Samtext har bistått Search Planet og meg i operativt arbeid med oversettelser i kunderelaterte arbeider over en tid. Tilbakemeldinger er gode. Jeg er meget godt fornøyd med det faglige håndtverket. Sa... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fikk oversatt norsk tekst til 13 språk. Service og raskt sluttprodukt var svært tilfredsstillende, dette i tillegg til at vi fikk tre innvandrere fra ulike språk grupper til å gjennomlese «sine spr... Ver más
Svært god service fra Samtext, og ikke minst en solid oversettelse av en bok på 42 sider fra norsk til engelsk. Oversettelsen er teksttro og korrekt, samtidig som språket flyter godt. Oversetteren har... Ver más
God kundeservice og hyggelig personale, rask leveringstid. Fint at teksten ble levert i to formater- ett renskrevet og ett med track-changes. Selve språkvasken var ganske enkel og gikk mest på feilsta... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Pilestredet 28, 0166, Oslo, Noruega

Respuesta de Samtext International AS
Rask håndtering av oversettelser og skape nye tekster. Fleksible og imøtekommende leverandør. Anbefales.

Respuesta de Samtext International AS
Företaget och medarbetaren Katrin skickar spam till personer som aldrig signat upp sig till något nyhetsbrev. Det finns heller inget sätt att opta ut från nyhetsbreven. Företaget följer inte GDPR och jobbar inom översättning/text men klarar ändå inte av att sätta samman korrekta grammatiska meningar. Undvik...

Respuesta de Samtext International AS
Snabba, proffsiga och väldigt service minded! Kommer definitivt att anlita Samtext igen!

Respuesta de Samtext International AS
Løsningsorienterte og proaktiv. Hadde behov for både oversettelse og transkribering av video, med svært kort deadline. Samtext hev seg rundt og leverte produkt med høy kvalitet på svært kort tid.

Respuesta de Samtext International AS
Profesjonelle, dyktige og hyggelige! Jeg vil anbefale Samtext på det varmeste!

Respuesta de Samtext International AS
Bra översättning från engelska till danska, lätt och översiktligt material tillbaka, bra att arbeta med för "klipp och klistra".

Respuesta de Samtext International AS
Det var rask tilbakemelding ved bestilling av oversettelse.
Det som ikke var bra var at når en skal ha oversettelse av ett teknisk dokument og ser at oversettelsen plutselig har fått ett helt annet preg. Ble egentlig satt over hva en kan gi av oversettelse.
Men alt i alt var det bra!

Respuesta de Samtext International AS
Profesjonell og effektiv oppfølging. Leverer alltid høy kvalitet til avtalt tid og pris. Hyggelig og imøtekommende ansatte også. Dette kan jeg anbefale på det sterkeste!

Respuesta de Samtext International AS
Más información sobre otros tipos de reseñas.