Bestilte et pengeskab, som var defekt ved levering. Kunne ikke åbnes. Dårlig kundeservice. Får klart et indtryk af at det ikke er fagfolk der kender deres produkter. Blev bedt om at forsø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte en del vare d. 3. september. Pengene blev ikke trukket, og varerne dukkede ikke op. d. 10. skrev jeg en mail for at rykke for bestillingen. Intet svar. d. 11. ringede jeg til kundeservice... Ver más
Jeg kan skrive side op og ned om de problemer jeg som privatperson har haft. Det vil jeg dog ikke gøre, men bare sige at jeg har købt kodelåse til yderdøre igennem firmaet. Efter fejl på dem viser... Ver más
Har præcis samme dårlige oplevelse som sidste anmelder - ingen varer afsendt, ingen mailrespons og ingen, der tager telefonen. Har annulleret min ordre og finder et andet sted
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
SafeGear er din specialist indenfor brandsikring, førstehjælp, værdiskabe, butikssikring, tyverisikring, og har Danmarks største udvalg af kvalitetsprodukter.
Información de contacto
Hørkær 14C, 2730, Herlev, Dinamarca
- info@safegear.com
- safegear.dk
La gente también ha visto
God rådgivning
Handlede i julen. Rigtig god rådgivning. Tak for det.
Indtil videre 100% tilfreds..
Bestilte to LP-903 låse fra Birkegaarden. Dagen efter blev jeg ringet op, hvor de beklagede, at låsene var i restordre, men at jeg kunne få en af låsene med det samme, hvis det var ok, at den var blevet åbnet og lukket igen - bare for at se på den. Det accepterede jeg.
Jeg har nu fået den ene lås og afventer den anden lås her i starten af november. Jeg er meget glad for, at Safegear reagerede med det samme, og gav mig et alternativ, for jeg står og SKAL bruge den ene af låsene senest i næste uge.
Alternativt kunne jeg bestille låsene et andet sted, men de er åbenbart i restordre overalt pga. en stor ordre fra en kunde.
God rådgivning
Jeg takker mange gange for den hurtige og professionelle hjælp. Jeg følte mig trygt behandlet hele vejen under mit køb, og det er vigtigt når man er igang med at købe et pengeskab! Vi er også glade for jeres hjælp under leveringen.
Tak for handlen.
super kvalitet til prisen
Er rigtig godt tilfreds med mit brandsikre dokumentskab jeg købte hos SafeGear - super fine priser. Servicen var også god da jeg ringede til dem..
Kvalitetshjælp
Let tilgængelig support igennem telefonen og hurtig levering. God anbefaling herfra.
Købt en dørklokke. Havde nogle spørgsmål og fik rigtig god hjælp på telefonen.
Kanont!
God service og hurtig levering! Jeg følte mig tryg og betydningsfuld under hele forløbet. Tak for handlen!
5 stjerner!
God service og rådgivning til sikkerhedsudstyr i hjemmet. Kan varmt anbefales.
Nemme at få fat på og giver gode råd. Tak for handlen.
Hurtig service - hver gang
Overskuelig butik med hurtig service gennem livechat. God oplevelse for 3. gang i træk. Levering opfylder forventningerne. Der er ikke noget at være nervøs for her.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.