Enkelt att beställa, snabb leverans. Jag beställde dock för att ha i ansiktet och där var det enligt min smak lite väl synligt så nu har jag köpt ett ärrstift (remescar) istället!
Bör kanske synas lite mer fick ett tips om denna sida. Måste säga att ni har ett bra utbud samt att leveransen gick snabbt och smidigt. Produkten som blev beställd är över mina förväntningar. Kommer... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Sårcentralen.se erbjuder sårbehandlingsprodukter för alla typer av sår. Vi ger dig tips och råd för hur du lyckas med din sårbehandling. Vi har lång erfarenhet att hjälpa våra kunder med sår som inte läker. Vi har produkter för alla typer av sår såsom; trycksår, fotsår, bensår, brännskador, diabetessår, operationssår, kraftigt infekterade sår, djupa sår, maligna tumörsår, traumasår, skrubbsår, skärsår och munsår. Sårbehandlingsrekommendationer är kostnadsfritt. Alla våra produkter används inom svensk sjukvård. Nischat utbud av förband, kompresser och sårsalvor med medicinsk Manukahonung. Snabba leveranser med DHL och postnord - Rätt produkter - Smidig betalning med Klarna
Nockebyvägen 68, 167 75, Bromma, Suecia
- 08-122 014 20
- info@sarcentralen.se
- sarcentralen.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Fantastisk hjälp!
Är så obeskrivligt tacksam för all hjälp från sårcentralen (speciellt Anders). Jag fick ångkokat vatten sprutat på större delen av underarmen i mitten av augusti, åkte in till akuten och fick kanske inte den bästa hjälpen med hur jag skulle sköta de stora såret. Tog kontakt med sårcentralen och fått den bästa hjälpen jag någonsin kunde tänka mig. Nu efter två månader är huden fortfarande skör och lite röd, men jag tror de kommer att försvinna med tiden! Tänk om alla inom vården var som er, återigen - TACK!
//Sandra Leindahl
Supersnabb leverans!
Världklass
Snabb och smidig beställning, varorna dagen efter.
Överpris på manukkahonungen på tub
Överpris på manukkahonungen på tub, insåg jag strax efter min beställning. I övrigt seriös sida med bra leverans.
Bra produkt och snabb leverans
Magiskt bra rådgivning
Magiskt bra rådgivning! Erbjuder bättre rådgivning avseende sårvård än vad jag mött någon annan stans inom såväl den offentliga som privata vården. Har även uppföljning av sina råd, något som jag uppskattat mycket. Produkterna är suveräna.
Snabb leverans och sårbandage fungerar…
Snabb leverans och sårbandage fungerar utmärkt men har ännu ingen längre erfarenhet.
Vi är jätte nöjda
Vi är jätte nöjda ! Jätte snabb leverans rekomenderas varmt.
Jag är nöjd med er
Allt bra mycket nöjd:)
Först kom inte plåstret
Först kom inte plåstret, då var ni snabba med att ersätta den rullen meden ny. Stort pluss för det!! Sedan var plåstret riktigt bra och hudvänligt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.