Banner for om | nieuwe energie

om | nieuwe energie Opiniones 1759

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet echt hulp nodig gehad, maar via mails word ik altijd prima op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk is voor mijn energievoorziening

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er gaat heelveel mis. We hebben een woning toegewezen gekregen en moesten onze oude woning nog verkopen. Maar doordat we zo’n vier maanden voor 2 huizen moesten betalen is er mis gegaan wat er maar m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deelnemen aan een coöperatie is aantrekkelijk. Geen corporate winst-oogmerk nog meer. Flex tarieven afhankelijk van de seizoenen maakt het compleet. Eigen energie inzetten uit duurzame bronnen voelt... Ver más

Información sobre la empresa

5. Empresa de energía solar
  6. Central eólica

Sobre om | nieuwe energie

Escrito por la empresa

Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.

Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.

Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.

Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!

Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.

Bereken je voordeel!

Écht groene energie

Escrito por la empresa

100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!

Overstappen zonder gedoe

Gratis en snelle overstapservice

Gratis en snelle overstapservice
Stap je over naar om | nieuwe energie vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Verantwoording aan twee kanten

Er wordt niet alleen op een verantwoorde wijze energie geleverd, maar met vrijwillergers wordt er ook voor gezorgd dat er een versntwoord energiegebruik kan ontstaan.

3 de enero de 2026

Respuesta de om | nieuwe energie

Fijn om te lezen en bedankt voor het achterlaten van de beoordeling, Mario!

Lokale, groene energie

Uitstekende energieleverancier met idealen. Volledig groen, met lokale energieopwekking en zonder winstoogmerk. Dat sprak mij aan in 2017 en ik neem nog steeds energie van hun af, in mijn geval van AmsterdamEnergie. Eind vorig jaar overgestapt naar een vast contract tot 2027. Zonder problemen. Niks te klagen. Er zijn vast goedkopere leveranciers te vinden of met tijdelijke aanbiedingen, maar ik hoef niet het onderste uit de kan en over prijsvechters is al veel gezegd en geschreven. SamenOm/AmsterdamEnergie in elk geval concurrerend genoeg (geen winstoogmerk) en dan vind ik andere zaken belangrijker, zoals eerder genoemd. En bijvoorbeeld ook de klantenservice: bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Voor zover ik me kan herinneren ben ik altijd en vlot geholpen. Nu eens kijken of ze ook historische verbuiksdata per kwartier kunnen leveren :-). Verder is het een energieleverancier als alle anderen, met verschillende typen contracten en met terugleverkosten, maandelijks een verbruiksoverzicht per mail en een portaal met gedetailleerd verbruiksinzicht, facturen, (contract)historie en downloads. Allemaal prima in orde.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de om | nieuwe energie

Van zo'n volledige en mooie beoordeling worden we bijna stil. Heel hartelijk dank!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spookvactures van twee jaar oud…

Spookvactures van twee jaar oud .Jaarafrekening op gesugareerd verbruik klop voor geen meter naar dat fotografische bewijs is geleverd,iedere maand gestoord worden met meterstanden vreselijk bedrijf die de administratie niet op orde heeft en daar graag misbruik van maakt .een stel tijdrovenden boefjes

1 de abril de 2026
Opinión espontánea

Eerlijke energie

Eerlijke energie, eerlijke prijzen

29 de junio de 2025

Respuesta de om | nieuwe energie

En in alle eerlijkheid, een fijne beoordeling. Bedankt!

Klantvriendelijke leverancier

Het is fijn om groene stroom uit eigen omgeving te kunnen ontvangen. Tegenstroom is een klantvriendelijke organisatie waar ook persoonlijk contact mogelijk is.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de om | nieuwe energie

Altijd leuk om zulke positieve berichten te horen, Maria!

Leden staan centraal

Leden staan centraal

4 de diciembre de 2025

Respuesta de om | nieuwe energie

Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling, Rob.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.