Saigon Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuldstændigt kønsløst og ligegyldigt…

Fuldstændigt kønsløst og ligegyldigt måltid. Ingen smag, ingen retning.

14 de mayo de 2026
Logotipo de Saigon

Respuesta de Saigon

Kære gæst,

Tak for din feedback. Vi er naturligvis ærgerlige over at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger.

Hos Saigon.dk lægger vi stor vægt på at servere autentisk vietnamesisk mad med fokus på friske råvarer, smag og de traditionelle vietnamesiske smagsnuancer. Derfor vil vi meget gerne forstå, hvad der gik galt i dit tilfælde.

Hvis du har mulighed for at dele, hvilken ret du bestilte, og hvornår du besøgte os, vil vi sætte stor pris på det, så vi kan tage din feedback med i vores videre arbejde.

Vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen igen og give dig en bedre oplevelse.

Saigon.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde glemt min taske på Saigon

Jeg havde glemt min taske på Saigon, så ringede til min storebror for for at høre om han ville hente den. Da han kom der ned og ville hente den, siger manden at han vil da 100 a det kontanter jeg havde til at ligge i min taske, og det sagde jeg nej til at han måtte. Men det gjorde han alligevel, fordi han sagde at det folk glemmer hos ham beholder han, ellers skal folk give han 100kr for at få deres ting tilbage, mega dårligt sted, det er ik okay🤬🤬

25 de enero de 2026
Logotipo de Saigon

Respuesta de Saigon

Kære Camilla,

Tak for din feedback. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som ikke levede op til dine forventninger.

Vi kan dog ikke genkende den situation, du beskriver. Hos Saigon.dk er det enten jeg selv, mine børn eller mine nevøer, der står for serveringen, og vi bestræber os altid på at møde vores gæster med venlighed og respekt.

Vi tager alle tilbagemeldinger alvorligt, da vores gæsters oplevelse betyder meget for os. Hvis du har besøgt os, vil vi meget gerne høre mere om datoen for dit besøg og detaljerne omkring din oplevelse, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Hvis der skulle være tale om en forveksling med en anden restaurant, håber vi, at du vil tage dette i betragtning og eventuelt opdatere din anmeldelse.

Saigon.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte rød Karry ret og det var en…

Bestilte rød Karry ret og det var en ubehagelig oplevelse. Kyllingestykkerne smagte underligt, som om det var for gammel og de havde en underligt konsistens.
jeg smed det ud efter 3 bidder.

bestiller der aldrig igen.

22 de agosto de 2024

2. Dårlige oplevelse på få måneder

Har været rigtig godt, men de må have skiftet kok, for det er det bestemt ikke længere. Ingen af retterne smagte af noget og kødet smagte underligt. En smagsløs phosuppe med kæmpe forkogte kyllingestykker, der smagte som om de havde været frosset ned. Stegt and, hvor fedtet var helt blødt selvom det burde være sprødt (har fået retten før). Vi måtte smide det hele ud 😒 Og vi har desværre oplevet det samme to gange i træk, så nu må vi finde et andet sted at købe vietnamesisk.

25 de noviembre de 2021

Det er uspiseligt

Det er uspiseligt, aldrig set skyggen af vietnamesisk køkken, og al mad var koldt selv om det var 20 min forsinket, bruger ikke de rigtige nudler og andre råvarer i forhold til menuen. Vi købte for kr 680,00 og det meste kunne smide ud. Kommer aldrig og køber mad her.

11 de diciembre de 2020

Tip top sted

En hel fantastisk oplevelse. Maden var helt i top, og den sødeste betjening, man kan forestille sig. Derudover er priserne så alle kan være med. Jeg kan kun varmt anbefale stedet. Vi kommer helt sikkert igen.

3 de septiembre de 2019

Kommer igen.

Kommer igen.

Ventet måske lidt for meget, men maden var rigtig lækker.
kommer helt sikkert igen

4 de abril de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstraordinært lille perle, smag & sanselighed, MEN kun i Valby.

Nu vietnamesisk mad på mange måder min nr. 1 indenfor asiatisk køkken. Dette skyldes helt klart at jeg ikke drukner i olie eller chili, thaikøkken og kinesisk. Denne restaurant laver den bedste pho suppe med kødstrimler og kødboller, det er god med smag og du får virkelig noget for pengene. Jeg fik anbefalet stedet fra en tidligere veninde. det er min stamsted for pho suppe, vietnamesisk suppe. Har smagt suppen i Hnaoi i Vietnam og vil seriøs sige at de bedre end dem i Vietnam selv, når de laver det dernede. Du får en samling af grønsager mm du selv kan putte i ydeligere. Mener den lille koster 79 og store 99 kr. Jeg blir mæt af en stor portion i sig selv uden ydeligere mad. Deres fiskeret og and er også ganske udmærket. Den store fisk er virkelig nok til 2 mennesker. Hvis der noget bestemt du ønsker maden tilberedt skal du bare bede dem om det. De er både høflige & dygtige, med en afslappet atmosfære omgivet af. Har faktisk lige været forbi stedet for 1 uges tid siden, helt perefekt pho suppe, nu jeg selv thaier, vores version af phosuppen, er intet i sammenlignet med den fra vietnam, i hvert fald ikke det der kan fås i Danmark. Generelt ligger vietnamesiek mad på langt højere standard end thaimad i Danmark, desværre. Hvis man er til thaimad, må man desvære besøge Thailand selv.

Godt stykke arbejde, jeg ser frem til de mange mange besøg der vil fortsætte fra mig nu og fremadrettet endnu. Velbekommen!

Sai.

14 de junio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god Vietnamisk mad til lav pris.

Jeg har besøgt Saigon på Gammel Kongevej 27 (ved tunnelen under det Ny Teater) 3 gange i løbet af et år og både mad og service har været perfekt . Jeg kan anbefaler kyllingsalat der bør nydes sammen med deres "lime drink" uden alkohol og Anden i chilisovs med stegte grøntsager - den er simpelhent fantastisk! (til kun 110 kroner). Personalet er meget stille og venlige og man fornemmer at viljen til at yde service over for kunden er til stede. Prisen ligger omkring 150 kr. pr. person med sodavand/vand.

3 de febrero de 2013

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.