Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte ca 1 m3 sand søndag formiddag. Fik besked om at det ville komme mandag morgen kl. 9. Præcis kl 9 holdt lastbilen ved huset. På trods af at der var lidt plads til lastbilen på gaden, formåe... Ver más

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse. Ringede først til kontoret i forhold til nogle faglige spørgsmål, hvor jeg blev rådgivet på bedste vis. Efterfølgende spurgte jeg til levering, som allerede kunne lade sig gø... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt fungerede! Jeg har i forbindelse med huskøb, handlet flere forskellige ting på sanshoppen.dk. Både grus, granitskærver og flis, som er blevet leveret lige til døren, og stillet på det aftalt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de arena y gravilla
  2. Proveedor de tierra
  3. Jardín
  4. Proveedor de granito
  5. Proveedor de abono
  6. Proveedor de piedras

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Sandshoppen.dk er vi eksperter i professionel levering af grus, sand, sten, flis, granitskærver m.m. i Midt- og Vestjylland. Firmaet bag Sandshoppen.dk er tidligere blevet kåret til “Årets Transportvirksomhed” i Danmark, og med mere end 35 år i branchen kan du trygt handle hos os.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som kvinde uden den store forstand på…

Som kvinde uden den store forstand på grus, må jeg sige at jeg er imponeret over den super service og retten og bytten i orden 🥰 tusind tak for super service

27 de marzo de 2024

Hej Christina

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Vi har videregivet rosen til vores privatrådgiver Kim fra kundeservice.

Dejligt at du har været tilfreds med vores service.

Du ønskes en dejlig Påske.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Har brugt Sandshoppen flere gange og har altid fået en super service. Levering på det ønskede tidspunkt og en god pris. Kan klart anbefales.

11 de marzo de 2024

Hej Jesper

Tak for endnu en ordre.

Dejligt at vi kan leve op til tilliden.

Din ros er viderebragt til Kim i kundesupport og Mikkel som leverede ordren.

DBH

Bestilte ca 1 m3 sand søndag formiddag

Præcis kl 9 holdt lastbilen ved huset. På trods af at der var lidt plads til lastbilen på gaden, formåede den venlige ældre chauffør at læsse sandet af på den lille plads, uden problemer.
Chaufføren virkede meget kompetent og havde en venlig dialog.

4 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sandshoppen, et firma i sin egen liga.

Sandshoppen holder hvad de lover og så lige lidt mere. Venlig kundeservice, præcis levering og den ekstra mil for kunden. Ikke sidste gang jeg bruger sandshoppen.

26 de junio de 2023

Hej Tom

Dejligt at du er tilfreds med vores service.

Din ros er sendt videre til Kim og den pågældende chauffør.

God sommer.

Simon Haubjerg Jørgensen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og super service

10 ton ærtesten bestilt fredag formiddag - leveret tirsdag formiddag.

Det er nemt at bestille på hjemmesiden og regne ud hvor meget man skal bruge. Hurtig levering og meget venlig chauffør, der læssede af, så det er nemmere at sprede. Jeg er fuldt ud tilfreds og vil helt klart vælge Sandshoppen.dk næste gang også.

20 de junio de 2023

Kære Heidi

Tak for din tilbagemelding.

Dejligt at vi kunne leve op til tilliden.

Din ros er viderebragt til Kim i kundesupport og Poul som leverede ordren.

DBH

Fantastisk!

Nem bestilling, skarpe priser og hurtig levering. -Og fantastisk service ved opkald til kundeservice!

30 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og lynhurtig levering

Har fået leveret forskellige produkter tre gange. Alle gangene en super oplevelse, og hurtig service!
Sand kommer typisk dagen efter bestilling.
Venlige chauffører som gør alt for at levere efter mine ønsker om placering.

24 de mayo de 2023

Hold op en god service!

Hold op en god service og et fedt koncept. Blev mødt af en imødekommende ung mand i Ringkøbing som stod klar til at betjene os i det, på hjemmesiden, angivne tidspunkt.
Professionel kørsel og læsning, og i det hele taget bare en god oplevelse.
Der kommer jeg igen!!

20 de mayo de 2023

Under 24 timers leveringstid

Under 24 timers leveringstid! God service ved levering.

17 de abril de 2023

Hej Rasmus

Tak for din tilbagemelding.

Det er dejligtm, at du er tilfreds med vores service.

Tak for handlen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået leveret sand af jer over…

Vi har fået leveret sand af jer over flere omgange og vi er tilfreds hver gang.

30 de marzo de 2023

Hej Lærke

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi sætter stor pris på loyale kunder som dig/jer.

Rigtig god sommer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Blev læsset af, som ønsket.

28 de julio de 2022

Hej Dan

Tak for din flotte feedback - den sætter vi utrolig stor pris på.

Dejligt vi levede op til dine forventninger.

Mvh Simon fra Sandshoppen.dk

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var okay

Det var okay. Ikke dyrt men heller ikke billigt. Jeg var lidt træt af at vognmanden havde så travlt med at komme videre, at han ikke gad bakke ind og smide sandet hvor der skulle bruges. Han smed det bare i vejkanten hvor det var nemmest for ham. Det var sku mange ture med trillebøre.

26 de julio de 2022

Hej Nicolai

Som jeg også nævnte i telefonen var chaufføren vognmanden ham selv - som har over 35 års erfaring med at levere ordrer som din.

Han oplyste dig inden aflæsning, at han desværre ikke kunne levere der hvor du ønskede det, da det ville punktere dækkene, da der ved det ønskede leveringssted var en form for granitmur, som han ikke kunne køre henover.

Så det handlede ikke om, at han ikke ville hjælpe dig, men at dit ønske desværre bare ikke var muligt.

Mvh Simon fra Sandshoppen.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.