Información sobre la empresa

1. Salón de peluquería
  2. Peluquería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Lige midt i Klarup ligger Salon New Image. Salon New Image er hyggeligt indrettet med hyggelige ventepladser, hvor du kan nyde en kop kaffe og læse i et af de nye modeblade, og så er stemningen helt i top – Vi snakker og griner meget i salonen, ...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin oplevelse hos frisøren i dag

Super fin oplevelse hos frisøren i dag. Jeg fik lov at få hjælp af salonens søde elev, og fik det flotteste resultat. Og så er Rikke som ejer salonen enormt godt selskab. Så stor anbefaling herfra

28 de marzo de 2026

Forfærdelig oplevelse med mit barn

Forfærdelig oplevelse med mit barn

Deres elev Pernille søgte modeller til klip af spidser gratis på facebook. Hun valgte min datter der har langt hår efter at have set billeder og vi kom til salonen. Pernille var rigtig sød og snakkede med min datter (9 år) men alt det sluttede da chefen skulle se resultatet. Hun skældte eleven ud for at have valgt en "med sådan noget hår" (min datter er etnisk med tykt sort hår) og at det måtte hun ikke en anden gang. Så gav hun sig til at tynde voldsomt ud i min datters hår og ikke én eneste gang kiggede hun min datter i øjnene eller henvendte sig til hende. Da vi så skulle gå blev det pludselig 130 kr for at hun havde massakreret min datters hår med en fortynder saks og været ubehøvlet både over os og sin egen elev. Så den "gratis" modelbehandling blev til en ubehagelig oplevelse der kostede os 130 kr som vi ikke blev oplyst om og min datter nægter at sætte sine ben der igen. Det samme gør jeg. Hold da op hvor pinligt.

3 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde en tid til klip og bundfarve

Havde en tid til klip og bundfarve. Da jeg kommer derud har de pludselig ikke tid til bundfarve alligevel. Jeg siger at jeg har bestilt tid til bundfarve, så det ender med at jeg får at vide,at de vil grovklippe mig og så kan de nå det hvis de hjælper hinanden.Jeg har et billede med af mig selv som jeg gerne vil klippes igen. Pludselig er jeg helt kort i den ene side og lang i den anden side.Jeg siger det er da godt nok kort , ikke sådan som jeg har bedt om og jeg får en undskyldning,at hun godt nok kom til at klippe forkert., så hun blev nødt til at klippe mig kort i den anden side også😡lige før tårerne kommer frem. Det ser forfærdeligt ud. Da hun er færdig siger hun så, jeg har ikke tid til at lave bundfarve alligevel, jeg har en anden kunde. Jeg måtte betale og gik min vej. Tak siger jeg bare

15 de mayo de 2025

Ubehøvlet personale

Ubehøvlet personale, specielt frisøren Lone. Jeg var inde for at få lavet en udgroning som jeg fik af vide at de godt kunne, udgroningen var stadig tydelig da jeg var færdig, jeg kom derfor igen. De farvede mit hår 2 yderlige gange, 1 gang var udgroningen der stadig, her kom Lone hen for at kigge hvor jeg fik afvide at det ikke kunne gøres bedre, meget flabet hun fortalte at jeg skulle have vidst det hvortil jeg fortæller at jeg fik afvide at de sagtens kunne lave det første gang jeg var hos dem, det mener hun har været en fejl, hvilket umuligt kan være min skyld, hun bliver derefter ved at argumentere imod mig - MEGET uproffesionel.
Kommer ikke igen.

8 de mayo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Krøller for 1150 kr

Dette var min første gang hos New Image i Klarup.

Jeg købte for 850 kr krøller, som kun holdt samme dag. Efter en nat på puden var de væk, og ingen dyr shampoo og ingen dyre hårplejemidler fik dem tilbage.

Jeg klagede til dem, og de bad mig komme. De vaskede og klippede håret, så nu har jeg fået krøller og er glad for det, men de ville have 300 kr for at rette op på manglen. Jeg var sikker på, det ville være gratis, fordi jeg ikke fik, hvad jeg bad om første gang.

De gav hennaen i mit hår skylden. Hennaen var ingen hindring hos min gamle frisør. Jeg ville skifte frisør, fordi min gamle ligger 60 km væk. New Image skulle være lidt billigere end andre frisører, havde jeg set ved sammenligninger på nettet.

Nu har jeg krøller for ialt 1150 kr. Det er alt alt for meget.

29 de octubre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.