1. Clínica del sueño
  2. Centro de tratamiento del cáncer
  3. Servicio de salud mental

Hi! 👋 Saanjh.ai here - your personalized sleep & mental health partner. How we help: We've created a 42-episode animated web series that reveals the ancient secrets of sleep, dreams, and mental wellness. What we believe: Sleep is both prevention AND cure. Any form of suffering can be reversed by restoring natural, regenerative sleep. How it works for you: ✨ Self-healing techniques rooted in ancient wisdom ✨ Animated storytelling that makes complex concepts relatable ✨ Practical tools for sleep restoration & mental health ✨ Founded by bestselling author Naveen Varshneya If you're struggling with sleep issues, mental health challenges, or seeking natural healing methods, this might help. Ready to wake up feeling hopeful, connected, and restored? Visit: www.saanjh.ai "We aren't just making Saanjh, Saanjh is making us."

3,7

Medio

1 opinión

Hope is right here!

Saanjh web series has profound effects on sleep-

A non verbal young adult on the spectrum who has practically been a night owl and under great distress due to sleeplessness started sleeping better for a continuous 8-10 hours-amazing himself and all around him.
This is merely how an humble intent of a family member who is holding space for the kid, worked when the family member started watching Saanjh series just after it was released!!
Saanjh is a must watch and play especially when you have a child or anyone on spectrum disorder.
The frequency and music of Saanjh series greatly enhances our ability to snooze and sleep well effortlessly.

1 de diciembre de 2024