Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Proveedor de viajes culturales
  3. Operador de excursiones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sagnlandet Lejres officielle facebook-side byder velkommen til alle interesserede, venner, fortidsfamilier og frivillige. Her kan du holde dig opdateret med nye aktiviteter og tilbud fra ”landet du må udforske”, samt dele dine oplevelser med andre v...

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fint sted

Fint sted, men kan mærke jeg bliver nødt til at dele min oplevelse. Besøgte jer d. 26/7.
Da vi skulle vise vores billetter, konstaterede billetdamen at vi ikke havde skrevet navn på. Hendes kommentar var: ‘nu er det vel ikke naboens billetter du har fået med’.
Øhh nej, fik jeg svaret. Helt chokeret over at blive anklaget for at stjæle?! Vi købte billetterne d. 12/7, hvor vi har 13 personer afsted og dermed en gruppe. Det er selvfølgelig vores fejl, at kommunikationen ikke er kommet videre fra ham der betalte, om at vi skulle skrive navn på. Men det går simpelthen over min grænse at blive mistænkt for at stjæle billetter.
Jeg håber I vil bringe dette videre til billetdamen, så hun kan lære en anden måde at kommunikere til jeres gæster på.

26 de julio de 2025

En perle i Danmark…

Har været gæst i Sagnlandet de sidste 30 år. Som barn, ung mand og far. Det har altid været et af mit absolut favorit steder i Danmark. Her er der ro, plads til fordybelse, faglig udvikling og en fantastisk tid med familien. Håber at alle vil besøge denne perle på Sjælland.

16 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse for hele familien

Sanglandet Lejre tilbyder et levende og autentisk besøg til flere tidsaldre, og folkene som viser hvordan man levede i de forskellige tidsaldre var gode til at fortælle og formidle, og i det hele taget meget imødekommende og entusiastiske, hvilket vores børn på 4 og 6 år var meget glade for. Tilmed er naturen imponerende flot. Så hvis man kan lide vikinger og historie(formidling) er det bestemt et besøg værd.

5 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk smukt sted og glimrende…

Fantastisk smukt sted og glimrende service. Var afsted med mit arbejde, og fik de lækreste sandwich og Herslev øl. Service i køkkenet var i top og en rigtig sød dame fra køkkenet Jette , var i top. Selve stedet og fortællingen var også god. Alt i alt en kanon oplevelse og et rigtig flot sted. Kan absolut anbefales. 5 stjerner her fra. 3 juli 2024

3 de julio de 2024

Dyrt og dårligt

Ikke pengene værd: Kun ganske få attraktioner - vi følte os i høj grad snydt og er fuldstændig uforståelige overfor en pris på 195 kr pr familiemedlem (fra 12 år !!!!). Herudover blev vi opkrævet 130 kr pr barn i alderen 2-11 år.

Kan kun anbefale at droppe Sagnlandet. Selv vikingetiden, jern- og stenalderen var ikke berigende. Spild af tid og mange penge!

Besøg i stedet Frilandsmuseet, hvor børn indtil 17 år har gratis entre, mens voksne betaler 120 kr i højsæsonen og 110 kr i lavsæsonen. Billetterne kan gratis opgraderes til årskort. Frilandsmuseet er stort, og har rigtig meget at byde på.

Alternativt Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk, der har rigtig mange aktiviteter. Virkelig en oplevelse værd. Børn indtil 17 år gratis entre, voksne 140 kr.

Hvad så med Sæsonpas til Sagnlandet? : Vi har ikke behov for et genbesøg. Vil man opleve området, så er der mange gåstier i det område, der omkranser Sagnlandet.

12 de agosto de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse for både voksne og…

Rigtig god oplevelse for både voksne og børn. Lidt dyr entrepris men man får til gengæld adgang til hele sæsonen hvilket er super fedt. Enormt venligt og hjælpsomt personale der er gode med børn. Bådpladserne var også tændt stort set alle vegne og det virkede hyggeligt og indbød til at man benyttede sig af dem. Alt i alt rigtig god oplevelse.

11 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alt for rodet når man går rundt og får…

Alt for rodet når man går rundt og får et kort over det hele og så også vil bruge appen. De to ting hænger ikke sammen. Og ALT for dyrt når man kommer helt fra Jylland som børnefamilie. Men som de sagde ved indgangen, så er det jo et sæsonpas!!! Jamen vi kører da ikke til et sted som Lejre Sagnland igen, når vi bor 4 timer derfra samt der IKKE er meget at se? Jeg fik absolut minimum viden om vikingerne. Dejlig natur men så husk madpakkerne og drikkevarer, men alle turister og andre danskere gik forvirret rundt for der var ikke noget logik i det.

20 de julio de 2023

Dyrt og skuffende

Vi var to voksne med to børn på 4 år, der var i Sagnlandet i efterårsferien. Vi havde læst på VisitDenmark at der ville være en masse spændende aktiviteter med bl.a. vikingemarked.
Med en entrepris på 185,- for voksne og 125,- for et barn under 11 år, var vores forventning skruet noget op. (Til sammenligning koster en entre til Tivoli 145,-/65,-)

Udover den nye flotte (bevares) kongehal, var der ikke meget at kigge på.
Det såkaldte vikingemarked bestod af ET telt/bod med salg af de samme ting som kunne købes i butikken ved indgangen.

For 30kr kan man lave sig en halskæde med 6 stk “håndlavede” perler. For 20kr kan man få 5 pileskud.
Til gengæld kan man helt gratis få lov at sidde og lege med ler.

Efter 25 min sagde børnene det var kedeligt. Og ærligt, jeg måtte give dem ret.
Som der står inde på hjemmesiden “en tur i sagnlandet er som en tur i skoven…”
Jeg ville hellere have været en tur i skoven og sparet de 680kr.
Vi kunne sikkert også have fundet noget ler at lege med der.

Dog gælder entrébilletten som et sæsonkort- så vi kan bare komme igen og igen, så længe de har åbent…

Øv, en skuffelse- og tilmed en dyr en.

21 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende og for dyr oplevelse

Jeg var der med min 3-årige datter og var egentligt ret skuffet. Stort set ingen aktiviteter, ingen udklædte skuespillere og reelt set kun en række replikahuse. Desværre ingen oplagte aktiviteter for mindre børn.
Jeg skal muligvis selv tilbage, hvor jeg besøger Sagnlandet og bruger deres audioguides - det kan være, det gør en forskel.

Der bør gøres noget ved toiletrengøringen. På et af stedets toiletter var brættet smurt ind i blod, andre toiletter var enormt ildelugtende. Det er ikke ok, når der betales en ganske høj entré.

1 de agosto de 2022

Dyrt

Dyrt kr. 175.- for en voksen lørdag eftermiddag.
Til gengæld var alle værksteder lukket.
En øl i kiosken koster kr. 50.- en halv liter vand kr. 27.-

28 de agosto de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levede ikke op til forventningerne

Levede ikke op til forventningerne. De få værksteder der var åbne var nærmere butikker, og ikke videre autentiske.
De sandwich man kunne købe var kedelige og kagen var frossen. Til gengæld var det dyrt.
Naturen var dejlig dog.

25 de julio de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

En lidt tam oplevelse

Vejret var godt og turen gik til Sagnlandet. Det var der rigtig mange andre der også havde fundet ud af, men både parkering og entreen gik forbløffende godt og hurtigt. Der var god plads da vi kom ind. Den nye vikingehal var flot og godt lavet. Området er dejligt og meget naturskøn. Når dette er sagt oplevede vi at det hele mere var en tom skal der var ikke noget der understøttede oplevelsen med værksteder der var i gang, jo enkelte steder, men det virkede mere påtaget end som en naturlig del. Da vi skulle spise var prisen for en halvtør sandwich kr. 69,00 og kr. 25,00 for et lille pølsehorn. Personalet var meget serviceminded. Alt i alt en ok dag.

22 de julio de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.