt ikke verd pengene!

1 de enero de 2026

Beställde hoodie

Beställde hoodie till min dotters födelsedag. Hade mailkontakt med deras kundservice innan beställning. Fick snabbt och tydligt svar. Leverans kom 5 dagar efter beställning. Fin kvalitet på tröjan och storleken precis som förväntad. Jättenöjd!

19 de febrero de 2026

IKKE KJØP…

IKKE KJØP…. SKULLE BLI SENDT TIL KONGSVINGER BLE SENDT TIL FØRDE ISTEDENFOR

27 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Går inte att byta produkt

Beställningen kom men ena plagget behöver bytas. Började maila med dem 25 december då det inte går att göra detta byte digitalt. Har ännu inte fått ett svar som hjälper. Får bekräftelse om att ärendet är uppdaterat men inget mer.
Kan inte rekommendera beställning från detta företag.

25 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde byxa och tröja som julklapp

Beställde byxa och tröja som julklapp. Produkterna kom. Har sedan försökt byta storlek på tröjan men kan inte göra byte online trots att bytestiden på hemsidan tydligt står till 10 januari och trots flera försök till mailkontakt får jag inga vettiga svar. Antingen ett svar som inte leder någonstans eller inget svar alls. Värdelöst företag!!!

9 de enero de 2026

Køb ikke herfra

Fik bukser i julegave, men disse passede desværre ikke. Russemerch vil ikke refunderer pengene 14 dage efter købet, men de skriver at det var muligt at få ombyttet til en anden str. Da vi ikke selv har købt dem på hjemmesiden ( da det var en julegave) er det fuldstændig umuligt at lave en retur. Jeg har skrevet til dem flere gange, men de svarer ikke.

31 de diciembre de 2025

Asiakaspalvelu ei toimi

Tilasin lapselleni hupparin ja housut ennen joulua. Pidennetyllä palautusoikeudella joulupukin käytyä aloin vaihtamaan kokoa. Ei vaan onnistu. Olen laittanut sähköpostia niin kukaan ei vastaa. Olen yrittänyt etsiä puhelinnumeroa, ei löydy mistään.
Viimeinen vaate, minkä täältä ostan.

5 de enero de 2026

Russemerch

Har fortfarande inte fått min beställning som jag betalade extra för att få innan jul, har försökt maila tre gånger men får inget svar. Så besviken, har ni andra fått era beställningar tillslut?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Russemerch has a 14-day return policy…

Russemerch has a 14-day return policy during the Christmas holidays. Usually, this period is extended by most companies. The return period is calculated from the date you place the order, not from when you receive the product, even though delivery may take up to a week. Very poor service and very poor information on their website. There is no contact available via email or phone, and they are closed for the Christmas holidays. This is a brand that is popular among young people and advertises on TikTok. Be cautious! Not recommended to order from this company.

Verste opplevelse hittil.
Det sto siste bestillingsdag 16 desember for å få min bestilling til jul. Jeg bestilte varer som skulle være julegave til min datter denne dagen. Fikk ordrebekreftelse med en gang. Men ikke hørt noen ting etter dette. Nå er det 22 desember og må ty til å kjøpe ny julegave til datteren min i morgen lille julaften. Jeg har sendt 2 mailer og spørsmål om min ordre. Får ikke svar i det hele tatt! Telefon nummer finner jeg ingen steder. Forferdelig dårlig kundeservice! Stryk hele greiene.

Uselt

Precis som många andra väntar jag fortfarande på beställning, får inget svar på mejl och på shop-appen står bara "väntar på information".

27 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.