Beste recruitment agency! Dit was tot zover de beste recruitment agency die ik ben tegengekomen. En geloof me, ik was al zo ongeveer 3 maanden bezig met de volgende stap in mijn carrière. T... Ver más
La empresa ha respondido
Vanaf het eerste contact met Sharon heeft ze mij erg goed geholpen. Goed geluisterd naar wat ik wilde en zocht en daardoor heeft ze mij aan de juiste opdrachtgever (Doxis) geholpen! Ze weet heel goe... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
SALESFREAKS WERVING & SELECTIE IS VERDER GEGAAN ALS SF PEOPLE. SALESFREAKS RETAIL GAAT ONDER DE NAAM SALESFREAKS VERDER. ✨PASSION FOR PEOPLE!✨ Zoek jij een baan die écht bij jou past? Wij denken graag met je mee en kijken naar de persoon achter het CV! Samen gaan we op zoek naar wat belangrijk is voor jouw next step. Persoonlijk contact vinden wij bij SalesFreaks erg belangrijk. Wat vaak begint met een berichtje via LinkedIn, eindigt altijd in leuke en waardevolle fysieke of digitale afspraken. We vinden het dan ook mooi om te zien dat we inmiddels een grote Community hebben opgebouwd met enthousiaste professionals! 😊 Transparantie is naast persoonlijk contact ook belangrijk voor ons. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent: goed nieuws delen we direct, twijfels spreken we uit en we laten ook weten als zaken anders lopen dan verwacht. SFPeople werkt samen met mooie opdrachtgevers, zoals Lenovo, Motorola, Samsung, TD SYNNEX, Pro Warehouse, Eromesmarko en nog vele andere. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zoek je juist collega's ter versterking van jouw team? Get in touch! Hopelijk zien we elkaar dan snel in real life! ☕️ Waarvoor kan je bij ons terecht? 🎯 Werving & Selectie 🎯 Detachering 🎯 Young Professional Program (voor starters die zich verder willen ontwikkelen)
Holanda
- salesfreaks.nl
Beste recruitment agency!
Beste recruitment agency!
Dit was tot zover de beste recruitment agency die ik ben tegengekomen. En geloof me, ik was al zo ongeveer 3 maanden bezig met de volgende stap in mijn carrière. Tot dat ik SF People ben tegengekomen, vanaf dat moment verliep het gehele proces op een goed tempo, met duidelijke communicatie en handige tips and tricks die erg behulpzaam zijn.
Sharon, enorm bedankt voor alle support vóór en na het gesprek, zelfs wanneer ze echt heel kort 5 minuten had, nam ze toch nog heel kort de tijd om je te motiveren. Dit is een voorbeeld van hoe een recruitment agency moet zijn!
Mijn ervaringen met andere recruitment agencies zijn:
1. Je tijd verspillen door je te lang te laten wachten of uiteindelijk niks meer van zich laten horen.
2. Het zomaar aanraden van vacatures die leuk klinken, maar niet realistisch zijn.
3. Niet houden aan afspraken - ze komen de gemaakte afspraken niet altijd even goed na.
top geholpen door sales freaks
Heel erg fijn geholpen door Sharon van Salesfreaks.
Door goede voorbereiding voor de verschillende gesprekken bij mijn nieuwe werkgever en goeie tips en tricks

Betrokken en pro-actief
Ze hebben me heel fijn en informeel geholpen aan een nieuwe job. Echt aandacht voor mij en goede gedegen voorbereiding voor de gesprekken. Echt oprecht een fijne ervaring!

Respuesta de SalesFreaks
Great people, great service!
In de afgelopen drie jaar heb ik via SF People mogen werken en als ik mijn ervaring in één woord zou moeten beschrijven, zou dat 'geweldig' zijn. Vanaf het allereerste contact tot het laatste moment ben ik uitstekend ondersteund, altijd op een vriendelijke en professionele manier. SF People onderscheidt zich door hun snelheid en flexibiliteit in het regelen van zaken. Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik met vertrouwen zeggen dat zij de beste recruitment agency zijn. Mijn oprechte dank gaat uit naar Mario, Sharon en Nadya voor hun voortdurende inzet en hulp. Ga vooral zo door!

Respuesta de SalesFreaks
Zeer goede ervaring met Miguel van SF…
Zeer goede ervaring met Miguel van SF People gehad, hele traject geweldig goed begeleid. Dit bedrijf toont oprechte interesse in de mens en dat is vanaf de eerste kennismaking direct te merken. Ik ben dankbaar dat ik via Miguel van SF People weer een nieuwe uitdaging heb gevonden!

Professioneel werving en…
Professioneel werving en selectiekantoor waarbij ik een hele professionele begeleiding kreeg bij het vinden van een nieuwe baan. Het voorbereiden van de sollicitatiegesprekken tot aan een appje met ‘succes gewenst’ net voorafgaand aan het sollicitatiegesprek, toont aan dat ze tijdens het hele proces betrokken blijft. Zowel van Mario als Sharon hebben mij uitstekend en met succes geholpen naar een nieuwe baan!

Super!!
Wat een leuke mensen werken hier! Echt een top bedrijf!
Het is een warm bad waar je in valt en er word heel veel met je meegedacht. Van het ontvangen van mijn CV tot het geven van tips en tricks bij de sollicitatiegesprekken, je wordt heel goed begeleid bij het vinden van een nieuwe baan. Sharon, nogmaals enorm bedankt voor jouw persoonlijke aandacht en enthousiasme!

Super goed geholpen door Sales Freaks
Super goed geholpen door Sales Freaks! Zeker een aanrader als je toe bent aan een nieuwe sales uitdaging.

5-star service!
Via SF een mooie uitdaging bij Samsung gestart! Samen met Sharon het volledige sollicitatieproces doorlopen. Ik heb dit als zeer aangenaam ervaren! Ze is erg gepassioneerd en gedreven in haar werk en behoudt korte lijntjes! Daarnaast in mijn functie bij Samsung werken we nog steeds nauw samen met SF om nieuwe mensen aan te werven! Keep up the good work! Echt een aanrader voor andere retailers als jullie kwalitatief goed personeel zoeken.

Respuesta de SalesFreaks
Nayda/salesfreaks is een fijne…
Nayda/salesfreaks is een fijne recruiter! Ze heeft me uitstekend geholpen bij mijn sollicitatieproces en was altijd snel om vragen te beantwoorden en updates te geven. Haar professionaliteit en toewijding hebben het hele proces soepel laten verlopen. Ik ben dankbaar voor haar ondersteuning en beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een baan.

Profesioneel en benaderbaar
Zeer prettiger ervaring gehad met Salesfreaks mbt bemiddeling voor een nieuwe baan. Professionele en zorgvuldige communicatie maar ook heel benaderbaar en bereikbaar.

Nieuwe baan! 🥳
Dankzij Salesfreaks in contact gekomen met een mooie nieuwe werkgever. Tijdens het sollicitatie gesprek waren ze kritisch, enthousiast en enorm betrokken. Met als resultaat dat ik de baan kreeg. Enorm bedankt voor de hulp.

Erg goede bemiddeling
Vanaf het eerste contact met Sharon heeft ze mij erg goed geholpen.
Ze weet heel goed te vertellen waar je op moet letten en ze wist alles over de werkgever, het type mens dat ze zochten en de functie. Door deze combinatie was ik dusdanig goed op de hoogte en voorbereid dat het sollicitatieproces erg soepel verliep.

Fantastisch …
Goede samenwerking gehad met Salesfreaks via Sharon. Erg vriendelijk, snelle reacties en de gezelligste gesprekken.

Respuesta de SalesFreaks
Heel erg prettig contact en geen gepush.

Respuesta de SalesFreaks
Geweldige samenwerking met SalesFreaks !!
Geweldige samenwerking met SalesFreaks !
Ik wil graag mijn waardering uiten voor de uitstekende samenwerking die ik heb gehad met Sharon en Mario. Van begin tot eind was de procedure vlot en professioneel, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn het was om met het team van SalesFreaks te werken.
Het hele proces was goed georganiseerd en gestructureerd. Het team was vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Ze luisterden echt naar mijn behoeften en zorgden ervoor dat ze op maat gemaakte oplossingen boden die perfect bij mij paste.
SalesFreaks leverde niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid. Ze waren in staat om binnen een kort tijdsbestek de benodigde resultaten te behalen zonder in te boeten aan nauwkeurigheid. Dit was zeer indrukwekkend. De expertise van SalesFreaks op het gebied van de juiste match vinden is duidelijk merkbaar.
Kortom, ik kan SalesFreaks ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner. Hun toewijding, deskundigheid en uitstekende service hebben mij zeer tevredengesteld.
Bedankt, SalesFreaks , voor de geweldige samenwerking!

Respuesta de SalesFreaks
Ongeëvenaard in doorzetting van talent…
Ongeëvenaard in doorzetting van talent en potentie

Top bedrijf en mensen
Ik heb met heel veel plezier 2 jaar lang voor SalesFreaks gewerkt. Het is een hele fijne organisatie waar je geen nummertje bent maar echt een medewerker. Persoonlijk contact en persoonlijke groei staat bij hun op nr 1. Ga zo door Mario & team. Mis jullie wel :)

Respuesta de SalesFreaks
Ben je sales dan ken je Salesfreaks
Salesfreaks is een recruiter met echt hart voor Sales, ze weten de beste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgevers. Deze laatste groep is dan ook een mooie groep van A+ retailers en distributeurs.

Respuesta de SalesFreaks
Más información sobre otros tipos de reseñas.