Saake-shop.beOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was al langer opzoek naar een monopod statief, en toen deze ook nog in de aanbieding was, en hetzelfde statief was bij "de concurrenten" een stuk duurder, was de beslissing snel genomen. Prachtig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na de eerste bestelling en betaling werden de bestelde goederen niet geleverd. Er was ook geen enkele melding van een pakje dat onderweg was. Aangezien het niet echt dringend was heb ik pas na 4 weken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Batterijen gekocht voor camcorder. Bestelling via website, betaald via manuele overschrijving, levering met track-trace code. Dus netjes bij ons geleverd. Meer kan je niet verwachten. Doe zo voort!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dat ik tevreden ben is overduidelijk. Reeds sinds 2021 ben ik trouwe klant bij Saake, en nog nooit ben ik teleurgesteld geweest. Duidelijke en gemakkelijk toegankelijke website, overvloed aan keuze ze... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de fotografía

Escrito por la empresa

www.saake-shop.be - voor al uw camera batterijen, opladers, geheugenkaarten en meer!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedriegers bestel de groene oplaad…

Bedriegers bestel de groene oplaad batterijen van varta ,deze staan ook op hun pagina en krijg de goedkope varta uit action die nergens anders te koop zijn .
Verschil betaal hie 10,95 € en in action 3,49 euro

14 de marzo de 2024
Logotipo de Saake-shop.be

Respuesta de Saake-shop.be

Geachte heer van Dijk,

U ontving precies het model en type batterijen dat u bestelde. Dat u ons meerdere keren bedriegers en oplichters noemt, omdat u zelf verkeerd bestelt én verkeerd vergelijkt, is spijtig, maar niet iets waar wij iets aan kunnen doen.

U kunt de batterijen aan ons retourneren, geen probleem, we hebben u de retourinstructies reeds verzonden.

We willen u verder vriendelijk verzoeken de manier van communiceren richting ons degelijk te houden.

Team Saake-shop.be / Bastiaan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Netjes verpakt met niet overdreven verpakking.
En de site is heel overzichtelijk.

20 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Panasonic BQ-CC65 Lader

Product besteld, betaald en nooit geleverd. Al 3 weken met GLS onderzoek, natuurlijk niet te vinden.
Klantendienst doet niets, geen terugbetaling mogelijk, echt schandalig manier om de klanten te behandelen.
Klacht ingedient bij politie!
NOOIT MEER !!!

5 de enero de 2024
Logotipo de Saake-shop.be

Respuesta de Saake-shop.be

Geachte heer Van Rossom,

Zoals we per e-mail met u besproken hebben, loopt het onderzoek bij GLS. Zolang het onderzoek naar de zending loopt, betalen we de zending inderdaad nog niet terug.

Het onderzoek is overigens niet 3 weken bezig, we zouden het waarderen als u wel bij de feiten blijft. Het onderzoek werd 16 januari gestart bij GLS en is dus lopende.

Het zal niet lang meer duren voor dat wordt afgerond en ik ga er dan van uit dat verlies bevestigd wordt, de verzekering het overneemt en u terugbetaald wordt. We zouden het op prijs stellen als u hier even op wacht en ons niet per e-mail bedreigt met politie en dergelijke. Dank u voor uw geduld.

Team Saake-shop / Martin

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.