Het proces vanaf de bestelling tot de aflevering ging top!! Helder gecommuniceerd en aandacht voor details wat fijn allemaal 👌 De speldjes kreeg ik in een mooi sierlijk doosje wat heerlijk naar par... Ver más
Eindelijke mooie bruidssieraden die niet stijf zijn, en je zelfs nog weer zou kunnen dragen. De bestelde producten vallen nooit tegen! Bestelling gaat perfect en snel. Ook de communicatie altijd erg s... Ver más
Netjes verpakt en verstuurd
De ‘Lotus clear hairpins’ maakten mijn look compleet op onze trouwdag. Minimalistisch én tegelijk feestelijk; de perfecte afwerking 🥹 De bestelling was ook betaalbaar én werd vlot behandeld. Dank!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sinds 2008 laat ik als Hair & Make-up Artist bruiden stralen op een van de mooiste dagen van hun leven. Vanuit mijn liefde voor styling en verfijnde details ontstond in 2020 Sally Jane Bridal. Met Sally Jane Jewelry groeit die liefde verder: van elegante haaraccessoires voor bruiden tot sieraden voor iedere dag en bijzondere momenten. Ik ontwerp met oog voor detail en een persoonlijke touch. Van subtiele pareloorbellen tot een zodiac armband die jouw verhaal vertelt, elk ontwerp geeft jouw look iets bijzonders
Groot Hertoginnelaan 214A, 2517 ex, Den Haag, Holanda
- 0614245788
- info@sallyjanebridal.com
- sallyjanebridal.com
Invita a los clientes a opinar
Netjes verpakt en verstuurd
Super!
Per ongeluk de verkeerde opgestuurd gekregen, super snelle reactie en gelijk de goede opgestuurd gekregen. Hele mooie haarpin kan niet wachten om hem te dragen vrijdag!
Zo mooi
Allemaal zo mooi, had perongeluk de verkeerde geleverd gekregen. Maar verliefd op geworden, die zijn het uiteindelijk geworden. De andere weer kunnen retouneren. Echt perfect!
Uitmuntende klantenservice
Sally-Jane bridal heeft een uitmuntende en hele snelle klantenservice. Heel fijn, dankjewel!
Snelle verzending
Snelle verzending. Super fijn contact! Bij dit bedrijf gun je gewoon alle verkoop en liefde. Aanrader!
Opnieuw besteld
Opnieuw besteld, zegt genoeg toch?
Mooie kwaliteit sieraden voor een mooie prijs.
Delivery was very fast and the product…
Delivery was very fast and the product is beautiful. I am very happy with my purchase!
Super bedankt voor de mega snelle…
Super bedankt voor de mega snelle service. Prachtige accessoires hebben jullie. Dank, lieve groet, Mariska Virginia van Kasbergen
Super mooie haarsieraden
Supersnel bezorgd en precies wat ik…
Supersnel bezorgd en precies wat ik wilde.
Erg mooi!!
Heldere communicatie en snelle levering
Rozenkwarts haar pinnen…
Mijn pakketje met twee haarpinnen gemaakt met parels en rozenkwarts, had ik de volgende dag al in huis. Snelle service dus. Toen ik de items binnen kreeg, was ik direct onder de indruk van de goede kwaliteit en hoe mooi de pinnen waren. Echt geweldig. De roze kleur van de rozenkwart is heel subtiel en zullen prachtig staan in mijn bruidskapsel. Toen ik sally jane dit liet weten kreeg ik een hartverwarmend beticht terug. Heel fijn bedrijf. Bedankt voor de goede service.
Super fijne service!
Top levering
Het zijn mooie sieraden. Makkelijk in gebruik. Snelle service. Met 1 woord TOP.
Groetjes
Prachtige haarpinnen, snel verzonden, goed ingepakt
De site is heel overzichtelijk, de verzending was ontzettend snel en de haarpinnen die ik heb besteld (Ilja, set van 3) zijn echt schitterend! Mooi ingepakt ook dus extra speciaal om ze mee te nemen en opnieuw uit te pakken als mijn haar wordt gedaan! Super bedankt!