2,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Ingen service!!

Efter att ha varit medlem snart 3 veckor har jag inte lyckats logga in med bankid. Fått hjälp av banken och en It-konsult. De säger att felet ligger hos säljarnas. De återkopplar ej. När man ringer hamnar man i telefonkö och efter 7-10 minuter bryts samtalet. De vill inte ha medlemmar tydligen. Svarar bara ibland på mail. Följer ej upp och återkopplar.

9 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt och professionellt bemötande och hjälp

Jag har varit i behov vid ett tidigare tillfälle där jag behövde får hjälp av säljarnas och det var i slutet av 2023.

Personligen tycker jag att deras bemötande och hjälp har varit mycket bra och det företrädares mina önskemål och krav.

Har nu återigen haft behov av rådgivning och känner fortfarande att de är fantastiskt och utan tvekan den bästa fackförbund som jag har undertecknat med.

30 de octubre de 2025

Fruktansvärt

Fruktansvärt! Omöjligt att ta sig ur! De bara fortsätter skicka räkningar och påminnelser fast de först lovade att skicka utträdesansökan. Sedan fick jag ett mail att de slutat skicka per post och nu kommer den på mail! X antal veckor senare! Sen när jag mailar in den så hittar de den inte! Ytterligare en månads räkning! Mailade i månader och kom inte ur! Dyr läxa! Skulle aldrig någonsin gå med igen!

4 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Försökte gå ur och fakturorna slutade…

Försökte gå ur och fakturorna slutade som man förväntade sig. 8 månader senare skickar dom ut 10 fakturor till inkasso och hävdar att dom inte godkänt min utträdesansökan för att den inte kommit in i pappersform.

Riktiga svin och samarbetar ingenting.

26 de agosto de 2025

Konstigt fackförbund

Konstigt fackförbund. Jag har varit medlem sedan år 1998 och aldrig behövt ta kontakt med förbundet. Nu blev mitt autogiro uppsagd utan mitt medgivande. Jag ifrågasatte varför. Jag får inget svar varken på mail eller telefon. Jag vill att autogiro ska sättas in som det alltid har varit. Jag godkände autogirot och tog kontakt med min bank och undrade om det var banken som hade sagt upp autogirot och fick till svar att det var Säljarnas som sagt upp det. Säljarnas nekar. Nu vill jag att deras chef ringer mig. Ingen ringer. Ekonomi sidan verkade inte fatta någonting. Pappersfakturor på 349 kr började dyka upp som jag betalade. Fick hålla på att sätta upp autogiro nästan 1 år.

Och varje gång sade Säljarnas upp det. Till slut lät det autogirot vara. Och samtidigt skickade de en pappersfaktura på 349 kr som jag betalade.. Nu skickar Säljarnas en kreditfaktura på 349 kr som redan
gått ut i december månad. Nu var det juni månad. Snacka om oseriöst. Igen frågade jag på maii hur jag skulle få ut pengarna. Inget svar. Har än inte fått några pengar än. Det verkar som inte många kan svenska där. Ingen vet vad den andra gör. Nu blev min lön försenad och jag ville ha hjälp av Säljarnas. Ingen hör av sig. Om lönen uteblir är det akut. Jag var i akut hjälp. Ingen hör av sig.. Fick veta att ärenden man vill ha hjälp med får inte vara äldre än 2 år. Ett annat ärende som jag ville ha hjälp med. Jag fick min lön till slut utan hjälp av Säljarnas som var 14 dagar försenad Jag har under mina dryga 20 år lyckas medla själv med mina abetsgivare.Det här kom som en chock för mig. Jag hade gått ur detta förbund mycket mycket tidigare. Undvik detta förbund. . De verkar undvika att prata och hjälpa. Jag tror att förbundet har en massa praktikanter som inte vill eller kan prata svenska. Ryska namn började dyka upp på ursäktande mail som inte var förankrade och alla utan åtgärd.

De vill endast ha mail. Men när inte ens det fungerar. Hade det funnits minus poäng hade det fått minus poäng.
Bortkastade pengar.

Kalle

30 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för Säljarnas Riksförbund!

Säljarnas har helt gått ner sig och det finns inte längre någon service eller personlig känsla i detta förbund. Väldigt svårt att gå ur utan problem och fakturor har fortsatt komma i månader. De gav heller ingen som helst juridisk backning vid en arbetsskada och nu vill de bara ha in pengar. Tror att de har lagt ut sin ekonomidel på AI eller något lågprisföretag för har de senaste månaderna fått 6-7 fakturor som går upp till och med 1,5 år tillbaka. Har nästan varit ett heltidsjobb att handskas med de på sistone och det är ingenting jag önskar min värsta fiende, varning!!!

18 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.