Bestelling geplaatst maar bij levering was 1 vd onderdelen beschadigd. Dit probleem werd mooi en vlot opgelost en er werd veel zorg besteed aan het verschaffen van informatie tijdens de volledige af... Ver más
La empresa ha respondido
Blokken besteld die ze helaas niet op tijd konden leveren maar keurig netjes en snel het vooruit betaalde bedrag retour. Dat zie je elders nog wel eens anders gaan. Zeilmakerij Sudersee Makkum.
La empresa ha respondido
Het hadden 5 sterren kunnen zijn, maar... De website gaf aan dat een artikel op voorraad was. Ik had mijn twijfels en besloot te bellen, nee niet op voorraad, helaas. Als de website in orde was gewe... Ver más
Bestelling is vlot verwerkt en precies op tijd geleverd. Ook de retourzending van een niet passend product werd correct verwerkt en financieel stipt afgehandeld.\ in no time.
La empresa ha respondido
Zeilen en varen is onze passie! Op SailSupply.nl bieden we alles aan wat voor het varen, (wedstrijd) zeilen nodig en handig is voor alle watersporters! Scherpe prijzen met veel keuze voor kwaliteit zeilmateriaal, dekbeslag, diverse merken zoals Harken Ronstan, Plastimo, Lewmar, Sika, Spinlock, Wichard en nog veel meer. Ook buiten de webshop om! SailSupply doet er alles aan om u goed van dienst te zijn. Kleine of grote bestellingen wij zijn dankbaar met elke klant. SailSupply is de vriendelijke webshop voor zeilsport en watersport, wij bieden lage verzendkosten, of gratis verzending vanaf €150,- SailSupply is gevestigd in Leeuwarden. Is het artikel op voorraad dan verzenden wij binnen 1 a 3 werkdagen. Stap bij ons aan boord, en wordt SailSupply Member!
P.J. Troelstraweg 147a, 8919 AA, Leeuwarden, Holanda
Sailsupply zag een inconsistentie in mijn bestelling en nam daar contact over op. In overleg een goede oplossing bedacht.
Mooi product tegen een nette prijs en een goede levertijd
Dacht mee toen artikel niet direct op voorraad was.
Vooropgestelde verzend datum een week overschreden. Hun excuus dat ze zelf wachten op levering van hun leverancier en dat het binnen een paar dagen wel zal opgestuurd worden.
Weer een week later nog geen verzendbevestiging en ook geen reacties meer op e-mail.
Je moet geen valse beloftes maken.
Edit:
U maakt belofte aan mij dat jullie op een bepaalde datum gaan verzenden, op basis waarvan ik tot de aankoop over ga. Ik heb geen uitstaans met de achterliggende processen of excuses van uw leverancier.
Als u uw belofte niet kan nakomen moet u ook niet een verkoopsovereenkomst aangaan.

Respuesta de SailSupply.nl
Het hadden 5 sterren kunnen zijn, maar...
Als de website in orde was geweest en het correct had aangegeven dan waren het wel 5 sterren geworden want na de (toch maar) bestelling ging alles goed op een best lange wachttijd na. Goedkoop maar met beperkingen.
Foutieve bestelling ontvangen. Reageert niet op mail en telefoonnummer bestaat niet. Oplichters

Respuesta de SailSupply.nl
Goede service en duidelijke mail met afhaal locatie.

Respuesta de SailSupply.nl
The distributor sent a damaged product Sailsupply did there utmost best to replace it on time!
Happy customer
Goede website. Geleverde producten voldoen geheel aan verwachting en correct geleverd.
Heb bij u een bestelling gedaan, en ontvangen.
Het product paste niet en gevraagd voor retourzending en geld restitutie. Hoe ik dat moest doen.
Tot op heden geen reactie van u!!!!!
Ze hebben specifieke spulletjes dus dat is goed.
Helaas is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je verkeerd besteld hebt alleen een tegoedbon(!!!!)
Jammer
Más información sobre otros tipos de reseñas.