Valorada con 1 estrellas sobre 5

I still haven’t received my order and it was placed 7 WEEKS ago! 4th july 2026 I have email several times & messaged on Instagram but I am being ignored. Not even a contact number for your company. Ru... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een speedrope voor mijn zoon besteld voor sinterklaas, hij was er helemaal blij mee. Echter draaide een handvat niet goed, dit gemeld en direct antwoord om een filmpje van het euvel te sture... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt top producten. Ik heb meerdere producten van RXpursuit en gebruik het meerdere keren per week met crossfit. Ik ben gek op het springtouw, veel variatie in kleuren waar je ook in kunt mixen (touw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ten eerste zijn de producten van een top kwaliteit. Ten tweede zijn deze gasten echte kanjers, eerlijk en nuchter. Opzoek naar verbetering en willen leren van ervaringen. Hier breng ik graag mijn cent... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

We are a Dutch company in premium CrossFit accessories. We sell speed ropes, grips, weightlifting tape to protect your hookgrip and wrist wraps. Our vision is that all these products contribute to your sports performance as an athlete. Whatever level you are, you will benefit from our products. In addition, we stand for a good and fast service.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,0

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Still not received my item

Still not received my item. None of my emails have been replied too so can’t contact the company. Been waiting for almost 4 weeks now for delivery. Disgusting service b

20 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problème résolu j’ai finalement reçue…

Problème résolu j’ai finalement reçue ma corde à sauter le service client à été la pour moi et on a trouvé une solution ensemble
Qualité très bonne ✅
Je recommande la marque

9 de julio de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de RXpursuit

Merci pour votre avis et ravi d'avoir pu vous aider malgré les problèmes de livraison.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

ik heb aangegeven dat ze scheef gaan…

ik heb aangegeven dat ze scheef gaan zitten, en tussen hand en grips gaat het zweten. Heb geen totale grip aan de bar.
Ik krijg hier ook geen antwoord op

20 de abril de 2023

Hoi Marij,

Wij hebben van jou geen bericht gezien. Wellicht dat deze in onze spam terecht is gekomen. Wij herkennen het probleem dat ze scheef gaan zitten niet. Vervelend dat de grips niet voldoen aan je verwachtingen.

Voor extra grip helpt magnesiumpoeder of vloeibare magnesium. Mocht je niet genoeg grip hebben dan adviseren wij onze nieuwe Ultra Sticky grips.

Terrible quality, zero grip

Terrible quality, used them one workout and they provided zero grip on the bar. Put them straight back into my kit bag and went straight back to my old ones, very disappointed as they seemed to promise so much but just failed to deliver.

22 de junio de 2023

Hi Steve,

We are sorry that you are not satisfied with our product. I'm curious why you think the quality is not up to par? Many competitive athletes have been training for months and years with our grips with minimal wear.

For extra grip you can put magnesium powder on the grips. If you want more grip, we recommend our new Ultra Sticky Grips.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd en snel gereageerd

Snel geleverd, ook snel gereageerd op email (verkeerd besteld door mij en meteen gecorrigeerd)
Degelijk materiaal, nu kijken hoe lang ik het materiaal heel houd😉🤘

18 de junio de 2023

Respuesta de RXpursuit

Bedankt voor je review en fijn dat je tevreden bent! We gaan ervan uit dat het materiaal lang genoeg meegaat!

110% vertrouwen.

Ten eerste zijn de producten van een top kwaliteit. Ten tweede zijn deze gasten echte kanjers, eerlijk en nuchter. Opzoek naar verbetering en willen leren van ervaringen. Hier breng ik graag mijn centen naartoe.

21 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De maat paste helemaal niet en retourkosten

De maat paste helemaal niet, ondanks dat ik volgens de instructies de maximale maat heb gekozen. Bij terugsturen kreeg ik onverwacht ook de rekening van de retourkosten.

2 de abril de 2023

Beste Jeroen,

Het spijt ons dat onze grootste maat grips niet past bij jou. Mocht je grotere grips willen dan adviseren wij de Fingerless Grips.

Wat betreft de retourkosten: dat klopt niet, maar ik snap de verwarring.

De retour van je producten hebben wij betaald. Jij hebt betaald voor je bestelling + verzendkosten. Toen je jouw bestelling hebt geretourneerd heb je dat kosteloos gedaan.
Toen we jouw retour binnen kregen, hebben we het bedrag teruggestort van jouw bestelling. De verzendkosten waren toen ook voor jouw eigen rekening, omdat je onder de €50 bestelde dus die heb je zelf betaald. Wij hebben het geld teruggestort van de bestelling, exclusief de vezendkosten.

Hopelijk is het zo duidelijker voor je. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.