Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min store ros går både til det produkt, jeg købte, og min oplevelse med Sandells kundeservice. Først og fremmest, min anmeldelse af produktet. Jeg købte Majestic Apple Watch-remmen i sølvfarve.... Ver más

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick snabbt svar från kundservice på en lördag!

Fick snabbt svar från kundservice som var väldigt serviceminded när jag behövde hjälp att korta armbandet. Är så nöjd med mitt Apple Watch armband. Det är gediget och av hög kvalitet, det både syns och känns. Jag har tidigare haft Tag Heuer och det här armbandet är minst lika elegant, och med smartklockans alla fördelar får jag det bästa av två världar. Rekommenderas varmt.

31 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukt produkt og hjælpsom kundeservice

Først og fremmest, min anmeldelse af produktet. Jeg købte Majestic Apple Watch-remmen i sølvfarve. Den er smuk og af høj kvalitet, og den giver mit ur et meget elegant look.

For det andet, kundeservicen. Desværre gik min ordre tabt hos Postnord mellem Sverige og Danmark. Kundeservicen reagerede hurtigt, og vi havde en omfattende udveksling for at løse problemet. Til sidst måtte de sende en ny ordre, som de sendte med ekstra sporingsmuligheder. De fulgte også op med mig angående forsendelsen, og gav mig endda en rabat oveni alt andet.

Jeg er nu en meget tilfreds kunde, og jeg vil anbefale Sandell til alle.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr gut organisierter Shop mit einem…

Sehr gut organisierter Shop mit einem der besten Checkout Prozesse, die ich erlebt habe. Und dann wie schon bemerkt ein schneller, persönlicher und freundlicher Kundenservice bei direkten Anfragen.

23 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tollste Kauferfahrung seit langem!

Wow - wahnsinnig toller Kundenservice!
Leider gab es zur Zeit nicht das Uhrenband, welches ich gesucht hätte - es wurde aber sofort nach einer passenden Alternative gesucht! Sehr schnelle Antworten auf die Mails!
Außerdem natürlich wunderschöne, puristische Uhren!
Wir bestellen wieder!

11 de julio de 2025

Great quality and Classy

I ordered an Apple Watch band to offer as a gift to my sister and she loved it. The quality and the elegance of the band is there. The customer service is top notch. Thanks to Stefan for all his support. He was very helpful and patient with my order since I live in Canada. I will definitely reorder from them and will refer Sandell to my entourage.

Soumia

31 de mayo de 2025

Inte bara snygga klockor

Inte bara snygga klockor, dessutom superb service och uppföljning med återkoppling. HADE GETT 6 STJÄRNOR om det funnits. Köpte en klocka till min hustru för 3 år sedan och hon bara tokälskade den. Nu råkade en visare lossna då den föll ner från sängbordet. Ingen stjärnurmakare ville fixa det. Jag kontaktade Sandell och Stefan (serviceminded till 110%) löste problemet på ett förträffligt sätt, frugan åter glad.

28 de marzo de 2025

Hochwertige Qualität, toller Service

Ich habe ein Lederarmband für meine Apple Watch bestellt und es sieht fantastisch aus. Sehr hochwertig verarbeitet!
Die Kommunikation mit dem Shop läuft reibungslos und die Mitarbeiter dort sind sehr hilfsbereit.
Ich habe leider die Armand Adapter in der falschen Farbe bestellt und anstatt das komplette Armband zurückzuschicken, wurde mir angeboten nur die Armand Adapter in der richtigen Farbe zukommen zu lassen. Toller Service!

19 de febrero de 2025

Fantastisk kundservice

Tyvärr föll inte klockarmbandet till en Apple Watch i smaken hos sambon vilket resulterade i en retur. Där det uppstod problem på vägen med frakten.. MEN ändå var företaget tillmötesgående och otroligt lösningsorienterade för man som kund ska få en så smidigt upplevelse som möjligt. 5/5.

18 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I bought some bracelets for an Apple…

I bought some bracelets for an Apple Watch as a Christmas gift.
The quality and style was very good, but unfortunately I had so send it back.
The return process was so easy and the communication was exceptional - helpfull and quick answering. Would recommend it and will definitely buy again.

10 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina klockor till bra pris

Beställde en klocka i julklapp den 18 dec och fick leverans redan dagen efter, det kallar jag snabbt:)
Å klockan blev en mycket omtyckt julklapp, kommer definitivt beställa igen!

30 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bad quality products

Bad quality products. The Bands little screw loosened up all the time so I dropped my brand new Apple Watch so it got damaged. The other strap I ordered feels so synthetic on the arm that I don’t use it. The customer support is unprofessional and after returning the strap denying to pay for the return even though we agreed on it before I sent it back. So bad experience. I don’t recommend ordering from them if you want to keep your watch safe.

5 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.