Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede Safety låse og sikring efter at have læst de gode anmeldelserne på Trustpilot med ønske om udskiftning af tre låse. Kommunikation gik nemt, blev guidet efter mine behov. God og fair pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik først Lars ud til at besigtige opgaven, og alle mine ønsker kunne sagtens lade sig gøre. Så kom Thomas og fik skiftet mine håndtag i 2 forskellige farver (som jeg ønskede), og fik skiftet mine... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skulle have nyt alarmsystem. Vi valgte Safety Låse & Sikring, efter at have set på Trustpilot at de har fået rigtig gode anmeldelser. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Fra vi bestilte til vi havd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du ønsker tryghed og ro i din hverdag, er man i gode hænder hos Safety Låse. Eksperter i deres fag og et team der er imødekommen, dygtige, gode mennesker, hvor service og arbejdet er i top. Kan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de cerrajería de emergencia
  2. Tienda de alarmas antirrobo
  3. Televisión por circuito cerrado
  4. Cerrajero
  5. Tienda de cajas de seguridad y cajas fuertes
  6. Instalador de sistemas de seguridad

Escrito por la empresa

Vi er specialister i sikring af boliger, jeres erhverv op boligselskaber. - Låsesystemer - Elektroniske låsesystemer - Alarmsystemer - Videoovervågning - Adgangskontrol - Dørautomatik - Dørtelefoni - Gittersikring - Rådgivning

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Sikkerhed

Det var en super god service og en rigtig behagelige og professionelle tilgang Det var hurtigt lavet og der var ryddet op 🌞

15 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Safety Låse er en førsteklasses…

Safety Låse er en førsteklasses låsesmed, der leverer enestående service og ekspertise inden for låsesikkerhed. De skiller sig ud med deres hurtige responstid og effektive problemløsning, uanset om det drejer sig om akutte situationer eller opgraderinger af sikkerhedssystemer.

Deres teknikere er ikke kun dygtige, men også venlige og hjælpsomme. De sørger for, at du som kunde altid er informeret og tryg ved de løsninger, de tilbyder, skræddersyet til både private og erhverv.

Priserne hos Safety Låse er rimelige og konkurrencedygtige, hvilket gør dem til et sikkert valg, hvis du søger en pålidelig låsesmed.

9 de agosto de 2024

Tryghed

Kompetent rådgivning om løsninger, og ikke mindst hvilke løsninger, der ville være et overkill.
Montering og alle aftaler blev overholdt gennem forløbet.

Stor anbefaling herfra

19 de junio de 2024

Tryghed

Tryghed, stabilitet og bare den bedste service jeg længe har oplevet. Hele oplevelsen og kontakten med Safety låse var langt over mine forventninger.
Jeg kan kun give Safety låse de allerbedste anbefalinger herfra.

9 de agosto de 2024

Kompetent

Kompetent, hurtig service udført af venligt personale.
Kirsten, Holte

6 de agosto de 2024

God service af låsemontør

Hej alle.

Jeg var her til aften uheldig med, at tabe min hus nøgle. Safety var hurtig fremme med dejlig service. Den pris, som jeg fik fortalt i telefonen var præcis det det blev. Det er skønt.

Montøren var smilende, effektiv og gav en rigtig god service.

Kan varmt anbefale Safety Låse og Sikring.

MVH

Lasse

25 de junio de 2024

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse. Philip identificerede hurtigt, hvad vi havde brug for og hjalp med det samme. Marcus kom ud og skiftede 2 låse. Kæmpe anbefaling herfra 😊🙏🏼

24 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Philip og hans team!

Vi kan varmt anbefale Philip og hans team! Vi har fået lavet de fineste låse i messing og modtaget værdifuld sparring undervejs omkring, hvad der er vigtigt ift. sikkerheden og praktiske foranstaltninger. De har leveret hurtigt og effektivt - fantastisk oplevelse🙏🏼

24 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk service hos Safety låse…

Helt fantastisk service hos Safety låse og Sikring. De er super hurtige, meget servicemindede og virkelig virkelig søde mennesker! Vi fik skiftet låse på vores 2 hoveddøre til yale Doorman og alt gik bare hurtigt og smertefrit. Vi vil til enhver tid, på det varmeste anbefale Safety låse og Sikring.

15 de mayo de 2024

Service i verdensklasse

Jeg talte med Philip (sælgeren) der lynhurtigt satte sig ind i mine ønsker, hvordan mit hus var indrettet, men som også hurtigt kunne forklare mig, at den løsning jeg havde tænkt mig, var alt for dyr, det kunne laves meget mere simpelt og billigere.
Det er helt suveræn service, i min verden.

Da Carlo kom ud (teknikeren) vidste han allerede hvad der skulle laves, så jeg behøvede ikke at skulle forklare det hele en gang til. Han gik straks igang, og stoppede ikke, før alt virkede, og var blevet gennemtestet. Selvom det trak ud til langt over normal arbejdstid, stod Carlo og fejede og gjorde pænt rent efter installationen.

Jeg viser glædeligt min nye kodelås frem til alle naboerne, og skulle de ønske samme løsning, vil jeg på det kraftigste anbefale dem at kontakte Jer...

Simpelthen fantastisk service.

2 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.