Mine første varer havde beskadigelser. Det ar trist. Men service tip top. God og hurtig kommunikation og udbedring af reklamation. Gode varer. Vil handle der igen og anbefale det.
Consulta las opiniones de los clientes
Høj Service og hurtig levering Store ordre er pakket virkelig godt så intet er i stykker og besked om levering i flere pakker pr. mail Tusinde tak for en virkelig god oplevelse og skønne. skøn... Ver más
Næsten alt fungerede som det skulle - eneste irritation var en lille bule i låget på den ene kaffedåse. Ikke nok til en reklamation, men nok til at foreslå, at kigge på emballageprocessen.
La empresa ha respondido
ELSKER den her butik. Der er nye ting hver eneste gang man går derind, og man finder ikke sager mangen til andre steder. Har fået fat i nogen mange unikke varer derfra siden jeg flyttede til Grenå :-)... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Caros Home tilbyder et bredt sortiment af produkter indenfor bolig, interiør, brugskunst, tøj, smykker, accessories og meget mere. Vi er en familiedrevet virksomhed med base på Djursland, hvor vi har to fysiske butikker i Grenå og i Ebeltoft. Vi forhandler en blanding af restlagre og overskudsproduktioner, så der er 50% rabat på ALLE produkter året rundt både i butikken og på vores webshop. Er du i nærheden, så kig forbi, for vi elsker nemlig kunder.
Información de contacto
Østergade 10, 8500, Grenå, Dinamarca
- salgspris.dk
Fin service
Jeg modtog en flot lille globus nedsat
Jeg er meget tilfreds - hurtig levering - lækre varer- og en fin lille hilsen med fra jer,som gør det mere personligt.
Godt indpakket. Super! 👍
Tip top
Mine første varer havde beskadigelser. Det ar trist. Men service tip top.
God og hurtig kommunikation og udbedring af reklamation.
Gode varer.
Vil handle der igen og anbefale det.
Super god og personlig kundeservice
Super god og personlig kundeservice.
Stor anbefaling
Høj Service og hurtig levering
Høj Service og hurtig levering
Tusinde tak for en virkelig god oplevelse
og skønne. skønne varer - så glad
Flotte vare I luksusklassen til små…
Flotte vare I luksusklassen til små priser, bestilte flere ting som krævede omhyggelig indpakning og kom hele frem. Ankom hurtigt efter bestilling.
Fantastisk butik
Fantastisk butik, god service, god pris med masser af flotte varer.
Jeg har altid svært med at komme ud af butikken når jeg kigger ind.
Kan 💯 % anbefales herfra ❤️👍
Super hurtig levering👍🏼
Hurtig levering af et super produkt
Hurtig levering af et super produkt. God emballage og dejligt med lidt godter i kassen :-)
Hurtig levering, aktuelle varer til gode priser. Dejlig overraskelse med i pakken.
Rigtig go’ oplevelse og varen svarede…
Rigtig go’ oplevelse og varen svarede til beskrivelsen 👍
Fin vare og hurtig levering
Super tilfreds
Det var en overraskende fin oplevelse.
Super gode priser
Super gode priser, stort udvalg og god betjening!
Købt en Julegave til min mand.
Købt en Julegave til min mand.
Hurtig levering og selve varen til en god pris.
Sjov faktura!
Fungerede upåklageligt
Fungerede upåklageligt, hurtig levering.
Gode varer og Hurtig levering !!
Gode varer og Hurtig levering !!! Vender gerne tilbage ;)
Fint og hurtigt!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.