Samtext har bistått Search Planet og meg i operativt arbeid med oversettelser i kunderelaterte arbeider over en tid. Tilbakemeldinger er gode. Jeg er meget godt fornøyd med det faglige håndtverket. Sa... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fikk oversatt norsk tekst til 13 språk. Service og raskt sluttprodukt var svært tilfredsstillende, dette i tillegg til at vi fikk tre innvandrere fra ulike språk grupper til å gjennomlese «sine spr... Ver más
Svært god service fra Samtext, og ikke minst en solid oversettelse av en bok på 42 sider fra norsk til engelsk. Oversettelsen er teksttro og korrekt, samtidig som språket flyter godt. Oversetteren har... Ver más
God kundeservice og hyggelig personale, rask leveringstid. Fint at teksten ble levert i to formater- ett renskrevet og ett med track-changes. Selve språkvasken var ganske enkel og gikk mest på feilsta... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Pilestredet 28, 0166, Oslo, Noruega
Quick and professional service! Good communication.

Respuesta de Samtext International AS
Godt ivaretatt som kunde og de leverte et godt produkt kort tid etter bestilling. Noe rusk i dialogen helt i starten, men dette tok de tak i og rettet opp i.
Spillavhengighet Norge er fornøyde og vil kunne benytte Samtext til flere oppdrag i fremtiden.

Respuesta de Samtext International AS
Quick and good translations, very good customer service!

Respuesta de Samtext International AS
Alltid fornøyd det gjengen på Samtext de står til karakteren 5 ;)

Respuesta de Samtext International AS
veldig fornøyd - effektivt, god kommunikasjon og forventningsstyring og bra kvalitet.

Respuesta de Samtext International AS
Rask tilbakemelding, ryddige, punktlige og dyktige - kan virkelig anbefales.

Respuesta de Samtext International AS
kompetent, veldig god kommunikasjon og verktøybruk (nedlastningsportal), rask svar, levert i tide, språkvask kunne vært mer omfattende

Respuesta de Samtext International AS
Vi har brukt oversettere fra Samtext ved flere anledninger og er veldig fornøyd med rask levering, god kvalitet og hyggelig samarbeid.

Respuesta de Samtext International AS
Oversettelse av et kontraktsdokument fra norsk til engelsk ble på noen få punkter feil oversatt og ga en litt annen mening enn i det norske originaldokumentet. Oversetter burde også vært mer konsekvent og brukt samme ord (når dette er brukt i originaldok.) i hele dokumentet og ikke ulike ord med tilnærmet samme betydning (f.eks invoiced og billed). Ble også brukt litt andre ord og termer enn vi benytter normalt, men som ikke var direkte feil - her burde vi som kunde vært mer spesifikke og sendt en ordliste. Tror det hadde vært en fordel med en korrekturlesning og aller helst to par øyne før oversendelse. Forøvrig var oversettelsen ok og kjapp levering.

Respuesta de Samtext International AS
Extremely helpful in setting up and discussing the requirements of, and best procedure with, a very small but complex translation job. Checking of the translated text could have been better.

Respuesta de Samtext International AS
God service med fin kommunikasjon. Anbefales.

Respuesta de Samtext International AS
Veldig bra service med god kommunikasjon underveis. Skal bruke Samtext igjen.

Respuesta de Samtext International AS
Samtext svarer alltid raskt, kommunikasjonen underveis er alltid klokkeklar og oversettelsene er alltid helt topp.

Respuesta de Samtext International AS
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.