- Proveedor de equipamiento médico
- Proveedor de equipos para discapacitados
- Servicios de asistencia médica a domicilio
- Equipamiento y suministros hospitalarios
- Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad
- Servicio de alquiler de sillas de ruedas
Sanjeevia is your trusted partner in home recovery, providing high-quality medical equipment and home healthcare services across Delhi NCR. Our mission is to make healthcare more accessible, reliable, and affordable by bringing essential medical solutions directly to your doorstep. We offer a wide range of medical equipment for both rental and purchase, including hospital beds, oxygen concentrators, BiPAP and CPAP machines, wheelchairs, patient monitors, suction machines, air mattresses, walkers, and other home healthcare essentials. Every product is carefully inspected, sanitized, and maintained to ensure safety, hygiene, and dependable performance. At Sanjeevia, we believe accessing quality home healthcare equipment should be simple and stress-free. We focus on delivering a seamless experience through easy online ordering, transparent pricing, prompt doorstep delivery, and responsive customer support. Our goal is to help patients and families get the equipment they need quickly, so they can focus on recovery with confidence. We understand that many healthcare needs are urgent. Whether you’re arranging care after a hospital discharge, supporting an elderly family member, managing a chronic condition, or responding to an emergency, our team works to provide quick assistance, transparent pricing, and responsive customer support. At Sanjeevia, we focus on building trust through quality service, verified partners, and a customer-first approach. We believe every patient deserves reliable healthcare at home without unnecessary stress or delays. If you’re looking for dependable medical equipment rental, medical equipment sales, or home healthcare services in Delhi NCR, Sanjeevia is committed to making your recovery journey simpler, safer, and more comfortable. Sanjeevia Your Trusted Partner in Home Recovery.
Innov8, Okhla 3rd Floor 211, Okhla Indl Estate Ph-III, 110020, New Delhi, India
- 9217910612
- admin@sanjeevia.com
- sanjeevia.com
La gente también ha visto
Ninguna opinión
Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.