Een nieuwe badkamer laten plaatsen door Sanisale Eindhoven. Dit zou 2.5 weken duren, maar dankzij Martin duurde dit 4.5 dagen! Deze man heeft passie voor zijn werk, werkt precies, en snel! Stijn vers... Ver más
Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son & Breugel, Noord-Brabant, NL
La empresa ha respondido
Het was fijn om met sanisale een nieuwe badkamer in te richten. In het gesprek kwamen nieuwe ideeën zodat we een nog betere indeling hebben gekregen. Alles ging volgens afspraak. Bij de levering... Ver más
La empresa ha respondido
hoi, we hebben badkamers tegels gekocht,( eindhoven ) tijdens inleveren ging mis waren paar kapotte tegels. maar, we zijn snel geholpen. en ook goede contact met ons,dat was ook fijn ..🙂 we z... Ver más
La empresa ha respondido
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Escrito por la empresa

Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA, Son & Breugel, Noord-Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Wij wilden een compleet nieuwe badkamer, en zijn naar Sanisale Eindhoven gegaan om de materialen uit te zoeken. Samen met een medewerker hebben wij op de computer de badkamer ingedeeld met de uitgekozen materialen zodat je een goed beeld krijgt hoe het gaat worden. Toen wij de badkamer bestelde zochten wij nog een bedrijf die de oude badkamer kon verwijderen en de nieuwe kon installeren. Ook hierbij was Sanisale behulpzaam, zij hebben ons een bedrijf aanbevolen waar zij veel mee samenwerken, en deze heeft naar alle tevredenheid onze nieuwe badkamer gerealiseerd. Dit gebeurde snel, vakkundig en in overleg met ons. wij zijn uiteindelijk zeer tevreden over het hele proces en kunnen Sanisale van harte aanbevelen!

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
In 2019 hebben we een badkamer gekocht bij Sanisale Eindhoven. Ondertussen hebben we een paar keer contact moeten zoeken ivm wat mankementen. Iedere keer zijn we prima geholpen en zijn er oplossingen gevonden.

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
We zijn ontzettend goed geholpen door Mehdi erg vriendelijke man en hebben vandaag een hele mooie badkamer uitgezocht.
Pluspunten communicatie en advies met Mehdi was zeer goed.
Alles werd correct en op tijd geleverd.
Wij hebben geen minpunten te delen en kunnen Sanisale Eindhoven zeker aanbevelen!

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Onze aannemer had een gaatje tussendoor en ik moest ineens binnen 2 weken een complete badkamer hebben. Sanisale heeft heel goed meegedacht, goed advies gegeven en 3D tekening meteen klaargezet, voorraad gecontroleerd en alles binnen 10(!) dagen afgeleverd. Er zat een verkeerde trafo tussen, zonder problemen meteen nageleverd met DHL.
4 weken later nog eens binnengewandeld voor wat asseccoires en dezelfde verkoper kwam meteen op ons af, wederom goed gehulpen en binnen enkele dagen geleverd.
Wat mij betreft een echte aanrader!

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Zeer goed geholpen door Jetty in ekkersrijt.mooie badkamer. Ben er heel tevreden over. Gr. Mari en sjaan

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Vanmiddag erg goed geholpen door Jessie van Sanisale Eindhoven. Ze heeft de tijd genomen voor ons en alles tot op de puntjes uitgezocht. Een mooie prijs was de kers op de taart natuurlijk! Heel erg bedankt!

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Voor een luxe vakantiewoning in Roermond ,ben ik aan de slag gegaan met Sanisale Eindhoven..
Samen met de enthousiaste topverkoper Stijn Intven zijn we tot een SUPER resultaat gekomen!!
Top bedrijf!
Bekijk het resultaat op instagram Chambers Roermond

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Voor de te renoveren badkamer van onze nieuwe woning hebben wij begin 2023 diverse sanitairwinkels bezocht.
De verkopers waren vrij om de beschikbare ruimte in te vullen met de door ons opgegeven sanitaire wensen.
Er was slechts 1 sanitairzaak, SaniSale Eindhoven, die heel goed naar de klant luisterde, diverse mogelijkheden aangaf en die eerlijk genoeg was om voor- en nadelen aan te dragen.
Na het eerste bezoek hadden mijn vrouw en ik een goed gevoel over SaniSale Eindhoven, het verkoopteam en de producten.
Kort daarop hebben wij de opdracht dan ook bij SaniSale Eindhoven ondergebracht.
Geheel conform afspraak zijn de artikelen keurig geleverd.
De montagewerkzaamheden hebben wij, in eigen beheer door Hub-Z Klusbedrijf, uit laten voeren waarbij wij uitsluitend achteraf kunnen aangeven dat de door ons gemaakte keuze de JUISTE keuze is waarvan wij geen spijt zullen krijgen.

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Ekkersrijt/Son onze badkamer uitgekozen, fijn geholpen door Stijn, hij was ons eerste aanspreekpunt. Na levering badkamer, bleek spiegelkast niet de juiste te zijn. Door juist handelen, redelijk snel de juiste geleverd. Nog enkele kleine dingetjes wat niet (helemaal) in orde of juist was maar dit is top opgelost door Sanisale Eindhoven. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer!

hoi,
we hebben badkamers tegels gekocht,( eindhoven ) tijdens inleveren ging mis
waren paar kapotte tegels.
maar, we zijn snel geholpen.
en ook goede contact met ons,dat was ook fijn ..🙂
we zijn echt tevreden over eindhoven winkel..😉👍
alle medewerkers zijn goeie personele & aardig..🤗
nogmaals bedankt voor goede zorg..

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Super service en montage! Ik heb bij Sanisale Eindhoven mijn badkamer gekocht. De service in de zaak is goed. Ervaring en specialisme komen duidelijk naar voren. De montage van de badkamer was gewoon top. Vriendelijk, geduldig en netjes! Ik ga zeker terug de volgende keer.

Respuesta de Sanisale.com - Eindhoven
Más información sobre otros tipos de reseñas.