Sas helpt altijd
Sas helpt altijd, de popjes worden netjes verpakt en verzonden.
Vragen worden snel beantwoord.
Kortom allemaal helemaal top.
Op naar mijn volgende popje
Over Sasspirituelewereld Sasspirituelewereld is een plek voor mensen die zich aangetrokken voelen tot spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling en bewust leven. Vanuit een diepe interesse in energie, spirituele verbinding en innerlijke groei delen wij kennis, ervaringen en bijzondere spirituele objecten. Binnen Sasspirituelewereld vind je onder andere spirituele tools, readings, spirit dolls en andere energetische objecten die gebruikt kunnen worden bij spirituele ontwikkeling, meditatie, rituelen en persoonlijke groei. Veel van deze objecten worden al eeuwenlang in verschillende culturen gebruikt als hulpmiddel om de verbinding tussen de fysieke en spirituele wereld te versterken. Wat Sasspirituelewereld bijzonder maakt is de persoonlijke benadering. Elk object en elke spirit doll heeft een eigen energie, achtergrond en verhaal. Deze worden zorgvuldig beschreven zodat mensen intuïtief kunnen voelen wat bij hen past. Naast het aanbieden van spirituele objecten delen wij ook informatie over energie, bewustzijn, spirituele ervaringen en het werken met intuïtie. Het doel is om mensen te helpen hun eigen spirituele pad te ontdekken en te verdiepen, op een manier die respectvol, open en veilig is. Sasspirituelewereld is ontstaan vanuit een passie voor spiritualiteit en het begeleiden van mensen die meer willen leren over energie, bewustzijn en de verbinding met de spirituele wereld. Wij geloven dat spiritualiteit iets persoonlijks is en dat iedereen zijn of haar eigen pad daarin mag volgen.
Gerrit Peuscherstraat 165, 7558BD, Hengelo, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Sas helpt altijd, de popjes worden netjes verpakt en verzonden.
Vragen worden snel beantwoord.
Kortom allemaal helemaal top.
Op naar mijn volgende popje
heel snelle verzending, met zoveel zorg verpakt.
Je voelt dat ze in elk pakketje een dosis ‘liefde’ voor het item, en respect voor de koper ervan, toevoegt… je bent niet zomaar ‘een koper’, je bent iemand waar ze een item aan toevertrouwd… als koper voel je je gewaardeerd!!
Ik bestel regelmatig Haunted Dolls bij Sas, heb ook healings gedaan, deze zijn super en het klopt.
De poppen zijn liefdevol ingepakt, soms met een knuffel erbij, of iets wat de pop er bij wilt hebben als ze het spannend vinden, zenuwachtig zijn. De bestelling komt op tijd. Sas doet altijd iets extra's, dat maakt het zo mooi, Sas is betrouwbaar en begaan. Kortom TEVREDEN. Annemieke
Sas is betrouwbaar, eerlijk en liefdevol. Al mijn poppen zijn altijd netjes ingepakt, samen met hun goodiebag.
Ze reageert altijd op berichten met vragen en is eerlijk.
Ook de drakenhealing was prettig en heb ik veel aan gehad.
Klantvriendelijke vrouw, ik heb mijn eerste poppen. En ik mag sturen naar haar bij vragen en ze gaat u met plezier helpen, ik heb wel nog niks ondekt van de poppen. Of toch niet veel, maar dat komt wel. En ik wacht geduldig af. Maar wel een top vrouw!
Sas is heel betrouwbaar. Ik heb al veel popjes bij haar gekocht en meerdere readingen, ik ben zeer tevreden over Sas. Ze is snel met pakketjes versturen, en pakt het heel zorgvuldig in.
ik heb meerdere keren bij haar gekocht en het was altijd goeie kwaliteit. ze is vriendelijk en reageert snel. de popjes zijn erg mooi en worden goed ingepakt. ook wordt het snel verzonden. de readings zijn ook erg goed.
Zeer vriendelijk contact al veel haunted dolls bij haar besteld en een healing die ik als heel pretig heb ervaren.
Ik kan deze verkoper zeer aanbevelen!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.