Sammys trafikskole Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sammys Køreskole. Undervisningen var nem at forstå, og man følte sig tryg hele vejen igennem. Hadiyet (Kørelæreren) var fleksibel og god til at forklare tingene... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefales. Alt gik perfekt og hurtigere end forventet. Sammy er en dygtig kørerlære som ved hvad han laver og dygtig til at forklare tingene nemt så det hele gir mening. De biler han kører... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter har i dag fået sit kørekort hos Sammys trafikskole, og jeg kan varmt anbefale ham til alle. Det har været et behageligt og professionelt forløb hele vejen fra start til slut. Undervisni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sammy er utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg følte mig tryg bag rattet fra starten, og han sørgede altid for en god stemning under køretimerne. H... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Autoescuela
  2. Escuela de conducción de motocicletas

Escrito por la empresa

Sammys trafikskole er en enkelmands virksomhed i Vanløse, København. Skolen ligger vægt på kvaliteten af undervisning og personligheden. Her lærer du ikke om KUN at bestå en praktiskprøve, men at du bliver sikkert i trafikken og selvstændigt. Du skal have det behagligt, når du har fået et kørekort til bil eller motorcykel kørekort.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Highly Recommended Driving School

I had a great experience with Sammys trafikskole. I took the classes in English and the whole process was smooth from start to finish. I had a driving license from another country and needed to take both the theory and practical exams again to convert it to a Danish one. Sammy is very knowledgeable, patient, and really cares about his students’ success. He explained everything clearly and made sure I was fully prepared. I passed both the theory and practical exams on my first try. I highly recommend this driving school to anyone looking for a professional and supportive learning experience!

14 de julio de 2025

Jeg vil helt klart anbefale Sammys Trafikskole

Jeg vil varmt anbefale Sammys Trafikskole. 🔥🤩
Jeg tog mit kørekort der, og havde Hidayet som kørelærer, han var utroligt tålmodig.
Kørelærerne er fantastiske til at forklare tingene både til teorien og ude på vejen.
Jeg havde en rigtig god oplevelse. 🤩

3 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg tog mit kørekort hos Sammys…

Jeg tog mit kørekort hos Sammys Trafikskole, og det har været en rigtig god oplevelse. Sammy var tålmodig og tog sig tid til at forklare tingene grundigt – både i teorilokalet og ude på vejene. Jeg følte mig godt forberedt hele vejen igennem, og da jeg skulle op til både teori- og køreprøven, var jeg rolig og tryg. Kan helt klart anbefales

9 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan stærkt anbefale Sammys trafikskole

Jeg kan stærkt anbefale Sammys Trafikskole, Jeg havde Sammy som kørelærer en meget sød, tålmodig, dygtig og helt igennem fantastisk kørelærer. Som hjalp mig igennem hele forløbet. Bestod teori 1 gang samt køreprøve 1 gang. Helt igennem hjælpsom person som jeg følte mig i gode hænder hos fra start til slut(:
Stærkt anbefaling🙌
Tak for en rigtig god oplevelse Sammy trafikskole(:

3 de mayo de 2025

En fantastisk opelvelse

Jeg kan varmt anbefale Sammys Trafikskole! Jeg havde Hidayet som kørelærer, og han var helt fantastisk – tålmodig, dygtig og super engageret i min læring. Hele forløbet var professionelt og trygt, og jeg følte mig i gode hænder fra start til slut. Tak for en rigtig god oplevelse!

23 de mayo de 2025

Kæmpe anbefaling😄🤩

Vil helt klart anbefale Sammys Køreskole. Jeg havde Hidayet som kørelærer, og sjældent har jeg oplevet sådan en hjælpsom person, som hjalp mig rigtig godt igennem det hele. Forløbet gik også hurtigt, og der var styr på tingene. Hvis man leder efter en køreskole, som går op i sine elever, så er dette stedet!!🤩

16 de mayo de 2025

Fantastisk køreskole

Startede hos Sammy, efter en dårlig oplevelse på en anden køreskole. Sammy hjælper og støtter dig igennem hele forløbet, og er super dygtig til at vejlede og lære dig at køre bil. 5 stjerner herfra

13 de mayo de 2025

Bedste køreskole

Det har været en fornøjelse at være en elev hos Sammy god service og man får lært en masse skud ud til Sammy the goat💪🤩

1 de mayo de 2025

Virkelig god oplevelse!!!!🤩🤩🤩🤩🤩

Jeg ville helt klart give Sammys trafikkøreskole 5 stjerner. Bestod mine teori og køreprøve i første omgang. Har haft hidayet som har været mega god til at undervise. Forløbet er gået hurtigt og så det ovenikøbet også rigtig billigt.
Virkelig god oplevelse!!!!🤩🤩🤩🤩🤩

30 de abril de 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Sammy er virkelig dygtig til at lære og er tålmodig. Han sørge altid for at eleven får en nyttig og god oplevelse. Jeg kan stærkt anbefale Sammys trafikskole.

24 de abril de 2025

Hej jeg syndes Sammy's

Hej jeg syndes Sammy's, køreskole er en meget professionel, og fantastisk køreskolen. Samt Sammy er meget imødekomne og hjælpsom både til teori og praktisk kørsel. Kan STÆRKT anbefale ham. Jeg kom igennem mit forløb med Sammy, kun på 2/5 måneder 🙏

16 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing experience and pass driving license on first try

I recently passed my driving test and earned my license, thanks to Sammy! From day one, the instructor were patient, professional. Their structured lessons made even complex maneuvers easy to learn especially for those transforming driving license. Special shoutout to Sammy for tailoring lessons to my pace and providing clear, actionable feedback. If you’re looking for a driving school that prioritizes safety, skill, and a stress-free learning environment—look no further!
Highly recommended for anyone ready to hit the road with confidence!

16 de abril de 2025

I highly recommend Sammys Trafikskole

I highly recommend Sammys Trafikskole! I was converting my license to a Danish one and needed to take the practical exam. Sammy was incredibly helpful and gave clear, effective instructions. I only needed five lessons and passed on my first try!

15 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Sammys…

Jeg kan varmt anbefale Sammys trafikskilte til alle, der leder efter en professionel, tryg og effektiv vej til kørekortet. Fra start til slut følte jeg mig i gode hænder. Undervisningen var grundig og let at forstå, og min kørelærer var både tålmodig, dygtig og virkelig god til at skabe en rolig stemning i bilen.
Der blev taget hensyn til mine behov og tempo, og det var tydeligt, at de virkelig går op i, at man lærer det hele ordentligt ikke bare for at bestå prøven, men for at blive en sikker bilist.

Tusind tak for en god oplevelse jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre køreskole!

14 de abril de 2025

Fantastisk køreskole👌

Vidunderlig oplevelse!!!
Sammy er vanvittig god til, at lære fra sig og hjælpe en med både teorien og bilkørsel.
Vil helt klart anbefale hans køreskole, hvis du skal have en fejlfri proces👌👌
100/10 herfra🤩

10 de abril de 2025

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra!

Sammys Trafikskole er en enestående køreskole, hvor undervisningen er både personlig og fleksibel. Sammy er en yderst kompetent og dedikeret kørelærer, der sikrer, at eleverne føler sig trygge og godt forberedte til både teori- og køreprøver. Hans undervisningsmetoder er effektive, og han er kendt for sin tålmodighed og evne til at tilpasse sig den enkelte elevs behov. Mange tidligere elever fremhæver hans venlige og professionelle tilgang, hvilket gør læringsprocessen både behagelig og effektiv. Hvis du ønsker en køreskole, hvor kvalitet og elevens trivsel er i fokus, er Sammys Trafikskole det oplagte valg :-)

Tak for denne gang.

- Abir

4 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.