Samtext International AS Opiniones 306

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samtext har bistått Search Planet og meg i operativt arbeid med oversettelser i kunderelaterte arbeider over en tid. Tilbakemeldinger er gode. Jeg er meget godt fornøyd med det faglige håndtverket. Sa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fikk oversatt norsk tekst til 13 språk. Service og raskt sluttprodukt var svært tilfredsstillende, dette i tillegg til at vi fikk tre innvandrere fra ulike språk grupper til å gjennomlese «sine spr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært god service fra Samtext, og ikke minst en solid oversettelse av en bok på 42 sider fra norsk til engelsk. Oversettelsen er teksttro og korrekt, samtidig som språket flyter godt. Oversetteren har... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kundeservice og hyggelig personale, rask leveringstid. Fint at teksten ble levert i to formater- ett renskrevet og ett med track-changes. Selve språkvasken var ganske enkel og gikk mest på feilsta... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Traductor
  2. Agencia de marketing
  3. Servicio SEO

Acerca de Samtext International AS

Escrito por la empresa

Tekstbyrå & oversettelsesbyrå. Spesialist på flerspråklig markedsføring. Nordens mest kvalitetsbevisste tekstforfattere, skribenter, tekstere, oversettere og korrekturlesere.

ORIGINALTEKST – reklame- og markedsføringstekster, teknisk dokumentasjon, og innhold til nettsider, sosiale medier og trykksaker.

VERSJONERING – konvertering av reklame- og markedsføringstekster til et annet språk enn de er forfattet på, og for et annet land enn de opprinnelig er ment for.

OVERSETTING – kommersielle tekster (kontrakt, jus, økonomi, produktpresentasjoner, bedrifters egenpresentasjon), dokumentasjon, akademiske tekster, audiovisuelle tekster (filmmanus, dubbemanus, dialoger) og faglitteratur.

UNDERTEKSTING – videoer, reklamefilmer, dokumentarfilmer og spillefilmer

TEKSTFORBEDRING – redigering, språkvask og korrektur.

SAMTEXT NORWAY AS

Escrito por la empresa

Spreading the power of the written word
Samtext er en av Nord-Europas mest kvalitetsbevisste leverandører av tekstforfatter- og språktjenester til bedrifter og organisasjoner. Moderskipet ligger i Norge, med søsterkontorer i Sverige, Danmark, Finland og UK. Byrået har tekstforfattere, skribenter, oversettere, tekstere, redaktører, språkvaskere og korrekturlesere som leverer tekster i ulike sjangere til ulike brukerflater. Å jobbe med innhold er vår lidenskap, enten det er å skrive kreativt eller oversette. Vi tror på ordets makt, og har ett mål: Å gi deg fantastisk gode tekster.

Glimrende tekster

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Vårt arbeid er basert på prinsippet «exchange in abundance»: å gi mer enn vi får. Kunden skal være sikker på at det han mottar, er mer verdt for ham enn pengene han betaler for det. Uansett hvor lang tid det tar eller hvor mye arbeid det innebærer, skal teksten være gjennomarbeidet. Og glimrende.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Företaget och medarbetaren Katrin…

Företaget och medarbetaren Katrin skickar spam till personer som aldrig signat upp sig till något nyhetsbrev. Det finns heller inget sätt att opta ut från nyhetsbreven. Företaget följer inte GDPR och jobbar inom översättning/text men klarar ändå inte av att sätta samman korrekta grammatiska meningar. Undvik...

30 de abril de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Samtext International AS

Hei Carl, beklager at du måtte oppleve dette! Vi har innskjerpet våre rutiner, som ikke ble fulgt i dette tilfellet. Samtexts normale nyhetsbrev og andre utskick sendes via bulkmaildistributøren Make, hvor det er full koll på hvem som står på mailinglisten. Mvh Trond Samstad, VD.

Snabba

Snabba, proffsiga och väldigt service minded! Kommer definitivt att anlita Samtext igen!

19 de abril de 2024

Tack för din respons!

Veldig fornøyd

Løsningsorienterte og proaktiv. Hadde behov for både oversettelse og transkribering av video, med svært kort deadline. Samtext hev seg rundt og leverte produkt med høy kvalitet på svært kort tid.

7 de marzo de 2024

Respuesta de Samtext International AS

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Den er sendt videre til de som var involvert her på huset. :)

Super fornøyd🤩

Profesjonelle, dyktige og hyggelige! Jeg vil anbefale Samtext på det varmeste!

2 de marzo de 2024

Respuesta de Samtext International AS

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

HMS Håndbok

Det var rask tilbakemelding ved bestilling av oversettelse.
Det som ikke var bra var at når en skal ha oversettelse av ett teknisk dokument og ser at oversettelsen plutselig har fått ett helt annet preg. Ble egentlig satt over hva en kan gi av oversettelse.
Men alt i alt var det bra!

12 de enero de 2024

Respuesta de Samtext International AS

Takk for konstruktiv tilbakemelding, Anita! Vi har undersøkt hvordan dette kunne skje, og tatt de nødvendige skrittene for å sikre at dette blir et engangstilfelle.

Rask

Rask, effektivt og kvalitetssikker levering

21 de diciembre de 2023

Respuesta de Samtext International AS

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding!

Høy kvalitet

Høy kvalitet. Lett å samarbeide med. Proffe.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Samtext International AS

Takk for tilbakemeldingen - veldig hyggelig å høre!

Profesjonell og effektiv oppfølging

Profesjonell og effektiv oppfølging. Leverer alltid høy kvalitet til avtalt tid og pris. Hyggelig og imøtekommende ansatte også. Dette kan jeg anbefale på det sterkeste!

14 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Takk for dette! :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.